red Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Monday, mam emaila w sprawie Liska z Warszawy, odpisałam...może znajdzie domek. Trzymajmy kciuki. Quote
Monday Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Oby :) Jemu przydadzą się normalne warunki. Jest ta akcja przypinania się do budy...ja dostałam maila i tam jest taki krótki tekst o psie, który stoi przy budzie, skacze, wydeptał już wkoło ścieżkę i że obroża mu się wpija i coaz bardziej i bardziej.... ja myślałam, że to tekst o Lsku, ale później zobaczyłam, że to taki tekst "firmowy" przypisany do akcji zrywania łańcuchów. Jak niedaleko szukać takich przykładów:angryy: Quote
tula Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Niestety wszędzie można zobaczyć te psiaki na łańcuchach, czy to miasto czy to wieś, ja bym tych właścicieli którzy robią to swoim zwierzętom na tych łańcuchach poprzypinała... Quote
red Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Monday napisał(a):Oby :) Jemu przydadzą się normalne warunki. Jest ta akcja przypinania się do budy...ja dostałam maila i tam jest taki krótki tekst o psie, który stoi przy budzie, skacze, wydeptał już wkoło ścieżkę i że obroża mu się wpija i coaz bardziej i bardziej.... ja myślałam, że to tekst o Lsku, ale później zobaczyłam, że to taki tekst "firmowy" przypisany do akcji zrywania łańcuchów. Jak niedaleko szukać takich przykładów:angryy: Niedziela godz. 12.oo, możesz przypiąć się do łańcucha pod Carrefurem, jest zbiórka żywności od dziś do niedzieli i przy okazji akcja "Zrywamy łańcuchy". Quote
wlodi Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Lisek co prawda wiedzie prym na wybiegu jeżeli chodzi o obszczekiwanie przechodzących ale wystarczy błysk zainteresowania w oku (albo obiektywie...) przechodnia a natychmiast chowa się w najciemniejszy kąt. Zrobiłem mu z zaskoczenia dwa zdjęcia ale z powodu jak wyżej nie udało mi się złapać całej sylwetki :shake: Quote
red Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Ale super artystyczne zdjęcia...ale Lisek wygląda tu na dużego psa. Miałam kiedyś telefon od faceta w sprawie adopcji Liska, ale jak dowiedział się, że to pies o imieniu Lisek, a nie prawdziwy lis, to zrezygnował. Jemu chodziło o prawdziwego lisa, którego chciał darować dziewczynie:evil_lol: No cóż, lis w bloku, wyprowadzany na smyczy.......:roll: Quote
Monday Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ten lisek nie jest rudy tylko brązowy:crazyeye: Quote
lilith27 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 zapraszam bardzo gorąco do odrostków za kratami szczeniaki starszaki z radomskiego schronu - Dogomania Forum bączki kiblują razem z liskiem Quote
tula Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 wklejam nowe fotki zapomnianego Liska (które dostałam od kierowniczki schroniska), on juz tak długo siedzi w schronie a domku nie widać.... Quote
red Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Myślę, że trzeba wznowić ogłoszenia i zaryzykować z adopcją, wiele psów schroniskowych zmienia swoje zachowanie w normalnych warunkach. On po prostu sie boi i nie ufa ludziom. Jeśli trafi do odpowiedzialnych ludzi, może okazac się super psem, ale raczej domek z podwórkiem. Ostatnio jak go widziałam siedział wciśnięty między budą a ścianą i drżał, zdaje się, że któryś ze współtowarzyszy go terroryzuje. Quote
tula Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 tak to kolejny terroryzowany psiak w tym boksie po Gryzaczku, ja bedę oczywiście Liska ogłaszać, z resztą robię to cały czas, może z nowymi fotkami ktoś dobry go zauważy... Quote
red Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Lisek musi mieć wyjątkowy dom, najlepiej z podwórkiem, boi się obroży i smyczy. Quote
anita_happy Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 tula napisał(a):tak to kolejny terroryzowany psiak w tym boksie po Gryzaczku, ja bedę oczywiście Liska ogłaszać, z resztą robię to cały czas, może z nowymi fotkami ktoś dobry go zauważy... jejkuś---a on w tym boxie wyglądał na szefa....w sumie to sama sie go baąłm..mam jakieś fotki zgrywusa...komu podesłac?? śmieszne..bo on taki maly i stal na dachu NAJWIEKSZEJ BUDY Quote
tula Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='anita_happy']jejkuś---a on w tym boxie wyglądał na szefa....w sumie to sama sie go baąłm..mam jakieś fotki zgrywusa...komu podesłac?? śmieszne..bo on taki maly i stal na dachu NAJWIEKSZEJ BUDY Anito podeślij je do mnie to wstawie na wątek i przydadzą się bardzo do ogłoszeń: lena.76@wp.pl Lisek to wycofany i wystraszony psiak, on potrzebuje odpowiedzialnego domu, myślę że najlepiej czułby się w domu z innym psiakiem, niestety w jego przypadku potrzebny jest domek z ogródkiem bo Lisek panicznie boi sie obroży i szelek, może kiedys uda się taki znaleźć.... Quote
Sabina02 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Cudne, wystraszone malenstwo...:-( Czy On nadal ma Allegro? Quote
tula Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Sabina02 napisał(a):Cudne, wystraszone malenstwo...:-( Czy On nadal ma Allegro? Sabinko dziękuje że przyszłas na wątek:), allegro nie ma, jeśli mogłabyś mu zrobić to super, bo ja akurat na tym portalu nie robie ogłoszeń. Quote
Sabina02 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 tula napisał(a):Sabinko dziękuje że przyszłas na wątek:), allegro nie ma, jeśli mogłabyś mu zrobić to super, bo ja akurat na tym portalu nie robie ogłoszeń. Dobrze, zrobie mu Allegro... :) Quote
Sabina02 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Obiecane Allegro: :lol: http://allegro.pl/maly-rudy-piesek-schronisko-go-przeraza-i1306221736.html Podmienilam Liska w zwykle Allegro na miejsce suni, ktora znalazla juz dom, ale przy odnowieniu Allegro zrobie mu wyroznienie. :lol: PS. Prosze o dane kontaktowe, bo narazie dalam tylko swoj adres e-mailowy. Quote
red Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Może być tel. do mnie 501732982, Dzięki. Quote
Recommended Posts