Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właścicielka zostawiła go u swojej koleżanki na kilka dni, ale już się po niego nie zgłosiła... i poprosiła, żeby koleżanka wywiozła go do lasu :angryy: Na szczęście jej mąż zaczął wydzwaniać po znajomych i szukać mu domu i tak trafił do mnie...

Atos ma 10 mies, jest bardzo wesoły, lubi biegać, pływać i bawić się :loveu:
Jest śliczny, ale trochę zaniedbany, ma straszne kołtuny na uszach, trzeba mu je obciąć, bo nie da się rozczesać. Ma krótki ogonek.
Na smyczy szarpie się, nosi kolczatkę :roll:

Zdjęcia (jutro postaram się zrobić lepsze):

tel 788 938 175

POTRZEBNA POMOC W OGŁOSZENIACH!!

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

um, ostatnio dowiadywałam się o cene kastracji ( bo niedługo mój Loki będzie bez jajek :cool1::cool1: ) i powiedziano mi, ze to kwota 100-150 zł. ale to chyba zależy od gabinetu....

Posted

Sebriel napisał(a):
um, ostatnio dowiadywałam się o cene kastracji ( bo niedługo mój Loki będzie bez jajek :cool1::cool1: ) i powiedziano mi, ze to kwota 100-150 zł. ale to chyba zależy od gabinetu....

Podzwonię i się popytam. Za kastrację jamnika trzeba zapłacić 150zł, a waży o połowę mniej niż spaniel. Cena zależy od wagi psa. Napisałam cenę orientacyjną. Dopiero w pn będę wiedziała dokładnie.

Posted

Boże jaki on cudny :loveu: jak ja bym chciała go wziąć do domu...:placz: ale niestety mieszkam za daleko, a zresztą moi rodzice nie zgodziliby się na drugiego psa... myślę że z moim Goldim (w typie spaniela :evil_lol:) by się polubili ;P trzymam kciuki żeby znalazł super domek ;)

Posted

Pani chyba myślała, że on zawsze będzie ślicznym, słodkim szczeniaczkiem, który ładnie wygląda i nie sprawia problemów... Kupiła mu śliczną różową miseczkę, pachnący szamponik (dostałam w pakiecie z psem). Widać też, że był kiedyś ładnie obcięty... Ale już chodzić na smyczy go nie nauczyła :( Na swoje imię też nie reaguje.

Posted

Moda na spaniele jest :roll:
Takie słodkie szczeniaczki przecież sprzedawali gdzieś po sklepem, dzieci chciały, a co tam. Będą miały zabawkę :roll: Teraz wiele osób tak robi... a później pies zaczyna rosnąć, po co go dalej trzymać...
Eh, ma szczęście, że jest młodziutki. powinien szybko znaleźć domek. Na ale.gratce już prawie 40 odsłon miał.
Nie było żadnego telefonu? :razz:

Posted

Niestety nie było żadnego telefonu :(

Atos jest świetny :loveu:
Dzisiaj cały dzień pływał w stawie :razz: Ja nie wiem skąd on ma aż tyle siły. Apetyt ma ogromny, dziś pożarł całą dużą puszkę na raz. Je jak prosiak, wszystko łyka, nie ma czasu na gryzienie :evil_lol: Jest troszkę rozkojarzony i nadpobudliwy, wszystko go interesuje, myślę, że to może z powodu braku ruchu, mieszkał w bloku, ze smyczy nie był spuszczany, a jego pani pewnie nie chciało się z pieskiem biegać...

Posted

Justynka - jutro, czy pierwszy tydzień września? Bo się zamotałam.
Chociaż zdaje mi się, że do tej pory to on już znajdzie dom :razz:

W sensie, że do września, a nie że do jutra.

Posted

Ale CO jutro (dzisiaj?), czy pierwszy tydzień września? Bo ja też nie rozumiem :P

Dziś rano Atos znalazł jakiś trop, przestał widzieć i słyszeć wszystko dookoła, biegł przed siebie z nosem przy ziemi. Wołałam go, ale miał mnie w doopie, więc musiałam pobiec za nim. Na szczęście go dogoniłam :) Trzeba go bardzo pilnować bez smyczy. Ogólnie jest grzeczny, ale jak coś wyczuje, to zapomina o Bożym świecie, w końcu to pies myśliwski :cool: