mineralna_ Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Nora jest po sterylce świeżo, kubraczek ma i jej nie wyprowadzałam A wilcze pazury jak wyglądają bo nie jestem pewna? :lol: Quote
monika55 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Prosilam Cie o te zdjecia psow z Krzeszowic bo Palka czesto zbiera i te ktore nie byly bezdomne. A wlasciciele nawet pojecia nie maja, ze one w Jastrzebiu wyladowaly.I nie wiedza gdzie szukac. Quote
Ati Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 jak juz dziewczyna dojdzie do siebie po sterylce, to ladnie prosze o aktualne zdjecia:) Quote
mineralna_ Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 monika55 napisał(a):Prosilam Cie o te zdjecia psow z Krzeszowic bo Palka czesto zbiera i te ktore nie byly bezdomne. A wlasciciele nawet pojecia nie maja, ze one w Jastrzebiu wyladowaly.I nie wiedza gdzie szukac. ?? Ati napisał(a):jak juz dziewczyna dojdzie do siebie po sterylce, to ladnie prosze o aktualne zdjecia:) ok ;) Quote
mineralna_ Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 monika55 napisał(a):O czyms nie wiesz? pytaj, pytaj. nie zrozumiałam po prostu :eviltong: czasem taka ciężko kapująca jestem :evil_lol: Alegratka Norki http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2145925_nora_mix_z_adhd_jastrzebie_zdroj.html Quote
Ati Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 energaizer sie przypomina, a my czekamy na zdjecia :) Quote
mineralna_ Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Zdjęcia powinny być jutro (moje) ale słyszałam że wilczek też dzisiaj idzie do schronu moze zrobi ;) U nas pada i nie mogę :roll: Quote
wilczek007 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Norka w sobotke była tam gdzie zwykle...nikt sie nie zainteresował by zabrac do domu..:-( Quote
mineralna_ Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 ATI! :loveu::loveu: No więc mam dla ciebie zdjęcia ;) Wrzuce je wieczorkiem teraz spadam się uczyć ;) Nora :loveu: Quote
mineralna_ Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Ati - zdjęcia dla Ciebie; Matko, jak ona się kręci :evil_lol: i Łapki: No, i jej prześliczna mordziel Powiem jedno - Nora jak jest w ruchu to najpiękniejszy pies jakiego w życiu widziałam :loveu: cudo cudo cudo i jeszcze raz cudo :loveu: Quote
wilczek007 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 oj teraz nie wiadomo czy adoptowac pracownika czy Nore:eviltong: Quote
kanna Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 sucz jest niezwykle podobna do tej , którą wyciągnęłam z olkusza.... tyle, że Nora miała więcej szczęścia....nadal jest piękna.... myślę, ze wiem o czym myślisz mówiąc o jej ruchu...:loveu:... Quote
mineralna_ Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 wilczek007 napisał(a):oj teraz nie wiadomo czy adoptowac pracownika czy Nore:eviltong: pracownica jest gorzej ułożona od Nory :diabloti: kanna napisał(a):sucz jest niezwykle podobna do tej , którą wyciągnęłam z olkusza.... tyle, że Nora miała więcej szczęścia....nadal jest piękna.... myślę, ze wiem o czym myślisz mówiąc o jej ruchu...:loveu:... A co się stało z tą sunią z olkusza? Ati napisał(a):a jak ona sie zgadza z psami i sukami? z szczeniakami się dogadywała, ale nie wiem jak jest z dorosłymi Quote
kanna Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 mineralna_ napisał(a): A co się stało z tą sunią z olkusza? no właśnie........:evil_lol: miał być tymczas.....potem TymWczas.....teraz jest dożywocie.....:evil_lol: koniecznie dom "aktywistów" dla Nory...... Quote
mineralna_ Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 kanna napisał(a):no właśnie........:evil_lol: miał być tymczas.....potem TymWczas.....teraz jest dożywocie.....:evil_lol: to chyba dobrze... :diabloti: Quote
Ati Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 to Diunka-Duska Kanny http://www.dogomania.pl/forum/f28/diunka-juz-na-zawsze-zostaje-u-naszej-kochanej-kanny-dd-132524/index22.html#post12924708 , a na pierwszej stronie sa zdjecia jak wygladala w schronie w Olkuszu Quote
Ati Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 bardzo was prosze dziewczyny , zebyscie zmierzyly Norke ile ma wzrostu-w klebie i dlugosc od srodka klebu do nasady ogona- po lini grzbietu Quote
mineralna_ Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Ati napisał(a):bardzo was prosze dziewczyny , zebyscie zmierzyly Norke ile ma wzrostu-w klebie i dlugosc od srodka klebu do nasady ogona- po lini grzbietu a tak tylko z ciekawości spytam - po co te pomiary? Quote
Ati Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 mozna sobie wyobrazic wielkosc psa, zdjecia przeklamuja- co wielokrotnie doswiadczylam wstawilysmy ja na forum zaprzegowe, i potrzebujemy pelnych info jak sie zgadza z innymi psami i sukami- bo zaprzegowcy maja najczesciej wiecej psow jaka jest duza bo , ze ma mase energi i jest chetna do biegania to juz wiemy Quote
monika55 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Uczciwie mowiac, nie da sie sprawdzic jaki naprawde jest pies. Jesli w duzym boksie- gdzie duzo psow - to dziala prawo sfory. Skrot myslowy - albo jestes silny to masz sie dobrze, albo slaby to giniesz.Dopiero w DT lub DS wychodzi prawda. Quote
Recommended Posts