mineralna_ Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 W schronisku w Jastzrębiu przebywa suczka która dostała na imię Nora. Ma AHDH, tyle mogę powiedzieć na sto procent ;) Potrzebuje - Pilnie!- domku najlepiej u osoby aktywnej, która poświęci jej dużo czasu na naukę i zabawę ponieważ suczka marnuje się w schronisku. Ucieka do ktorów, ale raczej dla tego żeby się z nimi bawić. Jest bardzo silna. Zawsze kiedy wchodzę do pomieszczenia w którym ona przebywa ma takie smutne oczy, domaga się pieszczot i uwagi.. Na spacerze jest wesoła i szczęśliwa... Nie pozwólmy jej nadal marnować się w schronisku :-( Nie jest jeszcze stara i dużo przed nią... Quote
wilczek007 Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 jakby mnie ktos w kojcu trzymał to jeszcze bardziej bym była roztrzepana po wyjsciu. Fajna jest nasza Norka. Quote
wilczek007 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Norcia szuka domu:razz:...hej ho, jest tam ktooo? jest strasznie kochana żywiołowa, ale zywa, więc najbardziej chyba nadawała by sie dla kogos kto mieszka w domu prywatnym. Norcia czeka;) Quote
mineralna_ Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Najlepiej żeby dla Norki znalazł się człowiek który będzie z nią aktywnie spędzał wolne chwile, bo samo bieganie po ogródku jej nie wystarczy ;) Ona jest nadpobudliwa :razz: Nikt nie chce psiaka z ADHD? :-( Quote
wilczek007 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ech, ...ludzie sa zazwyczaj wygodni:-? Ale nadzieji nie tracmy! Quote
mineralna_ Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 I Nora też niech nie traci... ;) Quote
wilczek007 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No tak...Ktos szuka kochanego "żywego" psiaka?? Quote
mineralna_ Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Tak, zdarła sobie wsadzając pyszczek przez kraty... :-( Quote
wilczek007 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 yyyych:angryy: o tych naszych kratach to gadac szkoda, ale nic. Norka na pierwszą może dobre serce zajrzy... Quote
mineralna_ Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 wilczek007 napisał(a):yyyych:angryy: o tych naszych kratach to gadac szkoda, ale nic. Norka na pierwszą może dobre serce zajrzy... po prostu jak wychodziłam z psem to za mocno zadarła, szczekała na niego bo też chciała, a do tego wystarczą zwykłe kraty nie potrzeba drutów kolczastych, jakiś super ostrych krat etc Quote
Ati Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dziewczyny , a jak suczka zachowuje sie do innych psow? Czy moglybyscie ja zmierzyc w klebie i sprobowac zrobic zdjecie bokiem przy nogach< z tzw profilu> -chcemy wstawic ja na zaprzegowe. Quote
kanna Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 kawałek fajnego psa do biegania- oj tu by rowerek się przydał:cool3: mam pytanie czy ona jest wasza jastrzębska czy z inszego rejonu ? Quote
mineralna_ Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Ati napisał(a):Dziewczyny , a jak suczka zachowuje sie do innych psow? Czy moglybyscie ja zmierzyc w klebie i sprobowac zrobic zdjecie bokiem przy nogach< z tzw profilu> -chcemy wstawic ja na zaprzegowe. moze być niedelkatna :P z tym zdjęciem - zrobie jak będę w schronisku (czyli w sobtoę) ;) kanna napisał(a):kawałek fajnego psa do biegania- oj tu by rowerek się przydał:cool3: mam pytanie czy ona jest wasza jastrzębska czy z inszego rejonu ? Z Jastrzębia, Jak w temacie. Oj przyda by się, przydał :loveu: Quote
Ati Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 wrzucilysmy juz z kaana na zaprzegowe czekamy za pomiarami i dobrze jakby ja jednak sprawdzic do innych psow, zarowno suk jak i samcow Quote
Ati Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ania pytala z jakiego regionu, bo pewnie miala na mysli czy znaleziona, czy odstawiona przez wlasciciela. Quote
kanna Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ati napisał(a):Ania pytala z jakiego regionu, bo pewnie miala na mysli czy znaleziona, czy odstawiona przez wlasciciela. do jastrzębia trafiaja psy z bardzo odległych miejscowości, ..zastanawia mnie podobieństwo do Diunki a ją zabrałam z olkusza Quote
fiorsteinbock Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cioteczki przepraszam za offa! Pilnie szukam osoby, ktora moglaby wykonac wizyte przedadopcyjna w Raciborzu dla pieska z watku: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/mlodziutki-dog-cc-pilne-potrzebuje-kogos-z-raciborza-143907/ Quote
Ati Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 A czy suczka ma wilcze pazury< na tylnich lapach> ? Podobna Aniu, ze hej, i te dlugie tylne nogi. Quote
monika55 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Mam prosbe. Czy bys mogla zrobic zdjecia osobne tylko tych psow, ktore zostaly przywiezione z Krzeszowic i z tamtych okolic? Quote
mineralna_ Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Ati napisał(a):A czy suczka ma wilcze pazury< na tylnich lapach> ? sprawdzę w sobotę monika55 napisał(a):Mam prosbe. Czy bys mogla zrobic zdjecia osobne tylko tych psow, ktore zostaly przywiezione z Krzeszowic i z tamtych okolic? ja? w sobotę jak będę to zrobie, miałam zrobione ale przez przypadek usunęłam. Quote
Recommended Posts