Crazy Lab Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 dziękuję bardzo za mojego labradora:loveu: Quote
stereo Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Ale fajne Wam zdjęcia wyszły w tych warunkach :) Teraz się ładnie uśmiecham o fotki mojego jednego pieska i jednego pożyczonego ;) Quote
Od-Nowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 "Paskudne" zdjęcia po prostu odlot!! :loveu::loveu::loveu: czekam na więcej, bo to chyba zaledwie początek ??:cool3: Quote
plinka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 aniaDark napisał(a):I dzięki temu mam Was ustrzelonych :razz: Fotki wstawię, jak wrócę z pracy i je obrobię, bo Kropeczki trochę są rozmazane (urok pogody w sobotę) :cool3: super! nie mogę się doczekać :multi: Od-Nowa napisał(a):Plinka, Ciebie mam na pudle ;) serdecznie gratuluję!! Dzięki wielkie! :) Wy byłyście super! Gratuluję udanego polskiego debiutu w zawodach! :) bo o tym wcześniejszym diebiucie nawet nie wspomnie! ogrooomny sukces! :klacz: http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/DCDC%20Warszawa%202009/IMG_4625.jpg Jak miło widzieć na podium takie super kundlasy nie-borderowe :) :loveu: Quote
marta_gp Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 plinka napisał(a): Jak miło widzieć na podium takie super kundlasy nie-borderowe :) :loveu: to samo pomyślałam :evil_lol: czekam na więcej zdjęć :razz: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Suri Mika Welens :loveu::loveu::loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Zeby bylo sprawiedliwie :evil_lol: jeszcze wiecej Welensa :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Jakby Wam jeszcze mało Welensa bylo to prosze :evil_lol: Quote
marta_gp Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 fajne 1 z Suri :evil_lol: dalmatyńczyk bardzo fotogeniczny :loveu: a ostatnie - :crazyeye::loveu::loveu: Quote
Fafq Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Paula i Maciek: dziękuję za Librę! :loveu: Macie więcej? ::eviltong: Quote
Wojenka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Uśmiechamy się o cattledogi :cool3: (Ruda,Felka,Bandzioch,Odi) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Fafq napisał(a):Paula i Maciek: dziękuję za Librę! :loveu: Macie więcej? ::eviltong: z niedzieli jeszcze - sledz uwaznie watek :eviltong: Co do reszty do naprawde nie wiem kto jest obfocony w niedziele, ale my oboje startowalismy wiec niestety na 100 % nie kazdy :eviltong: Quote
Od-Nowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 a Lira jakaś by się gdzieś tam nie znalazła?? :razz: Quote
Guest ajsonowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 dobra, wiecie co troche czarno-bialo sie tu zrobilo, moze na rozjasnienie wrzucicie jakies rudasy? :diabloti: fakt, duzo ich nie bylo, az wstyd sie przyznac, ze w ogole bylam :P Quote
aniaDark Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 No właśnie, trochę rudego tam latało :evil_lol: Ma ktoś moją rudaskę (jak kto niektórzy zaczepiali i mówili "minicollie" :lol:)? Btw. a co to za nowa kategoria, o której Darek wspominał, bonsai? Ponoć to dla piesków, które mają mniej niż 37,5 cm w kłębie, ale co to dokładnie jest? Quote
Od-Nowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 no tak, po zdjęciach Pauli i Maćka trudno coś wkleić bo jakością niewiele dorówna (!!) ;) kilka na zachętę - ciągle się obrabiają bułeczki Quote
drado Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 aniaDark napisał(a): Btw. a co to za nowa kategoria, o której Darek wspominał, bonsai? Ponoć to dla piesków, które mają mniej niż 37,5 cm w kłębie, ale co to dokładnie jest? Już tłumaczę. Małym psom ciężko jest rywalizować z większymi, szczególnie w Toss & Fetch. Z tego względu wielu właścicieli małych psów w ogóle nie startuje, a wielka szkoda, bo z małym psem można wykonać takie triki o których bordasom i aussikom może się tylko śnić. Zatem, wprowadzimy zapisy do dywizji bonsai. Regulamin normalny, tak dla Open 2 x freestyle 120 sekund + T&F. Quote
Iretla Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 drado napisał(a):Już tłumaczę. Małym psom ciężko jest rywalizować z większymi, szczególnie w Toss & Fetch. Z tego względu wielu właścicieli małych psów w ogóle nie startuje, a wielka szkoda, bo z małym psem można wykonać takie triki o których bordasom i aussikom może się tylko śnić. Zatem, wprowadzimy zapisy do dywizji bonsai. Regulamin normalny, tak dla Open 2 x freestyle 120 sekund + T&F. Czy zapisy wejdą w życie od przyszłego 2010 roku? I czy.. Chorzów znów w planach? pzdr, Elwira Quote
drado Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Iretla napisał(a):Czy zapisy wejdą w życie od przyszłego 2010 roku? I czy.. Chorzów znów w planach? pzdr, Elwira 1. Tak, 2. Tak: Chorzów - Wrocław - Poznań - Sopot - Warszawa. Być może w Warszawie będzie już tylko Finał, a ostatnią kwalifikacją będzie sopot. Niestety weekend jest za krótki, a już w w kwalifikacji warszawskiej musieliśmy wprowadzić ograniczenia (jedna runda freestyle dla Starters i Young Dogs). Finał zatem rozciągniemy na 2 dni, przez co zmniejszymy obciążenie psów i unikniemy wycofywania z Super Pro (tak zrobili i Wiesław i Ania) Jedna rundę freestyle dla początkujących jednak utrzymamy w przyszłym sezonie również. Jeden występ 90 sekund, to w sam raz dla debiutantów. Quote
Recommended Posts