Selenne Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 5 września na Polu Mokotowskim odbędą się kwalifikacje, a 6 wrześnie finał. Mam zamiar pójśc, nigdy nie byłam na żadnej wystawie psów ani na konkursiem tego typu. Czy wiecie jednak gdzie dokładnie ( o ile wiem pola mokotowskie są duże, ale myśle, że zauważę :) ) i o której ma się to odbyć? Quote
vege* Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 A co tam w ogóle będzie, bo nigdy nie byłam :eviltong: ja to będę na targach zoologicznych w Pałacu Kultury. Byłam w tamtym roku i akurat trafiłam na wystawę kotów:loveu: i na wystawę robali :-o blee. :P Tu macie strone: .. TARGI ZOOMARKET 2009 .. Quote
Selenne Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Też spórbuję przyjść A tu mają być zawody w rzucaniu i łapaniu (przez psy oczywiście xD) freesbe Quote
siekowa Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Twój pies też może latać - Latające psy! Plan godzinowy zawodów Oto plan zawodów dogfrisbee DCDC Warszawa: Plan jest szacunkowy, będzie się zmieniał w miarę napływania zgłoszeń. Sobota, 5 września 2009 8:00 rozpoczęcie pracy sekretariatu, rejestracja uczestników 8:15 Super Pro Toss & Fetch 1. Runda 9:45 Briefing dla zawodników konkurencji freestyle'owych 10:00 : Starters, Young Dogs, SuperOpen - 1. Runda Freestyle Starters, Young Dogs, SuperOpen - Runda Toss & Fetch ok. 14:00 Super Pro Toss & Fetch 2. Runda ok. 15:30 Starters, Young Dogs SuperOpen - 2. Runda Freestyle Zakończenie - ogłoszenie wyników ok. 18:30 Quote
bellatriks Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Selenne'] ( o ile wiem pola mokotowskie są duże, ale myśle, że zauważę :) ) Najpierw usłyszysz, potem zauważysz.:cool1: Z tym akurat nie będzie problemu. Ja w zeszłym roku po raz pierwszy byłam na DCDC (jako kibic, rzecz jasna) i nie miałam żadnego problemu ze znalezieniem miejsca, w którym odbywały się zawody. ;) Quote
Bonni Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Na dzisiaj koniec :) Jeżeli ktoś coś chce to proszę info na Priva Quote
goranik Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Bonni napisał(a): sliczne zdjecia mojego Jezzia, bardzo dziekujemy :) :) Czekam na reszte zdjec i pozdrawiam goraco :multi: Quote
Od-Nowa Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 dziękujemy bardzo za wspaniałe zawody! magiczną atmosferę (choć nic nie pobije tej wrocławskiej :eviltong::cool3: ) perfekcyjną organizację i sportową walkę :p poziom finałów zapierał dech w piersi! mam nadzieję,że wpadła komuś w obiektyw moja bura Lira mam się czym odwdzięczyć :cool3: ... ponad 1000 zdjęć.... Quote
zakla Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Bonni, ja ciągle czekam na Siuśkę:razz: Tania, gratulacje- bardzo fajny freestyle, Lira jest przefajową suczą!:loveu: Quote
Bonni Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jak ktoś coś chce to proszę o info na priva ;) Quote
Crazy Lab Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 zdjęcia wyszły super!:loveu: czekam na resztę :cool3: Quote
aniaDark Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Już po zawodach :p Ja i moja szelticzka mamy debiut za sobą. Były to nasze pierwsze zawody w psich sportach i mimo że nie poszło nam najlepiej, to i tak czujemy się zarażone miłością do dogfrisbee :loveu::loveu::loveu: A nie wyszło nam, bo przy pierwszych rzutach w konkurecji super pro toss&fetch górę wzięły nerwy, stres - skutek: talerzyki "robiły" byle jakie frrruuu a psiak wszystko wyczuł i zamiast włączyć dopalacze, to spokojnym, zabawowym kłusikiem sobie z talerzykiem biegała :roll: ażeby mnie uspokoić (kochana psina). Rezultat pierwszej rundy super minidistance: zajęłyśmy 32. miejsce (na 48. zarejestrowanych teamów - 9-10 teamów się nie stawiło) z wynikiem 6,5 punkta - 1 punkcik i może byśmy się dostały do 2. rundy (no a z 2-3 rzuty wyszły mi fatalnie :shake: zupełnie odwrotnie do tego, co wychodziło na treningach). Poza tym było bardzo fajnie. Podpatrzyłam to i owo, porozmawiałam z panem Wiesławem i wymiziałam Lexusa (a pan Wiesław wymiział moją Lalę ;-)) :loveu::loveu::loveu: :multi: Lexus jest cudowny, wspaniały charakter :loveu::loveu::loveu: Miód, cud i orzeszki :loveu::loveu::loveu: Mam kilka fotek i filmików z soboty. Właśnie obrabiam i będę sukcesywnie wrzucać. Wstępnie przejrzałam i część fot się nie nadaje do publikacji (efekt deszczu), ale jeśli ktoś się rozpozna i będzie chciał mieć wszystko, to proszę o kontakt na PW - podeślę :razz: I jak ktoś ma mnie i Lalę lub tylko moją Lalę, to proszę o podrzucenie linków na PW lub fotek bezpośrednio na e-mail: cynamonowo@gmail.com Z góry ślicznie dziękuję :loveu: Sobota 05-09-2009 Team: Ania i Lala (owczarek szetlandzki sheltie - debiut) Quote
aniaDark Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Tu się proszę rozpoznawać, bo ja zielona jestem w tej materii :p Quote
aniaDark Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Tu się proszę rozpoznawać, bo ja zielona jestem w tej materii :p Quote
plinka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 My również dziękujemy za super zawody, na których byliśmy wreszcie w roli uczestnika a nie kibica :multi: Jestem bardzo, bardzo wdzięczna tym, którzy zdopingowali mnie do wzięcia udziału w zawodach frisbee, inaczej dalej rzucałybyśmy tylko 'we własnym ogródku'. Nie taki diabeł straszny! ;) Bawiłyśmy się super i jeśli wszystko będzie ok szykujemy się na następny sezon :multi: Od-Nowa napisał(a):dziękujemy bardzo za wspaniałe zawody! magiczną atmosferę (...) Coś w tym jest, atmosfera była nieziemska! A niedzielne finały - cud, miód :loveu: Quote
aniaDark Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 plinka napisał(a):My również dziękujemy za super zawody, na których byliśmy wreszcie w roli uczestnika a nie kibica :multi: Jestem bardzo, bardzo wdzięczna tym, którzy zdopingowali mnie do wzięcia udziału w zawodach frisbee, inaczej dalej rzucałybyśmy tylko 'we własnym ogródku'. Nie taki diabeł straszny! ;) Bawiłyśmy się super i jeśli wszystko będzie ok szykujemy się na następny sezon :multi: Coś w tym jest, atmosfera była nieziemska! A niedzielne finały - cud, miód :loveu: I dzięki temu mam Was ustrzelonych :razz: Fotki wstawię, jak wrócę z pracy i je obrobię, bo Kropeczki trochę są rozmazane (urok pogody w sobotę) :cool3: Quote
Od-Nowa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Plinka, Ciebie mam na pudle ;) serdecznie gratuluję!! i jeszcze my :lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 No to zaczynamy ;) Zdjecia autorstwa mojego i Macka. Najpierw sobota: Refi Deo Quote
Recommended Posts