eloise Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 ale psia karma śmierdzi... jak to możliwe, ze Majce smakuje? :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Ale się rozszalałaś z fotkami!:evil_lol: Pzdr. Quote
resuruss Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Hahaha,ale sie ubawiłam czytając o Majce i psiej karmie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mojej do dzis sie zdarza ,ale juz sporadycznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie kryje ,ze dziecko odkarmione na ProPlanie mam :evil_lol: Fotki super :loveu::multi: Quote
Śnieżynka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Ja tam wam nie rozumiem :P psia karma jest dobra :P ja tam sie chowałam na boschu :P a rodzice sie dziwili, że psiak 5 kg zjadał momentami 1 kg karmy na tydzień będąc na gotowanym :D a Majce minie to z czasem :D zdjątka psiaków są super :D :D Quote
lothia Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 taaa Maja ma nową zabawę,nauczyla się siusiać do nocniczka i szybko myje w nim ręcę[założyłam juz w łazience barierkę bo myła się w kibelku,pilnuje żeby nie myła się/wypijała z miski zwierzaków] żeby zdażyć zanim dobiegnę,ew.siusia na podłoge i skacze obserwujac jak wszystko się rozbryzguje eh ładnych fotek to ja nigdy chyba nie naucze się robić,zwłaszcza przy takich szalonych modelach Quote
Dada Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Jak się cieszę, że galeria ożyła! :multi: Bardzo Demonek ładnie wygląda jak jest na hairlesa ;) zrobiony :loveu: Quote
lothia Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 a to nasza tymczasowiczka która gania Demona,Perka obrażona przeniosła się do drugiego pokoju Quote
resuruss Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii buldozer :loveu: Najlepsza fota pt Walka tytanów nad nocniczkiem :evil_lol: Quote
lothia Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 o rany a co mój Demonic robi na grzywaczach:crazyeye:zawsze był w Foto Blogach Bulwka jest niesamowita,w wieku 2 miechów sygnalizuje że chce się załatwić i załatwia się w łazience na gazety i pomysleć ze miala byc wywieziona razem z rodzeństwem za granice w kartonach,facet kazał tylko "hodowcy" podtuczyc do 3kg żeby przeżyły podróż Quote
resuruss Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 A co on nie grzywek ???:razz: Wszystkie fotoblogi z grupy IX zostały wedelegowane na podfora ras ;) Quote
lothia Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 wiesz Ress juz słyszam rózne opinie co do przynaleznosci gatunkowej Demona , poczynając od papillona a kończąc na kozie Quote
resuruss Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 :megagrin::megagrin::megagrin: hehe kurcze ,ale gdzie mu do kozy ???przeca bródki nie ma ;) Quote
Asiaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Jakie to piękne, to na kolankach!:loveu: http://img157.imageshack.us/img157/9342/dsc01630ne7.jpg Pzdr. Quote
lothia Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='Asiaczek']Jakie to piękne, to na kolankach!:loveu: http://img157.imageshack.us/img157/9342/dsc01630ne7.jpg Pzdr. dziewczyny uratowały z pseudohodowli,razem z dorosłymi bulwkami,ta miala jechać razem z reszta rodzeństwa w pudełku za granicę,tylko wagi jeszcze nie miała odpowiedniej Quote
Recommended Posts