Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A po co podawać w ogóle 2 preparaty? A nie lepiej kupić jeden porządny?
Ja osobiście tak robię, podaję Canosan.

Osobiście nawet bałabym się faszerować psa dwoma preparatami, zwłaszcza jeśli to ma być tylko profilaktyka, jeśli jest faktyczny problem, to nie przesadzajmy ale te tańsze, bez kwasu hialorunowego preparaty działanie mają niewielkie a jednak jakaś chemia to jest jednak...
Pies z problemem potrzebuje raczej jednego a prządnego "dopalacza".

Posted

Nie napisałem ,że podaje kiepski preparat tylko zapytałem jak można podawać ew, drugi o innym składzie?
Osobiście pies dostaje Kinetic Conquer z Kwasem hialuronowym.

Posted

To wybacz ale tym bardziej nie rozumiem po co drugi preparat...z wieloma ortopedami już rozmawiałam i nie słyszałam żeby polecali podawanie 2.
Przedobrzyć można, bo to jest chemia jakby nie było a psu to naprawdę nie pomoże ani nie wyleczy.

Pisałam o tańszych preparatach a nie "KIEPSKICH" (sory ale tańszy nie znaczy wcale kiepski) bo zwykle wtedy właściciele nie wiedzieć czemu lubią dowalić dwa na raz. To naprawdę psu nie pomoże wcale bardziej niż jeden a naprawdę świetny składowo preparat.
Dla mnie to bez sensu a już tym bardziej jak się podaje jeden a dobry i zwłaszcza z kwasem hialuronowym.;)