Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od jakiegoś czasu na jednym z osiedli przebywa śliczny psiaczek.
Jest dokarmiany przez dobrych ludzi, miał tam nawet swoją miskę jednak nie wszystkim się to podoba :shake: z tego co wiem śpi pod balkonami biedactwo. Bardzo lubi zabawę z dziećmi, które się nim w ciągu dnia zajmują- przynoszą mu jedzonko i picie a on chodzi za nimi krok w krok jak cień...Piesek jest bardzo przyjacielski i nie boi się ludzi, straszny z niego pieszczoch. Poniżej kilka zdjęć psiaka, na których widać jego wspaniałą uśmiechniętą buźkę :) Gdyby znalazł się ktoś chętny na przygarnięcie pieska bardzo proszę o kontakt, mój nr tel. 602 805 841. Mogę pomóc w transporcie psiaka.

Posted

No niestety też się tego obawiam :( właśnie dzwoniłam do żorskiego azylu i niestety psiaka tam nie ma- podobno. Mam nadzieję, że jakaś dobra dusza się nim zaopiekowała i że żadna krzywda mu się nie stała. Póki co będę próbowała się jeszcze czegoś dowiedzieć. Tak się tą sprawą przejęłam, że dzisiaj w nocy śniło mi się, że psiak się znalazł a co lepsze, że znalazł się dla niego dobry domek:placz:.

Posted

Byłam dzisiaj u rodziców i pytałam sąsiadów, niestety nikt nic nie wie, ale prosiłam, żeby dali znać jak czegoś się dowiedzą. Wici rozesłane a swoją drogą będę jeszcze szukać. Chciałabym żeby okazało się, że ktoś psiaka wziął do domciu...ale to takie moje pobożne życzenie.

Posted

zerduszko napisał(a):
Może wrócił do siebie, jakaś cieczka się skończył, to i po co mu tam było czekać :razz:

W sumie to też może być prawdziwy scenariusz i też mi to przeszło przez myśl. Tym bardziej, że faktycznie jedna z suniek z tej klatki miała w tym okresie cieczkę. Jest jedno ale- dzieci, które się psiakiem zajmowały powiedziały mi, że on był już pod blokiem w czerwcu później zniknął na jakiś czas i w sierpniu znowu się pojawił...