mikoada Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Od jakiegoś czasu na jednym z osiedli przebywa śliczny psiaczek. Jest dokarmiany przez dobrych ludzi, miał tam nawet swoją miskę jednak nie wszystkim się to podoba :shake: z tego co wiem śpi pod balkonami biedactwo. Bardzo lubi zabawę z dziećmi, które się nim w ciągu dnia zajmują- przynoszą mu jedzonko i picie a on chodzi za nimi krok w krok jak cień...Piesek jest bardzo przyjacielski i nie boi się ludzi, straszny z niego pieszczoch. Poniżej kilka zdjęć psiaka, na których widać jego wspaniałą uśmiechniętą buźkę :) Gdyby znalazł się ktoś chętny na przygarnięcie pieska bardzo proszę o kontakt, mój nr tel. 602 805 841. Mogę pomóc w transporcie psiaka. Quote
mikoada Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 do góry psinko, szukaj swojego domku... Quote
zerduszko Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Hej, zaznaczam :razz: Czy psiak ma ogłoszenia? Jeszcze adres e-mail. Jak będę miała chwilę, to poogłaszam. Quote
mikoada Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Póki co chociaż dwa ogłoszenia: Kolejna ofiara wakacji- potrzebna pomoc :( / Psy > Pozostałe - Żory Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca juro spróbuję zrobić więcej :) Quote
Wiewiórka Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1166/trzy-dobki-ktore-wiecznie-sie-gryza-sunia-juz-kuleje-potrzebuje-pomocy-144827/ Sunia pilnie potrzebuje pomocy. Quote
mikoada Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 No to jeszcze kilka ogłoszeń :) Ogłoszenie nr 1862 - Kolejna ofiara wakacji- potrzebna pomoc :( - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl Ogłoszenia Sprzedam - Kolejna ofiara wakacji- potrzebna pomoc :(Kolejna ofiara wakacji- potrzebna pomoc :(, Katowice - Śląsk, Społeczność, zwierzaki, śląskDział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Quote
sleepingbyday Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 dołączam się. kurczę, łatwo nie będzie, obawiam sie. Quote
zerduszko Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Biorąc pod uwagę, że życzliwi już zadziałali, to moze wcale nic nie być :angryy: Quote
mikoada Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 No niestety też się tego obawiam :( właśnie dzwoniłam do żorskiego azylu i niestety psiaka tam nie ma- podobno. Mam nadzieję, że jakaś dobra dusza się nim zaopiekowała i że żadna krzywda mu się nie stała. Póki co będę próbowała się jeszcze czegoś dowiedzieć. Tak się tą sprawą przejęłam, że dzisiaj w nocy śniło mi się, że psiak się znalazł a co lepsze, że znalazł się dla niego dobry domek:placz:. Quote
zerduszko Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 A coby ich tak sprawiedliwośc spotkała :mad: Quote
sleepingbyday Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 rozpytuj mikoada - nigdy nie wiadomo. Quote
mikoada Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Byłam dzisiaj u rodziców i pytałam sąsiadów, niestety nikt nic nie wie, ale prosiłam, żeby dali znać jak czegoś się dowiedzą. Wici rozesłane a swoją drogą będę jeszcze szukać. Chciałabym żeby okazało się, że ktoś psiaka wziął do domciu...ale to takie moje pobożne życzenie. Quote
zerduszko Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Może wrócił do siebie, jakaś cieczka się skończył, to i po co mu tam było czekać :razz: Quote
mikoada Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 zerduszko napisał(a):Może wrócił do siebie, jakaś cieczka się skończył, to i po co mu tam było czekać :razz: W sumie to też może być prawdziwy scenariusz i też mi to przeszło przez myśl. Tym bardziej, że faktycznie jedna z suniek z tej klatki miała w tym okresie cieczkę. Jest jedno ale- dzieci, które się psiakiem zajmowały powiedziały mi, że on był już pod blokiem w czerwcu później zniknął na jakiś czas i w sierpniu znowu się pojawił... Quote
Recommended Posts