Weri7 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Mieszkam w Białymstoku . Chciałabym się zapytać ile będzie wynosić koszt sterylizacji 5 kilogramowego kundelka (a raczej kundelki ) ? Słyszałam ponoć , że w Białostockim CanWet do końca roku sterylizują za darmo .Moja sunia Lusia właśnie przechodzi pierwszą cieczkę . Ile miesięcy trzeba odczekać po pierwszej cieczce , aby sterylizować ? Quote
Martens Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Zazwyczaj sterylizuje się "w połowie drogi" między cieczkami - czyli ok. 3 miesiące po cieczce. Jeśli chodzi o cenę - chyba najlepiej dowiedzieć się osobiście, podzwonić do lecznic. Sunia mała więc nie powinno być drogo. Quote
wire fox Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Za sterylizację mojej 10 kg suczki zapłaciłam w listopadzie ub.roku 200 zł - czasem zdarzają się akcje sterylizacji zwierząt i można trafić na niższą cenę. Quote
Daja_ Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Jota napisał(a):Za sterylizację mojej 10 kg suczki zapłaciłam w listopadzie ub.roku 200 zł - czasem zdarzają się akcje sterylizacji zwierząt i można trafić na niższą cenę. żeby u mnie były takie ceny:shake: za kastracje (!) 20 kg psa zaplacilam 2 lata temu 200 zlotych ;/ wydaje mi sie ze zaplacisz 150 zlotych... Quote
Weri7 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Dziękuję bardzo za odpowiedzi :loveu:;) Quote
Recommended Posts