Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gonia66 napisał(a):
MOje Kochanie Maleńkie......pamiętam....codziennie pamiętam....i ciągle kocham tak samo....:(:(:(....

tak samo..... albo i coraz mocniej - tak to jakoś się dzieje, że im bardziej czas upływa, tym bardziej narasta ta tęsknota, jakby codziennie do skarbonki grosik wrzucany.... wiem to od ponad 8 lat...

• 4 weeks later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS]CIAPUNIU...MOJA KRUSZYNKO KOCHANA...PISZĘ DO CIEBIE LIST..KOLEJNY LIST...BO NIC MI INNEGO JUZ NIE POZOSTAŁO...:(:(:(
MIJA WŁAŚNIE PÓŁ ROKU ODKĄD ODESZŁAŚ...CAŁE PÓŁ ROKU..TAKI KAWAŁ CZASU NIE MA CIEBIE PRZY MNIE..
JA WCIĄŻ PŁACZĘ...TWÓJ KOCYK CIĄGLE LEŻY TAM, GDZIE SPAŁAŚ....JUŻ TOBĄ PEWNIE NIE PACHNIE ALE PEŁEN JEST TWOJEJ SIERŚCI....SMYCZ CIĄGLE WISI W PRZEDPOKOJU...
TAK BARDZO BOLI WSPOMNIENIE TEJ NOCY...TEGO WIDOKU, KIEDY TWOJE MARTWE I ZIMNE JUŻ CIAŁKO LEŻAŁO OBOK MOJEGO ŁÓŻKA..ODESZŁAŚ W CISZY I NAJBARDZIEJ BOLI MNIE I CHYBA ZAWSZE BĘDZIE BOLAŁO, ŻE NIE BYŁAM PRZY TOBI DO KOŃCA...NIGDY SIĘ Z TYM NIE POGODZĘ....NIE UMIEM ZNALEŹĆ DLA SIEBIE USPARWIEDLIWIENIA, ŻE NIE POMOGŁAM CI PRZEJŚĆ..ŻE ODCHODZIŁAŚ OBOK MNIE ALE BEZE MNIE:(:(:( TA ŚWIADOMOŚĆ TAK BARDZO BOLI KAŻDEJ NOCY..KAŻDEJ NOCY- KIEDY KŁADĘ SIĘ SPAĆ..WIDZĘ TWÓJ OBRAZ...CIĄGLE ZADAJE SOBIE PYTANIE- CZY ABY SIĘ NIE DUSIŁAŚ W TYM OSTATNIM MOMENCIE..??CZY SIĘ NIE BAŁAŚ???CZY NIE PRAGNĘŁAŚ MOJEJ DŁONI GŁASKAJĄCEJ TWOJĄ UKOCHANĄ GŁÓWKĘ???JA ZASNĘŁAM TAK TWARDYM SNEM, JAKI MI SIE NORMALNIE NIE ZDARZA..MOGŁAS MNIE WOŁAĆ..A JA NIE SŁYSZAŁAM...:(:(
BOŻE...JAK TO BOLI..A NAJGORSZE, ŻE NIE MOŻNA COFNĄĆ CZASU....ILEŻ BYM DAŁA KOCHANIE MOJE, ŻEBY WRÓCIĆ PÓŁ ROKU...O TEJ PORZE , PÓŁ ROKU TEMU JESZCZE ŻYŁAŚ...JESZCZE MERDAŁAŚ DO MNIE OGONKIEM I TAK BŁAGALNIE PATRZYŁAŚ..A JA NIC NIE MOGŁAM ZROBIĆ..NIC NIE UMIAŁAM ZROBIĆ...JUŻ DZIEŃ WCZEŚNIEJ POWINNAM BYŁA SZUKAĆ DLA CIEBIE SZPITALA..TYLKO GDZIE???NIE ZROBIŁAM WSZYSTKIEGO, CO MOGŁAM, CO POWINNAM BYŁA ZROBIĆ...TO WIEM....BYŁAS TAKA KOCHANĄ MOJĄ PRZYJACIÓŁKĄ....NA DOBRE I NA ZŁE...KOCHAŁAŚ TAK BEZWARUNKOWO...BEZ WZGLĘDU NA WSZYSTKO....
SKARBIE...MOJE KOCHANIE...TAK BARDZO TĘSKNIĘ....NIEDAWNO MI SIĘ PRZYSNIŁAŚ..TAK INACZEJ NIŻ ZWYKLE..TAK "REALNIE"...OBUDZIŁAM SIĘ Z TAKIM SZLOCHEM....ŻE TO BYŁ TYLKO SEN...:(:(:(
DLACZEGO NIE MOGĘ JUŻ NIC ZROBIC DLA CIEBIE???DLACZEGO CIEBIE JUŻ NIE MA..???
NIE WIEM, CZY NADEJDZIE TAKI DZIEŃ, W KTÓRYM CAŁKOWICIE POGODZĘ SIĘ Z MYŚLĄ O TWOIM ODEJŚCIU...:(
KOCHANIE MOJe....TAK CIE BARDZO KOCHAM..TAK BARDZO TĘSKNIĘ...PÓŁ ROKU BEZ CIEBIE...A JAKBY TO BYŁA WIECZNOŚĆ.....WRÓĆ DO MNIE...CHOĆ W SNACH..ALE BĄDŹ...PROSZĘ.....:(:(:(
TWOJA NA ZAWSZE KOCHAJĄCA PRZYJACIÓŁKA....
CIAPULINKA...22.08-2009- 22.02.2010....

• [/FONT]

Posted

OSTATNIA WIOSNA MOJE UKOCHANEJ CIAPULINKI...WYGRZEWA SIĘ SKARBEK NA SŁONKU...UWIELBIAŁA TO..GDYBYM WIEDZIAŁA, JAK BARDZO SZKODZI TO JEJ CHOREMU SERDUSZKU...:(:(:(..A JA NAWET NIE WIEDZIAŁAM,ŻE MA CHORE SERDUSZKO...TAKA ZE MNIE PAŃCIa...:(:(

Posted

Tu..moje dwie dziewczynki..jeszcze razem...gdzie ja pomyslalam wtedy, że to ostatnie miesiące ich wspólnego życia...dopiero zaczynały wspólną drogę...:(:(

Posted

pOPATRZĘ SOBIE JESZCZE NA CIEBIE KOCHANIE MOJE....
    DZIŚ DO PRACY POSZŁAM ZAPUCHNIETA...DALEJ MI SIĘ CHCE PŁAKAĆ...:(:(
    ZAWSZE JUZ CHYBA BĘDZIE MI SIE CHCIAŁO PŁAKAC NA WSPOMNIENIE O TOBIE...:(:(
    TAK CIĘ KOCHAM MALEŃKA.............................

• 2 weeks later...
    • 2 weeks later...
    Posted

CIĄGLE PAMIĘTAM, CIĄGLE PŁACZĘ I CIĄGLE MOCNO TĘSKNIĘ MALEŃKA MOJA...
    Z KAŻDYM PRZYTULENIEM SALMUNI ZAMYKAM OCZY I WYOBRAŻAM SOBIE CIEBIE SKARBECZKU...:(
    BYŁAŚ TAKA INNA..I TAKA MOJA..A TERAZ CIEBIE NIE MA:(:(...SeRDUSZKO MOJE UKOCHANE..JAK CI TAM JEST..???NA PEWNO TĘSKNISZ ZA MNĄ...JESTEM TEGO PEWNA I TO BOLI NAJBARDZIEJ...BO NIE MOGĘ CI POMÓC...:(...ŚPIJ MORDECZKO...WIERZĘ, ZE JESZCZE SIĘ SPOTKAMY...

Posted

Weszłam sobie na Ciebie popatrzyc Maleńka...ale TO ROZSTANIE nie przestanie chyba jednak boleć nigdy...a najgorsza jest uporczywa myśl, ze już nic sie nie da zrobić...że czasu nie mogę cofnąć...że juz mogę się z Tobą Kochanie spotkac tylko we śnie...i może kiedyś jak sobie zasłużę, w niebie...ale ja Ciebie znam Kochana...jestem pewna, że nawet jeśli tam..za TM jest Ci najcudowniej, to za mna tęsknisz bardzo...:(Bo kochałas mnie taka bezwarunkowa miłością ponad wszystko...Ty tęsknisz..a ja..nie mogę nic zrobić..:(
    Za kazdym razem kiedy przytulam Salmunie i mowię jej do uszka, jak ją kocham, czuję- jakbym Cię zdradzała...dosłownie za każdym razem...:(A ja ją naprawdę kocham..ale Salmunia jest NASZA..a TY Kochanie byłaś...nie...nie byłaś..TY JESTEŚ CAŁA TYLKO MOJA....Tak mi Ciebie brakuje..
    NAwet nie chce wchodzić napierwszą stronę..bo kiedy ją pisłam Ty jeszcze żyłaś Skarbie...może wtedy mogłam jeszzce coś zrobić..a nie zrobiłam....Jak ja tęsknię za Tobą Maleńka...:(:(:(

Posted

Tak samo myślę,Goniu, o moim poprzednim psie.FILIP był tylko mój,Oskar-ten z avataru-jest nasz,domowy.Kochany ponad wszystko,ale zdarza mi się mówić na niego Filip...A minęło ponad 10 lat.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]SIEDZE OD GODZINY..I MYŚLĘ...CO CI NAPISAĆ SKARBECZKU.../??
    TO PIERWSZA WIELKANOC BEZ CIEBIE....:(
    PRZEŻYŁAM WSZYSTKO TAK CUDNIE..ALE JAK WROCIŁAM DO DOMKU, UŚWIADOMIŁAM SOBIE, ŻE CIEBIE NIE MA:(:(
    MAM TYLKO NADZIEJĘ, ŻE ZMARTWYCHWSTANIE DOTYCZY WSZELKIEGO STRWORZENIA..I ZE KIEDYŚ SIĘ TAM SPOTKAMY.. ŻE CZEKASZ NA mNIE MALEŃKA...ŻE CZEKACIE Z SARUNIĄ...
    PEWNIE BYŚCIE COŚ DOBREGO JUŻ PAŁASZOWAŁY..A CZY TAM MACIE WASZE PRZYSMACZKI..???[/FONT]

• 2 weeks later...
    Posted

[FONT=Comic Sans MS]KOCHAM CIĘ SKARBEŃKU....ALE MAM JUŻ CZASEM TAK WSZYSTKIEGO TUTAJ DOŚĆ...:(
    gdYBYŚ TU BYŁA...TO JUŻ BYŚ GRZAŁA MOJE NÓŻKI...TAK ZA TOBĄ TĘSKNIĘ....TAK TĘSKNIĘ....:(:(:(
    [/FONT]

• 1 month later...
    Posted

[quote name='danka4u1']http://wirtualnyznicz.pl/zapal.html?pid=810864

Zapalam dla Ciebie, maleńka ten znicz.Danuś....to chyba nie przypadek, że byłas tu 22.05...to juz równo 9 miesięcy odkąd Moja Gwiazdeczka odeszła..:(Dziękuje, że pamietasz też o Mojej Ukochane Sunieczce..
    ...Od kilku dni wspomnienia wróciły do mnie jakos intensywniej..:(...
    9 miesięcy temu znalazłam MOje Kochane Szczęscie obok mojego łóżka..zasnęła na zawsze...:(opuściła mnie:(:(
    PAmiętam Skarbie....

• Posted

[quote name='danka4u1']To nie przypadek:-(:-([/QUOTE]

[quote name='Hawanka']Ja też zapaliłam dzisiaj :(
    te wspomnienia ........[/QUOTE]
    Dziekuję Wam dziewczyny, że pamietacie..że jesteście ze mna i z Moja Ukochaną Ciapulinką...to bardzo ważne...
    Dzis przyjechali do mnie goście, z ktorymi nie widzialam się 2 lata..znali Ciapulinkę...Ona nawet i u nich była..a oni.., widząc tylko Salmunie.. nawet nie zapytali o MOjego Skarbulinka..a przeciez to była i zawsze bedzie cząstka naszego domku...:(:(:( A Ciapunia tak by się cieszyła na ich widok:(:(:(

Posted

Gonia, przecież TO TYLKO PIES, ......dla którego człowiek jest BOGIEM bez względu na wszystko, a nie dzięki czemuś. Nie wszyscy ludzie tak mają w stosunku do drugiego człowieka, a co dopiero jeśli chodzi ...TYLKO O PSA.

Ciapulinko, wierzymy, że Twój "sen "jest tylko szczęściem i wszyscy kiedyś będziemy razem też szczęśliwi na zawsze. To pewne, piesku.

• 4 weeks later...
    Posted

Myszko MOja.....tak mi sie właśnie za Toba mocno zatęskniło....siedzę spłakana...gdzie TY jesteś..???:(:(:( TAk bym chciała Cie bardzo przytulić....Ciągle widze Twoj obraz, gdy zasnęłaś na zawsze....a to tak boli...:(:(:(
    Kocham Cię Skarbie....
    Wróć do mnie..proszę...choć we śnie...ale wróć...choć na chwilkę.....