Agnieszka(Visenna) Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Gera jest psem mojego byłego.. Trafiła do Schroniska.. W Schronisku wyceniono ją na lat 6, jest miła, kochana, ciepła, przytulaśna i urocza, zachowuje czystość w domu, nie niszczy gdy zostaje sama.Posłuszna.Zna podstawowe komendy. Niestety jest gruba, duża i mało atrakcyjna... :-( Pragnę znaleźć jej dobry dom. Odpowiedzialnego człowieka, który ją doceni... Gera jakiś rok temu.. na spacerze z moim psem... Gera teraz.. w Schronisku.. (zdjęcia i opis ze strony Kingi) Nr: 1130/09 Gera - Sześć lat, suka, dość duża. Miła, spokojna i ułożona suka. Nauczona życia w mieszkaniu. Ma skłonności do alergii. Wymaga opiekuńczego domu, w zamian odda całe swoje psie serce. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Inne zdjęcia Gery.. z czasów, kiedy jeszcze miała dom.. Quote
ulvhedinn Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Potwierdzam. Gera jest naprawdę kochana, przytulastai cierpliwa. Toleruje koty, nawet nie mruknęła, kiedy moja kicia, mając rujkę, właziła jej na głowę w celach, hmm... erotycznych :oops: Lubi spać na łóżeczku z człowiekiem. Nie ucieka, trzyma sie swojego opiekuna. Trochę ciągnie na smyczy, ale w porównaniu z Guciem, to chodzi jak złoto. Nie jest nadpobudliwa, ani agresywna, czasem sie lekko postawi do innej dużej suki (ale z Krą się dogadywały), łatwo daje sie odwołać. Umie zostawać w domu, nie wyje, nie niszczy, nie sika. tylko... jest gruba, stara, ma skłonność do alergii pokarmowej (ale wystarczy że je np purinę z jagnięcina i jest ok) i jest po prostu nieatrakcyjna.... :-( Ona towarzyszyła swojemu nieodpowiedzialnemu właścicielowi na dorbe i złe, a teraz- bez naszej pomocy odejdzie niekochana....... :-(. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Dodam jeszcze, że sunia jest w schronisku drugi raz - za pierwszym oddało ją małżenstwo, bo się rozwiodło.. i psem nikt się zająć nie chciał.. Quote
:: FiGa :: Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Głupoty gadacie, dobrze jej z pyska patrzy i całkiem przystojna z niej psica. Trochę się ją odchudzi i będzie bombowa. Taki pies ideał nie może się zmarnować, kochana jest. Tylko szczęścia do ludzi nie ma... mówi się że do 3 razy sztuka, więc teraz domek będzie tym najlepszym i ostatnim. Quote
Poker Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 wątpię,żeby w schronie dało się ją odchudzić :shake: Dobrze,że to już Twój BYŁY :angryy: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Tez sie ciesze :mad::mad::mad: Quote
Bella1 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Super Agnieszka , wreście ktoś pomyślał o Gerze , ona pilnie potrzebuje domu , takiego który już nigdy jej nie zostawi Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Wierzę, że taki się znajdzie.. Jeszcze zdjęcia.. tu dowod ze z kotami oki.. Quote
gosikf & dogs Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Kurcze, trzeba jej znaleźć odpowiedzialny dom. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Gera jest wysterylizowana. Quote
Reksiu21 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Zapisuje sobie, ladna psinka. Agnieszko, a dlaczego ja oddali?:mad: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 zostawil na przetrzymanie u Irenki, nie odebral... wiec ona przywiozla do schronu.. Quote
Reksiu21 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 To okropne. Neirozumie czegos takiego zupelnie. To tak zupelnie olal, nieskontaktowal sie juz, nieodbiera telefonow? Ja bym sie chetnie do niego przeszla...:angryy::angryy::mad: Ladna ona jest, a pozatym dobrze ze koty toleruje, mysle ze przez to bedzie jej nietak trudno domek znalezc. U nas to duzo ludzi chce psy ktore toleruja koty, i psy ktore sa do dzieci OK. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 z tego co wiem nie bylo z nim kontaktu. Gera nie jest ladna, ale jej zaletami jest to ze jest czysta, zostaje sama, toleruje koty, jest grzeczna... I to sa pewne informacje. Quote
Reksiu21 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Prosze mi tu nieobrazac Gery:mad::eviltong:. Jak to nieladna? Wyglada na zdjeciach jak mniejszy prawie-ONek, ma ladne stojace uszka, i fajny ciemny kolor, ja lubie takie ONki, wlasnie ciemne. :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 odchudzanie pilnie potrzebne , bo stawy nie wytrzymuja w tylnych lapach Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Ecci obiecala super-wypasione allegro :loveu: Quote
Reksiu21 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):odchudzanie pilnie potrzebne , bo stawy nie wytrzymuja w tylnych lapach ....... a w schronie to praktycznie niemozliwe.:shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 no tak, zdalaby sie karma dietetyczna i ruch.. Quote
GoskaGoska Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 co za pechowy pies- aczkolwiek widzialam já na zywo i juz mysle o niej od jakies czasu, ale GLOWNE PYTANIE CZEMU TY JEJ DALAS W TYTULE STARA I BRZYDKA- BO I 6LAT NIE TAK DUZO A MOIM ZDANIEM JEST BARDZO URODZIWA! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 nigdzie nie napisalam, ze jest stara:evil_lol: zmienie tytul, jesli jakis zaproponujesz. Quote
GoskaGoska Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 dla mnie wszytskie owczarkowate są najpiękniejsze więc ja bym dala PIĘKNA CUDA ZGODNA OWCZARKA 2 RAZY JUZ W SCHORNISKU :eviltong: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 ona taka piekna jak sledz z puszki :diabloti: Quote
Recommended Posts