Asiaczek Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 Niestety, nie mam żadnych zdjęć. Byłam sama z 4 baskami. Pzdr. Quote
Ziemniak Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Asiaczek napisał(a):Ziemniak napisał(a):Gratulacje dla wszystkich zwyciescow. B.prosze o stawke akit :lol: Psy kl. w: IMARI NO TOCHIMARU Suki kl.mł.: AMATERASU INU YOKO ZUNA YUTAKA Pzdr. Dzieki serdeczne - a swoja droga to straszna bieda w tym Budapeszcie w akitach. :oops: Quote
Bogarka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 [quote name='carotina']a macie może jakieś fotki? :wink: Mam charty i erdélyi kopó Quote
PSYLLA Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Asiaczek napisał(a):To samo co u Karki. Nie pytaj, tylko jedź na Wegry! Żadnego posokowca bawarskiego; był tylko Hannoveri vereb (to chyba posokowiec hanowerski?). Dzięki, chyba faktycznie się tam wybiorę :) a Hannoveri vereb to na pewno posokowiec hanowerski :wink: Quote
Bogarka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 PSYLLA napisał(a):a Hannoveri vereb to na pewno posokowiec hanowerski :wink: Tak :): Quote
Asiaczek Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 No, kochani. Przy tak znikomych stawkach Waszych (niektórych) ras, licze na atywny udział w następnych wystawach na Wegrzech i to zarówno rangi CAC, jak i CACIB! Pzdr. Quote
tunio Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 My w przyszlym roku robimy nalot dywanowy,nieprawdaz Fuka ? :wink: Quote
Asiaczek Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 Róbcie, co chcecie. Ale poważnie pomyślcie o wyjazdach na Węgry. Język, co prawda, taki sobie, ale trochę po angielsku, troche po niemiecku i można sprawę załatwić. Pzdr. Quote
Elitesse Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Asiaczku a skrobniesz mi sznaucery srednie pieprz i sól ? dziekuje pieknie !! ja juz w lipcu tez bede na wegrzech a teraz musze zobaczyc jaka konkurencja mi sie szykuje :) Quote
Asiaczek Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 Elitesse napisał(a):Asiaczku a skrobniesz mi sznaucery srednie pieprz i sól ? dziekuje pieknie !! ja juz w lipcu tez bede na wegrzech a teraz musze zobaczyc jaka konkurencja mi sie szykuje :) PSY kl. mł. EZUST GRANIT MED JONAS SUKI kl.m. HOSSZUBEREKI-CSASZAR GREY PRUDENCE kl. p RETMENTI TEKERGO ARIEL kl. o HOSSZUBEREKI-CSASZAR ZSAZSA. Jak widać - Twoje szanse rosną... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='Lara']no to ja jestem bardzo ciekawa jak tam stawka beauceronkow u wegraskow, bo w pazdzierniku planuje pojechac :D Asiaczek napiszesz mi te 2 - 3 imiona pieskow, jesli w ogole jakies byly :lol: Jeżeli beaceron po węgiersku pisze się tak samo, to może oznaczać tylko jedno: na ostatnią wystawę w B. nie było ani jednego zgłoszonego beaucerona. Pzdr. Quote
Elitesse Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 dziekuje asiaczku ! ja na wszytkich wystawach sa takie stawki sredniakow to ja sie bardzo ciesze hihi tylko ze plska konkurencja tez w tym roku planuje podbic wegry... ale cos moje sunie o w polowie wegerki sa z lini Hosszubereki-Csaszar wiec trza wrocic do korzeni !! Quote
Marek z Gromem Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Asiaczek Ja mam prośbe tylko o ilość psów labradorów dorosłych :) dzięki Quote
Asiaczek Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 Marek z Gromem napisał(a):Asiaczek Ja mam prośbe tylko o ilość psów labradorów dorosłych :) dzięki Podaje ci całą stawkę, bo za pare miesięcy te dane przeciez się zmienią... PSY kl. puppy STENVEYZ LOGOTYPE TOLNAI-TOTH YAGO kl. p TRENDMAKER'S SCANDINAVIAN DYNAMITE kl. o SAREGRESI SOLA SAREGRESI SZIVIO kl. u TRENDSETTER OF TINTAGEL WINDS SUKI kl. baby SAREGRESI BE MY DREAM kl. mł. SEALLAND POPCORN SEALLAND RHAPSODY SAREGRESI AMORA NEGRA kl.p KORTNY LABRADOR IMPERIA kl. o JANZA-PARTI CARIN KORTNY LABRADOR IMPERIA kl.u LABRADORS OF SAINT FOUNTAIN LADY TREASURE OF TINTAGEL WINDS. To nie jest moja pomyłka pisarska, ale suczka KORTNY LABRADOR IMPERIA została zgłoszona zarówno do kl. pośredniej, jak i otwartej. Ani chybi jakaś kombinacja właściciela... Pzdr. kortny labrador imperia Quote
Marek z Gromem Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 Wielkie dzięki nie wiele tych labradorów, a wręcz prawie wcale moze tez sie w 2006 skusze :) Quote
Recommended Posts