Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ziemniak napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich zwyciescow.
B.prosze o stawke akit :lol:

Psy
kl. w:
IMARI NO TOCHIMARU

Suki
kl.mł.:
AMATERASU INU YOKO ZUNA YUTAKA
Pzdr.

Dzieki serdeczne - a swoja droga to straszna bieda w tym Budapeszcie w akitach. :oops:

Posted

Asiaczek napisał(a):
To samo co u Karki. Nie pytaj, tylko jedź na Wegry! Żadnego posokowca bawarskiego; był tylko Hannoveri vereb (to chyba posokowiec hanowerski?).

Dzięki, chyba faktycznie się tam wybiorę :) a Hannoveri vereb to na pewno posokowiec hanowerski :wink:

Posted

No, kochani. Przy tak znikomych stawkach Waszych (niektórych) ras, licze na atywny udział w następnych wystawach na Wegrzech i to zarówno rangi CAC, jak i CACIB!
Pzdr.

Posted

Róbcie, co chcecie. Ale poważnie pomyślcie o wyjazdach na Węgry. Język, co prawda, taki sobie, ale trochę po angielsku, troche po niemiecku i można sprawę załatwić.
Pzdr.

Posted

Asiaczku a skrobniesz mi sznaucery srednie pieprz i sól ? dziekuje pieknie !! ja juz w lipcu tez bede na wegrzech a teraz musze zobaczyc jaka konkurencja mi sie szykuje :)

Posted

Elitesse napisał(a):
Asiaczku a skrobniesz mi sznaucery srednie pieprz i sól ? dziekuje pieknie !! ja juz w lipcu tez bede na wegrzech a teraz musze zobaczyc jaka konkurencja mi sie szykuje :)

PSY
kl. mł.
EZUST GRANIT MED JONAS

SUKI
kl.m.
HOSSZUBEREKI-CSASZAR GREY PRUDENCE
kl. p
RETMENTI TEKERGO ARIEL
kl. o
HOSSZUBEREKI-CSASZAR ZSAZSA.

Jak widać - Twoje szanse rosną...
Pzdr.

Posted

[quote name='Lara']no to ja jestem bardzo ciekawa jak tam stawka beauceronkow u wegraskow, bo w pazdzierniku planuje pojechac :D Asiaczek napiszesz mi te 2 - 3 imiona pieskow, jesli w ogole jakies byly :lol:
Jeżeli beaceron po węgiersku pisze się tak samo, to może oznaczać tylko jedno: na ostatnią wystawę w B. nie było ani jednego zgłoszonego beaucerona.
Pzdr.

Posted

dziekuje asiaczku ! ja na wszytkich wystawach sa takie stawki sredniakow to ja sie bardzo ciesze hihi tylko ze plska konkurencja tez w tym roku planuje podbic wegry...

ale cos moje sunie o w polowie wegerki sa z lini Hosszubereki-Csaszar wiec trza wrocic do korzeni !!

Posted

Marek z Gromem napisał(a):
Asiaczek Ja mam prośbe tylko o ilość psów labradorów dorosłych :) dzięki

Podaje ci całą stawkę, bo za pare miesięcy te dane przeciez się zmienią...
PSY
kl. puppy
STENVEYZ LOGOTYPE
TOLNAI-TOTH YAGO
kl. p
TRENDMAKER'S SCANDINAVIAN DYNAMITE
kl. o
SAREGRESI SOLA
SAREGRESI SZIVIO
kl. u
TRENDSETTER OF TINTAGEL WINDS

SUKI
kl. baby
SAREGRESI BE MY DREAM
kl. mł.
SEALLAND POPCORN
SEALLAND RHAPSODY
SAREGRESI AMORA NEGRA
kl.p
KORTNY LABRADOR IMPERIA
kl. o
JANZA-PARTI CARIN
KORTNY LABRADOR IMPERIA
kl.u
LABRADORS OF SAINT FOUNTAIN LADY
TREASURE OF TINTAGEL WINDS.

To nie jest moja pomyłka pisarska, ale suczka KORTNY LABRADOR IMPERIA została zgłoszona zarówno do kl. pośredniej, jak i otwartej. Ani chybi jakaś kombinacja właściciela...
Pzdr.
kortny labrador imperia