Asiaczek Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 W dniu 30.04.2005 r. w Budapeszcie odbędzie się wystawa rangi CACIB. Nie znam składu sędziowskiego, bo ja moje baski zgłosiłam już po terminie, za namową p. Miklos'a Levente. Po powrocie na pewno się odezwę, jeżeli ktoś jedzie, a do tej pory nie pochwalił się na forum - proszę o kontakt. Kto jest zainteresowany stawka swojej rasy - piszcie. Pzdr. Quote
dorotal Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Ja jak zwykle prosze o buldozki francuskie i king charles spaniele. :D Quote
NigdyNigdy Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Asiaczek napisał(a):Kto jest zainteresowany stawka swojej rasy - piszcie. Pzdr. Jeśli wolno prosić, to byłabym wdzięczna za stawkę Siberian Husky :roll: Quote
króliczek Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Niezmiennie proszę o sharpki.Muszę śledzić konkurencję :o 8) Powodzenia Joasiu w Budapeszcie :wink: Quote
AgaCzips Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Czy bym mogła prosić: Dobermany i Yorkshire Terriery?? :oops: Quote
Asiaczek Posted April 28, 2005 Author Posted April 28, 2005 Trzymajcie za nas kciuki. Konkurencja nie spała i tez zgłosiła swoje baski. Z tego co mi wiadomo, nie konkurujemy ze sobą w klasach (chyba). Dam znać po powrocie. Pzdr. Quote
warg2003warg Posted May 1, 2005 Posted May 1, 2005 Trzymamy, trzymamy i czekamy na wiadomości :lol: Quote
Asiaczek Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 [quote name='dorotal']Ja jak zwykle prosze o buldozki francuskie i king charles spaniele. :D Buldożki f., sedzia Steven SEYMOUR/Australia: PSY kl. baby ALCSILIGETI INDIGO kl. puppy SOPIANAE IMPERATOR NISSAN TISZAPARTI JOPOFA-TPA-POFA LOBO kl.p ANGEL BENTON VON GLANDORF BROOKLYN VERLAINE CARLINO VON MOGADISHO GOLD-SIERRA TIKO SMILING THUNDER COULTHARD STARLIGHT EXPRESS FERDINAND CARPE BULL MIKE TYSON EIFFEL VON DER MONARCHIA ROTTBEER BERNAT SZIRMAI-HANCURKA GARCON GUZMI kl.o BEATYFULL CASPER FAMILY DOMPI CARPE BULL ELLIOT JOINT KAKASFOGO DARIUS REPCE GYONGYE DOMINGO ZVEDNIY MALCHIK ERDI ORDOG ERLE STANLEY GARDNER - BOB SUKI kl. baby ROTTBEER CARMEN kl. puppy AQUINCUMI SARMOS BULL HONEY XANTHOSZ OLIMPIA kl. mł. GRETA GARBO CHARMANTE PERLE IBERIA VON DER MONARCHIA INDIAN ROSE V.D. SUYLENSTEDE KEVE-BULL'S JADE KEVE-BULL'S MINERVA KEVE-BULL'S MON-DIEU KISS BULLY TRACY kl. p KISS BULLY LUCIA WANDA VON GLANDORF kl. o BEAUTYFULL CASPER FAMILY DIANA CARPE BULLMOITO LOVEONIX CLEMENCEAU DIAMOND DEMI KEVE-BULL'S HIPP-HOPP UTOPIA VON GLANDORF Drugiej Twojej rasy - nie było wogóle. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 [quote name='NigdyNigdy'][quote name='Asiaczek']Kto jest zainteresowany stawka swojej rasy - piszcie. Pzdr. Jeśli wolno prosić, to byłabym wdzięczna za stawkę Siberian Husky :roll: SH - sędzia: Erdos Laszlo/węgry: PSY kl.mł. NOTHING TO FEAR OF WOLF POINT - BOB, BOG1 VASCO DA GAMA OF BAKER LAKE kl. p LOVE ME WOLF HIP-HOP HAPPY VINYAMAR'S EAGLE'S FEATHER kl. o PINCH ME I AM DREAMING OF NORDICA TIMBER'S KIDDY JOHN-LENNON SUKI kl. baby RUSSIAN ROULETTE OF NORDICA kll puppy SOPHIE'S PEARL MILKY WAY kl. mł. CORA THE SIBERIAN CORAL FROM ANDREA'S NEW WOLF POINT OF SILVER LIGHT TIMBER'S KIDDY TAKE THAT kl. p TIMBER'S KIDDY TATTOO kl. o DYNASTY D.TIFFANY SZELI-FAMILY BIG QUICKI TIMBER'S KIDDY MAYKA kl. ch LOVE ME DO OF NORDICA VINYAMAR'S BORN TO BE WILD Pzdr. + Asiaczki dla Rodziców. Quote
Asiaczek Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 [quote name='króliczek']Niezmiennie proszę o sharpki.Muszę śledzić konkurencję :o 8) Powodzenia Joasiu w Budapeszcie :wink: sdzia: Jozsef ZEIDL/ Węgry: PSY kl. mł. HOLLAD-SZEPE HENG-CHENG kl. p ALFOLDI-RANCOS NIGHTLIGHT - BOB SUKI kl. mł. ROYAL SACHI FOR YIJING'S SWEET WATER JUMPEK Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 Aga&Czips napisał(a):Czy bym mogła prosić: Dobermany i Yorkshire Terriery?? :oops: A które umaszczenie w dobermanach Cię interesuje: czarno-czerwone (rozumiem, że to podpalany), czy brązowo-czerwone (czekoladki)? Na razie podam Ci stawkę yorków: sędzia: Britta Roos-Borjeson (Szwecja): PSY kl. baby ozsvat's kidjoda wild blue cherry armani KL. MŁ. serenity's star of superior KL. P idefix monastery of la rabida pinkerlton's daredevil secret copy of superior KL. O pellerd-ore dylan pinkerlton's magician KL. CH durrer's xtra attraction SUKI kl. baby WILD BLUE CHERRY AMARIDGE kl. puppy STRAZSAVARI HEROIN kl. mł. emotion of little bunny fu fu gineura of nev deal pellerod-ore queen mary kl. p HIP HIP HURRAH OF HAPPY BLUE PINKERLTON'S DREAMWORKS kl. o CHILLY LILLY YOREX DEVIL'S OF YORK LIFE IS LIFE Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 2, 2005 Author Posted May 2, 2005 A teraz, jak juz zaspokoiłam Waszą ciekawość, napisze kilka słów o samej wystawie. Teren - na pewno Wam znany - Hungexpo. Wystawa zmieściła się w pawilonie C i C2 (dobudówka). Zgłoszonych było 1373 psów. Pogoda - upał 25 stopni C. Organizacja - taka jak zawsze, tzn. ringi duże, dobrze przygotowane z wykładziną, sporo stanowisk z psimi utensyliami, mniej z jedzeniem. Co do moich sukcesów, to owszem były: Gusio-pręgusio (Abotere's ADUNBI ) - Zwyc. Młodzieży, Najlepszy Junior, Farik (FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek) - CAC, r. CACIB, Hipka (HERE AND THERE Asiaczek) - Zwyc. Młodzieży (zakończyła Młodzieżowy Championat Wegier!) Felka (FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek) - CAC, r.CACIB. Para hodowlana - II miejsce. Pzdr. Quote
dorotal Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Gratulacje :D :D Dziekuje :D A ja jade wyjezdzam teraz na wystawe do Bydgoszczy Quote
lidush Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Ja, jeśli można jeszcze wrócić do tych stawek, poproszę rasę Australian Cattle Dog :) Doroto, powodzenia w Bydgoszczy :) Quote
Karka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Gratulacje ! I serdecznie proszę o lwie pieski :modla: Quote
Martyna Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 tak czekalam i czekalam az skrobniesz w koncu o baskach :-))) GRATULACJE :D Quote
PSYLLA Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Ogromne gratulacje dla basków :D A jak znajdziesz chwilkę czasu, to bardzo proszę o stawkę posokowców bawarskich (BAJOR HEGYI VEREB) Quote
Ziemniak Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Gratulacje dla wszystkich zwyciescow. B.prosze o stawke akit :lol: Quote
Asiaczek Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 lidush napisał(a):Ja, jeśli można jeszcze wrócić do tych stawek, poproszę rasę Australian Cattle Dog :) Doroto, powodzenia w Bydgoszczy :) Nie wiem, czy Twoja rasa to:Australian Shepherd czy Australian Kelpie, a więc podam obydwie rasy: AS: psy, kl. mł: Silver Dream Aussie's Besame Mucho AK: Psy, kl. o: Belatar's ant. Napisz mi, o którą rasę Ci chodzi, OK? Bo ja się w tym troche pogubiłam, a że nie jestem w I grupie, tylko w V, to wybacz. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 Karka napisał(a):Gratulacje ! I serdecznie proszę o lwie pieski :modla: I znowu żadnego lwiego pieska:)) Karka - proponuje, zamiast dopytywać sie o swoja rasę - po prostu jedź na wystawy na Węgry! Te ich Championaty masz jak w banku! Przy takiej konkurencji..... pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 PSYLLA napisał(a):Ogromne gratulacje dla basków :D A jak znajdziesz chwilkę czasu, to bardzo proszę o stawkę posokowców bawarskich (BAJOR HEGYI VEREB) To samo co u Karki. Nie pytaj, tylko jedź na Wegry! Żadnego posokowca bawarskiego; był tylko Hannoveri vereb (to chyba posokowiec hanowerski?). Quote
Asiaczek Posted May 3, 2005 Author Posted May 3, 2005 Ziemniak napisał(a):Gratulacje dla wszystkich zwyciescow. B.prosze o stawke akit :lol: Psy kl. w: IMARI NO TOCHIMARU Suki kl.mł.: AMATERASU INU YOKO ZUNA YUTAKA Pzdr. Quote
Karka Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Dzięki :) to wręcz niemożliwe :-? Na węgierskiej wystawie byłam i może jeszcze się wybiorę :wink: Zadziwia mnie fakt ,że jest hodowla w Budapeszcie a ich psów niet na wystawach :roll: Quote
lidush Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 To ja chyba też na te Węgry skoczę bo moja rasa to dokładnie Australian Cattle Dog czyli jak kto woli australijski pies do bydła (pasterski czy też zaganiający jak kto woli)a nie AS ani AK (czyli owczarki). Najwidoczniej nie było żadnego przedstawiciela tej rasy, szkoda :( Dzięki za trud jaki sobie zadałaś :) Pozdrawiam :) Lidka Quote
Recommended Posts