GoskaGoska Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Agnieszka jak zakładasz wątek jakiemuś wroclawskiemu pieskowi- to wrzuc go tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/f1155/wroclawskie-pieski-prosza-o-domy-37297/ - chocby, zeby inna dziewczyna pożniej juz nie kopiowała i temu samem psu nie zrobiła :razz: Quote
Brysio Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 co za biedne cudeńko:-( Ciotki jak tam z ogłoszeniami? Quote
Gluszka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Witajcie. zrobiłam dla Piratka plakat, jutro porozwieszam. W jakim wieku jest mniej więcej psiaczek?Jeśli jest ktoś z Wrocławia, również proszę o rozwieszenie plakatów. Quote
maarit Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Gluszka napisał(a):Witajcie. zrobiłam dla Piratka plakat, jutro porozwieszam. W jakim wieku jest mniej więcej psiaczek?Jeśli jest ktoś z Wrocławia, również proszę o rozwieszenie plakatów. Super pomysł... Quote
maarit Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Gonia13 napisał(a):Do góry Piracie:loveu: ......... i z uporem maniaka jeszcze raz. Niech cię zobaczą malizno śliczna:loveu: Quote
agnieszkal2 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Gonia13 napisał(a):......... i z uporem maniaka jeszcze raz. Niech cię zobaczą malizno śliczna:loveu: Dzięki Goniu:loveu:Piratek jest naprawdę słodkim małym pieskiem:loveu: Quote
GoskaGoska Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 kurcze szkoda, ze nr do schroniska podany- tam sié ciezko dodzwonic - lepiej nr podawac do wolontariuszki niz do biura Quote
agnieszkal2 Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 GoskaGoska napisał(a):kurcze szkoda, ze nr do schroniska podany- tam sié ciezko dodzwonic - lepiej nr podawac do wolontariuszki niz do biura Jakby co to mogę podać mój... Quote
GoskaGoska Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 no wlasnie Agnieszka napisz tu swoj nr zeby ogloszenia byly na ciebie, bo nie wiem czy ktos ma cierpliwość w dzwonieniu do schroniska- tym bardziej , ze jeden pies o imieniu Pirat juz funkcojnuje w schrosniku a ludzie jak dzwonią-to zadko myślą o tym by podawać nr schroniskowy psa-poza tym mozna wtedy robic ogloszenia na calą PL a nie tylko na Wroclaw Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Agnieszko, a jak sie czuje watek blondyny Milkowatej ? :razz: Quote
agnieszkal2 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Agnieszko, a jak sie czuje watek blondyny Milkowatej ? :razz: a wiesz,musze się wybrać do schronu w tej sprawie - bo część personelu mówi,że już adoptowana,część,że nie:shake: muszę sama sprawdzić,wtedy napiszę:razz: mój nr tel.508877799 Quote
maarit Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Czyli będą nowe wieści również o malutkim Piraciku:cool3: Quote
agnieszkal2 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Ta mała długowłosa pięknotka znalazła domek:multi: A teraz do p.Adrianny,która wiem,że czyta ten wątek - wysłałam dwa maile,jeżeli doszły,to proszę o potwierdzenie:lol: Quote
maarit Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 GoskaGoska napisał(a):cos cichutko u pieska Strasznie......:shake: Quote
iwa77 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Piratek zostal dzisiaj zaadoptowany - byłam w schronie i widziałam jak go zabierały dwie Panie . Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 OJ Iwonko jakie sama dobre wiadomości masz na dogo :loveu: Quote
maarit Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 iwa77 napisał(a):Piratek zostal dzisiaj zaadoptowany - byłam w schronie i widziałam jak go zabierały dwie Panie . :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 czego jak czego, ale tego naprawdę bym się nie spodziewała. Cudowne wieści. Quote
Recommended Posts