agnieszkal2 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 2.11.2009 - aktualizacja: Dzielny mały Piratek szybko został adoptowany przez dwie panie. Powodzenia Piratku!:loveu: Wiele o nim nie wiemy... mały,młodziutki piesek uległ wypadkowi..znaleziono go z wypadniętym oczkiem:-( Po operacji szybko doszedł do siebie i, mimo,ze od zabiegu nie minęło wiele czasu, jest uroczym, przemiłym i pełnym życia psiaczkiem. Brak oczka nie przeszkadza mu w niczym. Brak mu tylko domku... Piratek przebywa wrocławskim schronisku w szczeniakarni... Quote
iwa77 Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Wpisuje się i dziękuję a założenie wątku :p Quote
agnieszkal2 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 jest sliczny i bardzo kontaktowy:loveu: Quote
agnieszkal2 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 A widziałaś tą piękną sunię z maluszkami w szczeniakarni?:) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ja od jakichś 2-3 m-cy w ogóle nie byłam w Schronisku :oops: Aaa.. zagmatwania osobiste :oops::oops::oops: Ale sunieczka jest wspaniała!!! W moim typie, całkowicie.. /mam dwa 1. male, grube i pokraczne 2. wlasnie takie arystokratki../ Jest bardzo podobna do "mojej" Mileczki, ktora w schronisku byla az 3 lata (z 6!:angryy:) to jej zdjęcia: wiesz coś o pokazanej przez siebie suni? w jakim jest wieku? Quote
agnieszkal2 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Faktycznie podobna!:) Ta sunia jest młoda, prześliczna, przybyła do schronu z dwoma szczeniątkami wyglądającymi jak biszkoptowe labradorki,uważana jest za mamusię,bo strasznie towarzystwo płakało za sobą,jak je na chwilę rozdzielili. Jest bardzo miła i wielka przylepka:loveu: Smutnieje,kiedy się odchodzi od niej...:-( Quote
agnieszkal2 Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 Ale nie wiadomo,ile dokładnie ma lat...wygląda na panienkę jeszcze:) Tak jak Piratek - też młodzieniec :eviltong: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 O rety, to ostatnie zdjecie mnie rozwalilo :placz::placz::placz:!!!! Agnieszko, moze przydalby jej sie watek??? :placz::placz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ogłoszenia dla Piratka Wrocław.Piratek- jego oczko leżało obok niego! Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Animalia.pl :: Ogłoszenia :: kundel pies apricot wroclaw Quote
agnieszkal2 Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Dzięki Iwa i Aga:loveu::loveu::loveu: Aga,z chęcią założylabym tej ślicznotce wątek,tylko muszę się czegoś więcej dowiedzieć,zadzwonie jutro do schronu i zapytam o nią. W piątek adoptowano jednego maluszka:) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 super :multi::multi::multi::multi: Quote
maarit Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Agnieszka z Twojego bannerka Piratka otwiera się Matylda. Ale świetny psiak:loveu: Quote
agnieszkal2 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Już poprawiłam:)Piratku, do góryyy!:loveu: Quote
Recommended Posts