Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2.11.2009 - aktualizacja:
Dzielny mały Piratek szybko został adoptowany przez dwie panie. Powodzenia Piratku!:loveu:

Wiele o nim nie wiemy... mały,młodziutki piesek uległ wypadkowi..znaleziono go z wypadniętym oczkiem:-( Po operacji szybko doszedł do siebie i, mimo,ze od zabiegu nie minęło wiele czasu, jest uroczym, przemiłym i pełnym życia psiaczkiem. Brak oczka nie przeszkadza mu w niczym. Brak mu tylko domku... Piratek przebywa wrocławskim schronisku w szczeniakarni...

Posted

Ja od jakichś 2-3 m-cy w ogóle nie byłam w Schronisku :oops:
Aaa.. zagmatwania osobiste :oops::oops::oops:
Ale sunieczka jest wspaniała!!!
W moim typie, całkowicie..
/mam dwa 1. male, grube i pokraczne 2. wlasnie takie arystokratki../
Jest bardzo podobna do "mojej" Mileczki, ktora w schronisku byla az 3 lata (z 6!:angryy:)

to jej zdjęcia:

wiesz coś o pokazanej przez siebie suni? w jakim jest wieku?

Posted

Faktycznie podobna!:) Ta sunia jest młoda, prześliczna, przybyła do schronu z dwoma szczeniątkami wyglądającymi jak biszkoptowe labradorki,uważana jest za mamusię,bo strasznie towarzystwo płakało za sobą,jak je na chwilę rozdzielili. Jest bardzo miła i wielka przylepka:loveu: Smutnieje,kiedy się odchodzi od niej...:-(

Posted

Dzięki Iwa i Aga:loveu::loveu::loveu: Aga,z chęcią założylabym tej ślicznotce wątek,tylko muszę się czegoś więcej dowiedzieć,zadzwonie jutro do schronu i zapytam o nią. W piątek adoptowano jednego maluszka:)