Hi-chan Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Miły, niewielki kundel szuka domu. Przybłąkał się do mnie dziś, może zostać 2 dni, potem będę zmuszona oddać go do schroniska :( Jest przyjacielski, raczej ufny, chociaż boi się gwałtownych ruchów i samochodów. Nie ma problemu z jazdą autobusami. Jest naprawdę uroczy, gdy podchodzę od razu kładzie mi głowę na kolanach i wystawia do głaskania. Często podaje łapę. Czasem wystawia do głaskania brzuch. Nie wiem ile ma lat, ale jest raczej młody. Wstawiam linki, na których można go zobaczyć. http://i260.photobucket.com/albums/ii6/Guenhywar_photo/P1050216.jpg http://i260.photobucket.com/albums/ii6/Guenhywar_photo/P1050214.jpg Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto go przygarnie, szkoda, żeby trafił do schroniska :( Pozdrawiam. Quote
Hi-chan Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Witam. Udało sie znaleźć mu dom tymczasowy, ale pies nadal szuka domu. Jest pod kontrolą weterynarza, na dniach zostanie zaszczepiony i odrobaczony. Jego wiek został oceniony na 3-5 lat. Ufny i łagodny - będzie wspaniałym przyjacielem, jeśli tylko znajdzie się ktoś, kto zechce dać mu prawdziwy dom. Quote
malagos Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 koniecznie wstaw zdjecia i szukaj domu przez ogłoszenia, dogomaniacy sa zapsieni po uszy... Quote
Erazm Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 H. zmien tytul maly piesek w typie szorsciaka, lub cos w tym stylu. Czy maly jest oglaszany? Musisz zrobic wiecej fotek, na kanapie, na spacerze Quote
monka2 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 witam, mam pytanie jak zmienic tytuł ogłoszenia?nie mogę jakoś dojść do tego.. Quote
Erazm Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Moze to zmienic tylko zalozyciel watku. Klikamy edytuj, potem zaawansowana edycja i juz mozna zmieniac;) Quote
Sylwia K Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 zawsze można go poogłaszać jako mix jorka:evil_lol: śliczniusi jest Quote
Hi-chan Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Zagląda, zagląda, przepraszam :) Hm, nie jestem najlepsza w robieniu mu reklamy, ale postaram się :P Rozumiem, że ludzie z tego forum mają już często psy, ale mam nadzieję, że może ktoś się znajdzie, próbuję wszystkiego. Zdjęcia były zrobione na szybko, od razu właściwie po znalezieniu, więc stąd ich jakość. Dzięki za zainteresowanie i pomoc :) Pozdrawiam. Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Sprobuj zrobic wiecej fotek, podaj dokladny opis psiaka, jego upodobania, wage itd;) i numer kontaktowy do ogloszen Quote
Hi-chan Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Jeszcze raz dzięki, ale to już nieaktualne - pies znalazł dom :) Quote
Erazm Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Zmien tytul DO ZAMKNIECIA a z ciekawosci , gdzie wyladowal ? Jesli mozna wiedziec? Quote
Recommended Posts