Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miły, niewielki kundel szuka domu. Przybłąkał się do mnie dziś, może zostać 2 dni, potem będę zmuszona oddać go do schroniska :( Jest przyjacielski, raczej ufny, chociaż boi się gwałtownych ruchów i samochodów. Nie ma problemu z jazdą autobusami. Jest naprawdę uroczy, gdy podchodzę od razu kładzie mi głowę na kolanach i wystawia do głaskania. Często podaje łapę. Czasem wystawia do głaskania brzuch. Nie wiem ile ma lat, ale jest raczej młody. Wstawiam linki, na których można go zobaczyć.

http://i260.photobucket.com/albums/ii6/Guenhywar_photo/P1050216.jpg

http://i260.photobucket.com/albums/ii6/Guenhywar_photo/P1050214.jpg

Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto go przygarnie, szkoda, żeby trafił do schroniska :(

Pozdrawiam.

Posted

Witam.

Udało sie znaleźć mu dom tymczasowy, ale pies nadal szuka domu. Jest pod kontrolą weterynarza, na dniach zostanie zaszczepiony i odrobaczony. Jego wiek został oceniony na 3-5 lat. Ufny i łagodny - będzie wspaniałym przyjacielem, jeśli tylko znajdzie się ktoś, kto zechce dać mu prawdziwy dom.

Posted

Zagląda, zagląda, przepraszam :)

Hm, nie jestem najlepsza w robieniu mu reklamy, ale postaram się :P
Rozumiem, że ludzie z tego forum mają już często psy, ale mam nadzieję, że może ktoś się znajdzie, próbuję wszystkiego. Zdjęcia były zrobione na szybko, od razu właściwie po znalezieniu, więc stąd ich jakość.

Dzięki za zainteresowanie i pomoc :)

Pozdrawiam.