Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj,
szukam nowego domu dla suczki Alfy, jest u mnie od kwietnia, chyba nie ma jeszcze roku.
Nie mogę dalej się nią opiekować, ale zależy mi by trafiła w dobre ręce.

Zalogowałem się na Dogomanii bo nie wiem co robić, próbowałem szukać najpierw jej właściciela (myślałem że zagineła) Jeśli jest ktoś kto potrafił by zająć się Poszukiwaniami domu dla niej to proszę o kontakt,

Czytałem posty na Dogomanii, zalogowałem się by szukać pomocy,
psa mogą znać osoby z Psiejkostki, jestem tam posd nikiem Jurek
e-mail: bwj21@wp.pl tel 502139073

Posted

Bwj21 napisał(a):
Witaj,
szukam nowego domu dla suczki Alfy, jest u mnie od kwietnia, chyba nie ma jeszcze roku.
Nie mogę dalej się nią opiekować, ale zależy mi by trafiła w dobre ręce.

Zalogowałem się na Dogomanii bo nie wiem co robić, próbowałem szukać najpierw jej właściciela (myślałem że zagineła) Jeśli jest ktoś kto potrafił by zająć się Poszukiwaniami domu dla niej to proszę o kontakt,

Czytałem posty na Dogomanii, zalogowałem się by szukać pomocy,
psa mogą znać osoby z Psiejkostki, jestem tam posd nikiem Jurek
e-mail: bwj21@wp.pl tel 502139073

Sliczna :p:p

Posted

[quote name='yashica']witaj!
można jej porobić ogłoszenia,ale przydaloby się więcej zdjęć.bądź z nami w kontakcie.

[quote name='Kotkowooo']Sliczna :p:p
Już się robi- zdjęcia zaraz wrzucę :p:p śliczna jak się patrzy :lol: tyle że fajniejsza jest w "Realu" :loveu:

Dwa ostatnie zdjęcia są najstarsze.

Posted

Chciałabym komuś zaproponować sunię ale muszę o coś dopytać. Czy jest typem łagodnej suni? Jakie ma nastawienie do innych psów i co najważniejsze kotów? Poproszę o odpowiedź na PW.

Posted

majqa napisał(a):
Chciałabym komuś zaproponować sunię ale muszę o coś dopytać. Czy jest typem łagodnej suni? Jakie ma nastawienie do innych psów i co najważniejsze kotów? Poproszę o odpowiedź na PW.

Śliczna jest :loveu:
Najlepiej odpowiedz tutaj, na pewno więcej osób chciałoby się dowiedzieć czegoś wiecej o Alfie.

• 2 weeks later...
Posted

majqa napisał(a):

katik napisał(a):
Śliczna jest :loveu:
Najlepiej odpowiedz tutaj, na pewno więcej osób chciałoby się dowiedzieć czegoś wiecej o Alfie.

Dziękuje za zainteresowanie, nie odpowiadałem bo, miąłem sporą trudność z opisaniem Alfy, w tej chwili jest to już nie aktualne, ponieważ Alfa ma nowa opiekunkę, czekałem z tą informacją do chwili potwierdzenia przez nową opiekunkę.
pozdrawiam

Chciałbym wszystkim szukającym domów dla psów,
życzyć wielu sukcesów, robicie dobrą rzecz