andzia69 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='agaga21']tak? ale czy bez deklaracji też ją weźmie? bić się o nią nie będziemy ;) super że fundacja bierze niunię! :)[/QUOTE] weźmie...przecież nie możemy jej tam zostawić...im szybciej tym lepiej:-( a o kasę będziemy sie martwic potem...moze jakieś bazarki...cokolwiek... Quote
zanetab Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 to ja już poproszę o jakiś nr. konta , jakąś mam słabość do "Wielkopolanek " , nie obiecuje duzo ,ale regularnie ;) .. Musze się pochwalić ,że moj TŻ jest zakochany ( a jest to człowiek , który wychowywał się bez zwierzat jako jedynak ) Dorisek jest zapraszany na kanape .. Doris ma jednak klasę i włazi jak ma ochotę (to na pewno po pańci :evil_lol:) Quote
zanetab Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 I jeszcze mam trochę szkolnych rzeczy i nie tylko , po likwidacji sklepu ,mogę przekazać na bazarek .. gdyby ktoś zechciał dorzucić do swojego chętnie wyśle Quote
Linka Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Co tam słychać u 'naszej' małej suczki? :) Quote
Recommended Posts