Donvitow Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='zanetab']pod koniec października robimy amatorskie zawody :p zapraszam Agroturystyka Ul To konik fundacyjny. Z adopcji. Tylko delikatne tereniki dwa razy w tygodniu.:lol: Quote
Linka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 zanetab :crazyeye::crazyeye: ile bierzecie za dobe w pokoju dwuosobowym dla dogomaniaków? :eviltong: (w sezonie) Quote
zanetab Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ja tam tylko jeżdżę , ale jakąś zniżkę mogę załatwić:razz: ..tereny mamy boskie , otulina drawskiego parku krajoznawczego Quote
andzia69 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 tereny faktycznie fantastyczne - szczególnie trasa Połczyn Zdrój- Czaplinek:p - czyli jeden z "cudów" Polski - "dolina 7 jezior" o ile się nie mylę:lol: przejeżdżam tamtędy od czasu do czasu... Quote
zanetab Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 5 jezior :) a trasa cóż , miejscowi instruktorzy mają się gdzie znęcać :evil_lol:.. jest też stara trasa konna od Świętoborca (a podobno Szczecina) do Białego Boru ..cud miód Quote
Donvitow Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 No dobra ale co z psem.?:evil_lol: Quote
zanetab Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 przecież czytałeś temat mimo ,że nas nie lubisz :eviltong: Quote
Donvitow Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Jak masz Konia to Cię lubię. Nie lubię tylko niedowarzonych , niedocenionych co swe frustracje przenoszą na inny grunt. No i Niedorobionych ktorym Ktoś dał cień władzy i szaleją.;) Fajnie że jest PW. Czekam na wieści Od Danusi albo od Ciebie.:loveu: Quote
zanetab Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Żeby mnie tak za szczura jeszcze lubili hihi .. ale już chyba wystarczy spamu :oops: . zdam relacje ze spotkania Quote
Donvitow Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 zanetab napisał(a):Żeby mnie tak za szczura jeszcze lubili hihi .. ale już chyba wystarczy spamu :oops: . zdam relacje ze spotkania Mam dwa psy, trzy koty, dwa konie :lol: a mieliśmy patyczaki, chomiki, swinki zamorskie. Szczurka nigdy nie miałem ale co jutro przyniesie.:lol: Ale dużo o nich czytałem.:lol: Spamujemy. Ale może choć karnych punktów albo Bana od Moda Sainta nie dostanę.?:mad: Quote
andzia69 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 zanetab napisał(a):Żeby mnie tak za szczura jeszcze lubili hihi .. ale już chyba wystarczy spamu :oops: . zdam relacje ze spotkania u mnie są 2 szczurzynki:evil_lol: i jeden króliś...były 2 ale ostał się jeden:-( i jeszcze miałam 2 zółwiki...ale też już nie mam:shake: Qń mi się nie zmieści:evil_lol: No dobra - a tych jezior to ja więcej naliczyłam...no chyba, że liczyłam nie te:oops: Żaneta - a byłaś kiedys w schronie u p. Charłacza? Quote
zanetab Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 byłam w życiu tylko raz w schronie , w poznaniu na bukowej jak dobrze pamiętam i szczerze nie wiem czy to powtórzę ..wyszłam z wychudzonym psiakiem (wtedy dla babci , została sama i krzykacza potrzebowała żeby nie zbzikować) ciągle odsyłana ,że jeszcze kwarantanna\:shake: Białogard , znalazłam watek :) Quote
Donvitow Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 zanetab napisał(a):byłam w życiu tylko raz w schronie , w poznaniu na bukowej jak dobrze pamiętam i szczerze nie wiem czy to powtórzę ..wyszłam z wychudzonym psiakiem (wtedy dla babci , została sama i krzykacza potrzebowała żeby nie zbzikować) ciągle odsyłana ,że jeszcze kwarantanna\:shake: Ale teraz masz Nas. Nie ważne czy ze Szczecinka, Poznania, Kielc czy...... Byle psiak znalazł dom.:lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Donvitow napisał(a):Ale teraz masz Nas. Nie ważne czy ze Szczecinka, Poznania, Kielc czy...... Byle psiak znalazł dom.:lol: taki Naj naj najlepsiejszy :cool2: Quote
zanetab Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 :p muszę się pochwalić , poznałam wczoraj Doris :loveu: Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='zanetab']:p muszę się pochwalić , poznałam wczoraj Doris :loveu: [FONT=Arial]i jak minęło spotkanko ...opowiedz :modla:[/FONT] Quote
andzia69 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]i jak minęło spotkanko ...opowiedz :modla:[/FONT] no - opowiadaj!:cool3: Quote
zanetab Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 z mojej strony - super .. sympatyczni ludzie , sunia jak marzenie :loveu: pogoda niestety nie dopisała , udawałam twardzielkę z przeziębieniem ale wszyscy biegli w drodze powrotnej ze spacerku . Dlatego też nawet nie było sensu wyciągać aparatu , mokre byłyśmy do samego domu . Mam nadzieje ,że wypadłyśmy nie najgorzej . Quote
Alicja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [quote name='zanetab']z mojej strony - super .. sympatyczni ludzie , sunia jak marzenie :loveu: pogoda niestety nie dopisała , udawałam twardzielkę z przeziębieniem ale wszyscy biegli w drodze powrotnej ze spacerku . Dlatego też nawet nie było sensu wyciągać aparatu , mokre byłyśmy do samego domu . Mam nadzieje ,że wypadłyśmy nie najgorzej . [FONT=Arial] oj jak takie poświęcenie to powinno być :cool2:[/FONT] Quote
mariamc Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Doris psychicznie coraz lepiej.W przyszłym tygodniu sterylizacja i pojedziemy razem sprawdzać domek ,aby lalka już tam zostala na zawsze.:lol: Quote
Linka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 jak się czuje no i kiedy do domku? :evil_lol: Quote
fioneczka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Linka napisał(a):jak się czuje no i kiedy do domku? :evil_lol: właśnie wlazłam na wątek żeby o to samo spytać Quote
Recommended Posts