Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszono mnie o zdjęcia Doris na samym początku.. te zostały wykonane 28 lutego 2009 roku, kiedy suczka przebywała jeszcze na kwarantannie tuż po oddaniu jej do schroniska..

Pictures by Linkies123 - Photobucket

Część jest bardzo podobna, bo wujek Saint szalał robiąc zdjęcia serią, ale mam nadzieje że będą przydatne :evil_lol:
Każde z nich w oryginale ma po 4mb, więc jeśli będą potrzebne większe to poproszę o adres email ;)

Znacie może jakąś bullowatą ciotkę, która mogłaby sprawdzić dom w Świdwinie? :)

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam za offa..

Cioteczki można pomóc schroniskowym psiakom oddając swój głos!!
To nic nie kosztuje, a wiele może zdziałać :smile:

Ruszyła nowa akcja Tesco - POMAGAJMY ZWIERZĘTOM :loveu:

10% wartości z każdej zakupionej w Tesco karmy dla zwierząt zostanie przekazane 5 schroniskom :lol:

Swój głos można oddać tutaj: Pomagajmy zwierzętom - Tesco (Polska) Sp. z o.o.

Roześlijcie to info gdzie się da. Skoro można pomóc psiakom w schroniskach, to dlaczego tego nie zrobić :p

Posted

[quote name='Linka']Żaneta z kolei pisze, że nikt się z nią nie skontaktował i że czekała w piątek i w sobote.. :roll: coś się stało?[/quote]
z tego co wiem to arek miał iść na wizytę i cos ważnego mu wypadło.napisz jej żeby czekała cierpliwie.

Posted

Zaneta, przepraszam ,że nie uprzedziłam.
Z chwilą , kiedy moja mama trafiła na intensywną terapię , po wypadku , po prostu zapomniałam o wizycie u Ciebie.
Najbliższe dwa tygodnie odpadają, W piątek jadę z Arkiem do Holandii, tam mieszka moja mama.w następną sobotę i niedzielę Arek ma szkołę.
W tym czasie Doris zostanie wysterylizowana.
Doris czuje się coraz lepiej i fizycznie i psychicznie:lol:
Podaj mi jeszcze raz swój nr telefonu.
Jeszcze raz przepraszam:oops:

Posted

Donvitow nie wcinaj się proszę do adopcji psa, którego jak słusznie zauważyłeś nie wyciągałeś ze schroniska i nie szukasz mu nowego domu.

zanetab sprawa jest jak najbardziej aktualna, nie zrażaj się proszę niektórymi, zdaje się nie do końca przemyślanymi wypowiedziami osób postronnych :roll: Co do wizyty przedadopcyjnej musicie niestety skontaktować się raz jeszcze z mariamc.. wiadomo, że niestety wypadki chodzą po ludziach:-(, ale w tym czasie jak najbardziej możesz podjechać ten kawałek do Szczecinka i zapoznać się z Doris ;) Z tego co rozmawiałyśmy przez telefon i pisałaś na forum wizyta przedadopcyjna póki co wydaje się raczej formalnością.