Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tyle miesięcy ogłoszeń nic nie dało i nagle prosze..
ciesze się, bo Doris zasługuje na to żeby mieć conajmniej taki domek jak znalazł Twixio, także w miare możliwości wybierzemy jej najlepszy ;)

agaga21 w Twoim allegro naszych dziewczyn jest chyba też ta niebieska pitbullka, prawda? Mała od wczoraj ma na imie Adela :lol: fantastyczny domek się trafił :multi:

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zanetab']I jestem :)

Cieszymy się bardzo ;)
Nie zapytałam przez telefon, ale na pewno chcielibyśmy wiedzieć, czy masz już jakies doświadczenia psio-bullowate :)

mariamc rozumiem, że jest mozliwość żeby potencjalny domek odwiedził Doris u Ciebie w celach zapoznawczych?

Posted

mam i to bardzo "hardcorowe" .. dłuższa historia wiec napisze w skrócie. przygarnęłam rok temu asta , 11 miesięcy od pół roku sam na podwórku , nie nauczony niczego .. "wyprostowałam chłopaka" , wykastrowałam i jest u mojej dobrej koleżanki ..

Posted

no właśnie, ciągle zapominam ją usunąć z aukcji. jakbym dostała w jednym poście podsumowanie wszystkich astowatych ze swarzędza to by było super, kilka bym dodała, usunęła które trzeba...bo nie mam ostatnio kiedy się za to zabrać i prawdę mówiąc zniechęca mnie szukanie zdjęć na wątku. poza tym o nowych nic nie wiem a muszę wiedzieć by je wstawić.

Posted

[quote name='mariamc']Doris waży 18,5 kg.:-(

Ast, którego wyciągaliśmy ostatnio ważył 17.. :angryy: aczkolwiek jego nowi właściciele pisali ostatnio, że dobił już do 30tki :evil_lol:

no właśnie, ciągle zapominam ją usunąć z aukcji. jakbym dostała w jednym poście podsumowanie wszystkich astowatych ze swarzędza to by było super, kilka bym dodała, usunęła które trzeba...bo nie mam ostatnio kiedy się za to zabrać i prawdę mówiąc zniechęca mnie szukanie zdjęć na wątku. poza tym o nowych nic nie wiem a muszę wiedzieć by je wstawić.

postaram się przygotować Ci coś takiego ;) chociaż pewnie znów usłysze od pewnych osob, że wypisuje bzdury, tak jak z Doris, która przecież rzuca się z zębami na wszystkich, a przedstawiam ją jako łagodną. :roll:
ale to nic.. Adela agresywna do innych psów, po trzech dniach od wyjścia ze schronu chce bawić się z każdym którego napotka na spacerze. :lol:

mam i to bardzo "hardcorowe" .. dłuższa historia wiec napisze w skrócie. przygarnęłam rok temu asta , 11 miesięcy od pół roku sam na podwórku , nie nauczony niczego .. "wyprostowałam chłopaka" , wykastrowałam i jest u mojej dobrej koleżanki ..

Nie szkoda było oddawać chłopaka? ;) Coś czuje, że będziemy mieć kolejną astową ciotke do pomocy :evil_lol:

Posted

szkoda nie , bolało owszem ..Brudaska ze schroniska większość ludzi się boi , a tak ma fajny domek (mój brat wizualne sprawdza) a ja cóż mam jeszcze trochę niezjedzonych butów na zbyciu i kwiatki jeszcze nie pousychały od obsikiwania :lol: .

Posted

[quote name='Linka']Ast, którego wyciągaliśmy ostatnio ważył 17.. :angryy: aczkolwiek jego nowi właściciele pisali ostatnio, że dobił już do 30tki :evil_lol:

tak, tak, to o naszym kruszynku. 4,5 m-ca u nas i już mamy 30kg na garnuszku ...:p

Posted

zanetab napisał(a):
szkoda nie , bolało owszem ..Brudaska ze schroniska większość ludzi się boi , a tak ma fajny domek (mój brat wizualne sprawdza) a ja cóż mam jeszcze trochę niezjedzonych butów na zbyciu i kwiatki jeszcze nie pousychały od obsikiwania :lol: .

ale rozumiem, że rozmawiamy cały czas o stałym domu? ;)

Posted

ania z poznania napisał(a):
Ślicznotka kochana!!!! Jak sobie na słoneczku leży, po tym syfie w którym była, naprawdę należy jej się :multi:!

biedna, po tym koszmarze pewnie myśli że jest na wczasach!

Posted

agaga21 napisał(a):
biedna, po tym koszmarze pewnie myśli że jest na wczasach!

ona chyba tak sobie wyobrażała psi raj .... ale będzie zaskoczona jak znajdzie domek ... taki z mamusią i z prawdziwym łóżeczkiem ;)