Linka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tyle miesięcy ogłoszeń nic nie dało i nagle prosze.. ciesze się, bo Doris zasługuje na to żeby mieć conajmniej taki domek jak znalazł Twixio, także w miare możliwości wybierzemy jej najlepszy ;) agaga21 w Twoim allegro naszych dziewczyn jest chyba też ta niebieska pitbullka, prawda? Mała od wczoraj ma na imie Adela :lol: fantastyczny domek się trafił :multi: Quote
Linka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='zanetab']I jestem :) Cieszymy się bardzo ;) Nie zapytałam przez telefon, ale na pewno chcielibyśmy wiedzieć, czy masz już jakies doświadczenia psio-bullowate :) mariamc rozumiem, że jest mozliwość żeby potencjalny domek odwiedził Doris u Ciebie w celach zapoznawczych? Quote
mariamc Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Oczywiście:loveu: Swidwin nie jest tak daleko od nas.:multi: Quote
zanetab Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 mam i to bardzo "hardcorowe" .. dłuższa historia wiec napisze w skrócie. przygarnęłam rok temu asta , 11 miesięcy od pół roku sam na podwórku , nie nauczony niczego .. "wyprostowałam chłopaka" , wykastrowałam i jest u mojej dobrej koleżanki .. Quote
fioneczka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 zanetab napisał(a):I jestem :) serdecznie witamy ... jednocześnie majac nadzieję że już tutaj zostaniesz ;) Quote
agaga21 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 no właśnie, ciągle zapominam ją usunąć z aukcji. jakbym dostała w jednym poście podsumowanie wszystkich astowatych ze swarzędza to by było super, kilka bym dodała, usunęła które trzeba...bo nie mam ostatnio kiedy się za to zabrać i prawdę mówiąc zniechęca mnie szukanie zdjęć na wątku. poza tym o nowych nic nie wiem a muszę wiedzieć by je wstawić. Quote
Linka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='mariamc']Doris waży 18,5 kg.:-( Ast, którego wyciągaliśmy ostatnio ważył 17.. :angryy: aczkolwiek jego nowi właściciele pisali ostatnio, że dobił już do 30tki :evil_lol: no właśnie, ciągle zapominam ją usunąć z aukcji. jakbym dostała w jednym poście podsumowanie wszystkich astowatych ze swarzędza to by było super, kilka bym dodała, usunęła które trzeba...bo nie mam ostatnio kiedy się za to zabrać i prawdę mówiąc zniechęca mnie szukanie zdjęć na wątku. poza tym o nowych nic nie wiem a muszę wiedzieć by je wstawić. postaram się przygotować Ci coś takiego ;) chociaż pewnie znów usłysze od pewnych osob, że wypisuje bzdury, tak jak z Doris, która przecież rzuca się z zębami na wszystkich, a przedstawiam ją jako łagodną. :roll: ale to nic.. Adela agresywna do innych psów, po trzech dniach od wyjścia ze schronu chce bawić się z każdym którego napotka na spacerze. :lol: mam i to bardzo "hardcorowe" .. dłuższa historia wiec napisze w skrócie. przygarnęłam rok temu asta , 11 miesięcy od pół roku sam na podwórku , nie nauczony niczego .. "wyprostowałam chłopaka" , wykastrowałam i jest u mojej dobrej koleżanki .. Nie szkoda było oddawać chłopaka? ;) Coś czuje, że będziemy mieć kolejną astową ciotke do pomocy :evil_lol: Quote
zanetab Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 szkoda nie , bolało owszem ..Brudaska ze schroniska większość ludzi się boi , a tak ma fajny domek (mój brat wizualne sprawdza) a ja cóż mam jeszcze trochę niezjedzonych butów na zbyciu i kwiatki jeszcze nie pousychały od obsikiwania :lol: . Quote
agaga21 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 mariamc napisał(a):Doris waży 18,5 kg.:-(:-( mój waży dokładnie 2 razy tyle...i wcale gruby nie jest:shake: Quote
aga_krzys Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Linka']Ast, którego wyciągaliśmy ostatnio ważył 17.. :angryy: aczkolwiek jego nowi właściciele pisali ostatnio, że dobił już do 30tki :evil_lol: tak, tak, to o naszym kruszynku. 4,5 m-ca u nas i już mamy 30kg na garnuszku ...:p Quote
Linka Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 zanetab napisał(a):szkoda nie , bolało owszem ..Brudaska ze schroniska większość ludzi się boi , a tak ma fajny domek (mój brat wizualne sprawdza) a ja cóż mam jeszcze trochę niezjedzonych butów na zbyciu i kwiatki jeszcze nie pousychały od obsikiwania :lol: . ale rozumiem, że rozmawiamy cały czas o stałym domu? ;) Quote
mariamc Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 aga krzys, nie chwaliliście się,że macie Astka,piękny:multi: wysłałam zdjęcia Doris Agacie. Po kąpieli nowe posłanko, nadal trzepiemy z niego tysiące pcheł:shake: Quote
ania z poznania Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 mariamc napisał(a):aga krzys, nie chwaliliście się,że macie Astka,piękny:multi: Danusiu, z tego samego schronu co Doris!!! Wyciągnięty w tak samo rewelacyjnej :angryy: formie!!!! Quote
fioneczka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 jaka ona jest śliczna .... tylko taka ... smutna jeszcze chyba nie wierzy w to że koszmar się skończył, że zaczęła nowe życie Quote
ania z poznania Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Ślicznotka kochana!!!! Jak sobie na słoneczku leży, po tym syfie w którym była, naprawdę należy jej się :multi:! Quote
agaga21 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ania z poznania napisał(a):Ślicznotka kochana!!!! Jak sobie na słoneczku leży, po tym syfie w którym była, naprawdę należy jej się :multi:! biedna, po tym koszmarze pewnie myśli że jest na wczasach! Quote
fioneczka Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 agaga21 napisał(a):biedna, po tym koszmarze pewnie myśli że jest na wczasach! ona chyba tak sobie wyobrażała psi raj .... ale będzie zaskoczona jak znajdzie domek ... taki z mamusią i z prawdziwym łóżeczkiem ;) Quote
zanetab Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Linka napisał(a):ale rozumiem, że rozmawiamy cały czas o stałym domu? ;) Jak najbardziej Quote
Recommended Posts