Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam jeszcze problemy z zamieszczaniem zdjęć:shake: No i dzisiaj Trini potłukła mi właśnie lampkę, oczywiście przez miłość do chomików, chciała się do niego dostać. Ale dobrze że nic się jej nie stało. Uszka leczymy, oczka leczymy i oczywiście czekamy na domek

Posted

bozen daj znac na PW, ja mam czas i uwielbiam robic zdjęcia. Możemy się umówić gdzieś koło Ciebie w parku, przyjechałabym z Asikiem albo sama i można byłoby sesje zrobić. ;)

Posted

Wczoraj byłyśmy umówione, ale pogoda się zrobiła kiepska no i dzisiaj też z tą pogodą masakra:shake:. Ale w najbliższym czasie będzie sesja, myślę że jutro. A tak poza tym to u Trynisi wszystko ok! oczka juz zdrowe, tylko te uszka zostały, ale widać że jest poprawa bo są coraz czyściejsze i już się nie drapie. Trini uwielbia moją babcie, tak bardzo się tuli do niej, ze szok:-o Od pierwszego spotkania zachowywała się tak jak by to była jej pani, myślę że ona musiała mieć starsza panią za opiekuna, albo ona czuje że to tylko DT i szuka swojej pani lub pana. Jej przyszły domek powinien być jednak bez piesków, bo widzę u niej zapędy dyktatorskie, moje psy są poustawiane prze nią:evil_lol:. Jest zazdrośnica mała, ale to jest pewnie uraz po Boguszycach, tam musiała walczyć pewnie o miskę o miejsce. Bidulka :-( Jak pomyślę ile jeszcze tam jest piesków biednych, zresztą nie tylko tam:placz:.Tryni jest wspaniałym pieskiem, posłuszna oddana, bardzo mądra, pozwala na grzebanie w uszkach na zakrapianie oczek, daje do zrozumienia- rób ze mną co chcesz, tylko mnie nie oddawaj!!! Ona musi mieć wspaniały domek!!!!

Posted

Wszystko u nas Ok, miałam troszkę załatwiania w związku ze szkołą moich dzieci, wiadomo początek roku i dlatego tak mało byłam dostępna. Kupiłam aparat więc będą zdjęcia, tylko ja nie umiem ich umieszczać, wiec będę musiała kogoś poprosić o wstawienie:oops:. Uszka jeszcze leczymy chociaż już lepiej. Może jutro pójdę na kontrolę do weterynarza, chyba tak będzie lepiej?

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...