bozen79 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Mam jeszcze problemy z zamieszczaniem zdjęć:shake: No i dzisiaj Trini potłukła mi właśnie lampkę, oczywiście przez miłość do chomików, chciała się do niego dostać. Ale dobrze że nic się jej nie stało. Uszka leczymy, oczka leczymy i oczywiście czekamy na domek Quote
Temida Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Śliczny psiaczek. Trzymam kciuki za adopcję. Już powinno się coś ruszyć w tej kwestii. Quote
agnest Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 bozen daj znac na PW, ja mam czas i uwielbiam robic zdjęcia. Możemy się umówić gdzieś koło Ciebie w parku, przyjechałabym z Asikiem albo sama i można byłoby sesje zrobić. ;) Quote
CoolCaty Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 I jak dziewczyny? Udało się umówić? Może nowe zdjęcia pomogą w szukaniu domku? Quote
bozen79 Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 Wczoraj byłyśmy umówione, ale pogoda się zrobiła kiepska no i dzisiaj też z tą pogodą masakra:shake:. Ale w najbliższym czasie będzie sesja, myślę że jutro. A tak poza tym to u Trynisi wszystko ok! oczka juz zdrowe, tylko te uszka zostały, ale widać że jest poprawa bo są coraz czyściejsze i już się nie drapie. Trini uwielbia moją babcie, tak bardzo się tuli do niej, ze szok:-o Od pierwszego spotkania zachowywała się tak jak by to była jej pani, myślę że ona musiała mieć starsza panią za opiekuna, albo ona czuje że to tylko DT i szuka swojej pani lub pana. Jej przyszły domek powinien być jednak bez piesków, bo widzę u niej zapędy dyktatorskie, moje psy są poustawiane prze nią:evil_lol:. Jest zazdrośnica mała, ale to jest pewnie uraz po Boguszycach, tam musiała walczyć pewnie o miskę o miejsce. Bidulka :-( Jak pomyślę ile jeszcze tam jest piesków biednych, zresztą nie tylko tam:placz:.Tryni jest wspaniałym pieskiem, posłuszna oddana, bardzo mądra, pozwala na grzebanie w uszkach na zakrapianie oczek, daje do zrozumienia- rób ze mną co chcesz, tylko mnie nie oddawaj!!! Ona musi mieć wspaniały domek!!!! Quote
agnest Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 ale się zgadujemy bożena :evil_lol: Ale wierzę że nam się uda :eviltong: Quote
bozen79 Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Wszystko u nas Ok, miałam troszkę załatwiania w związku ze szkołą moich dzieci, wiadomo początek roku i dlatego tak mało byłam dostępna. Kupiłam aparat więc będą zdjęcia, tylko ja nie umiem ich umieszczać, wiec będę musiała kogoś poprosić o wstawienie:oops:. Uszka jeszcze leczymy chociaż już lepiej. Może jutro pójdę na kontrolę do weterynarza, chyba tak będzie lepiej? Quote
asik007 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Zuziu sunia już znalazła swój domek. Quote
mikoada Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 asik007 napisał(a):Zuziu sunia już znalazła swój domek. czy są jakieś wieści z nowego domku? Quote
Recommended Posts