Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagoodka napisał(a):
gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Może ktoś mi podać Setery Irlandzkie, bo mi się nie otwiera ich stronka...? Byłabym bardzo wdzięczna... ;)

Psy pośrednia ST'PETERSBURG z Arislandu
Suki szczeniąt VALENTINE LADY z Saturni
młodzieży GEORGIA GLOSSY Irlandy z Bajkowego
GINA GIRL ABRA Irlandy z Bajkowego
KOCHLIWA SZAŁAPUTKA Lekarstwo na Miłość
MAID MARION Złotnicki Raj
pośrednia IMPRESSION Dostojne Szałaputy
otwarta AMI Rodzinny Kaprys
championów RED LADY z Arislandu

Wielkie dzięki ;)

Posted

maga18 napisał(a):
a ja sie martwie pogodą :-?
mieszkam ok 50 km od J.Gory i u mnie leje od kiklu dni, a teraz to nawet grad... jest zimno, wieje wiatr... :-?

niby pogoda ma sie poprawic pod koniec tygodnia, ale ja na wszelki wypadek biore dla psow takie zadaszenie namiotowe.. no a gdyby bylo naprawde paskudnie to dla nas namiot ogrodowy, w koncu miejsca to na tym lotnisku nie brakuje
a & malamuty

Posted

dzis pogoda jest super... czyli jak podawano od czwartku czyli od wczoraj miala sie poprawic... oby nie bylo za goraco bo wszystko ku temu zmierza
a & malamuty

Posted

Mi się wystawy w JG zawsze z zimnem kojarzą ( rok temu w zimowej kurtce siedziałam), a kiedys tam wystawiałam w takiej ulewie :-? , a na BISach było potem cudne słoneczko :D

Widzę Anyia i Christoph, ze jestesmy na jednym ringu :D :D :D

Mnie bedzę łatwo znależć .... będę przy ringu ... a znak rozpoznawczy to wielka klatka z rudym i czarnym sh :lol:

Posted

sh_maniak napisał(a):
Mi się wystawy w JG zawsze z zimnem kojarzą ( rok temu w zimowej kurtce siedziałam), a kiedys tam wystawiałam w takiej ulewie :-? , a na BISach było potem cudne słoneczko :D

Mnie bedzę łatwo znależć .... będę przy ringu ... a znak rozpoznawczy to wielka klatka z rudym i czarnym sh :lol:

:) ja caly czas licze na ladna pogode... tak jak teraz we wrocku... +10 stopni i piekne slonko:))

no to do milego w niedziele... jak mnie emocje nie zjedza to sie odezwe
z reguly na wystawach trace glowe:))
a & malamuty

Posted

A w necie mówią, że ma być zimno i siąpić deszcz :( My zabieramy namiot, bo głupio wystawiać białego psa w barwach maskujących :) Do miłego zobaczenia i zaklinajmy deszcz by nie padało.

Posted

[quote name='orsini']gdzie jest w necie katalog zgloszonych psow bo znalezc nie moge:(((

na stronie oddzialu jeleniogorskiego
ale nie mam zapisanego adresu
poszukaj przez strone zarzadu glownego
www.zkwp.pl
a & malamuty

Posted

anyia napisał(a):
sh_maniak napisał(a):

:) ja caly czas licze na ladna pogode... tak jak teraz we wrocku... +10 stopni i piekne slonko:))

no to do milego w niedziele... jak mnie emocje nie zjedza to sie odezwe
z reguly na wystawach trace glowe:))
a & malamuty

My się już kiedyś widzieliśmy na BIS Juniorów, tylko nie pamiętam dokładnie gdzie, najprawdopodobniej w Wałbrzychu(?)

Posted

cHRISTOPH ! :P Mam nadzieję,że do jeleniej zabierasz aparat foto ze sobą :wink: Nie tylko ja mam taką nadzieję :D :D :D Ja do Dobrego Miasta zabieram,więc fotki będą! :D :D :D

Wysyłam Ci wiadomość na pw 8)

Posted

Czesc.
U nas w Karpaczu ( 15 km od Jeleniej ) dzisiaj pogoda jest taka sobie - wieje silny, ale cieply wiatr i jest mocno zachmurzone niebo... na jutro zapowiadaj deszcz i spadek temperatury... :( a szkoda, bo to powoli chyba bedzie tradycja tej wystawy.
Pozdrawiamy
Ania & stadko z Alaski : Ajsi , Bari i Boss