maga18 Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 ja dostalam potwierdzenie dzis :D i o dziwo, mam "kupon" na katalog, a wystawiam w kl. szczeniat :lol: :D Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Jagoodka napisał(a):gwiezdny-wyslannik napisał(a):Może ktoś mi podać Setery Irlandzkie, bo mi się nie otwiera ich stronka...? Byłabym bardzo wdzięczna... ;) Psy pośrednia ST'PETERSBURG z Arislandu Suki szczeniąt VALENTINE LADY z Saturni młodzieży GEORGIA GLOSSY Irlandy z Bajkowego GINA GIRL ABRA Irlandy z Bajkowego KOCHLIWA SZAŁAPUTKA Lekarstwo na Miłość MAID MARION Złotnicki Raj pośrednia IMPRESSION Dostojne Szałaputy otwarta AMI Rodzinny Kaprys championów RED LADY z Arislandu Wielkie dzięki ;) Quote
Ania&Carmen Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Ja też dzisiaj dostałam potwierdzenie. A już się zaczełam martwić :D Quote
anyia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 ja tez dostalam potwierdzenie dzisiaj, wiec powodzenia wszystkim a & malamuty Quote
maga18 Posted May 11, 2005 Author Posted May 11, 2005 a ja sie martwie pogodą :-? mieszkam ok 50 km od J.Gory i u mnie leje od kiklu dni, a teraz to nawet grad... jest zimno, wieje wiatr... :-? Quote
anyia Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 maga18 napisał(a):a ja sie martwie pogodą :-? mieszkam ok 50 km od J.Gory i u mnie leje od kiklu dni, a teraz to nawet grad... jest zimno, wieje wiatr... :-? niby pogoda ma sie poprawic pod koniec tygodnia, ale ja na wszelki wypadek biore dla psow takie zadaszenie namiotowe.. no a gdyby bylo naprawde paskudnie to dla nas namiot ogrodowy, w koncu miejsca to na tym lotnisku nie brakuje a & malamuty Quote
Asiaczek Posted May 11, 2005 Posted May 11, 2005 A więc trzymam kciuki za wszystkich uczestników. I oczywiście życzę samych sukcesów i zebrania "większej połowy" pucharów i innych nagród!!!! Pzdr. Quote
sh_maniak Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 calessandra napisał(a):Mamy potwierdzenie :angel: :D jakiego calessandra pieska wystawiasz? to twoje maleństwo w avantarku siedzi? Quote
calessandra Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 TAK :lol: Czyli: biały owczarek szwajcarski suka kl. młodzieży Quote
christoph Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 W związku z tym, że i ja dostałem potwierdzenie, mówię (czy może raczej piszę) do zobaczenia w Jeleniej Górze. Może pogoda się wyklaruje? Quote
anyia Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 dzis pogoda jest super... czyli jak podawano od czwartku czyli od wczoraj miala sie poprawic... oby nie bylo za goraco bo wszystko ku temu zmierza a & malamuty Quote
sh_maniak Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Mi się wystawy w JG zawsze z zimnem kojarzą ( rok temu w zimowej kurtce siedziałam), a kiedys tam wystawiałam w takiej ulewie :-? , a na BISach było potem cudne słoneczko :D Widzę Anyia i Christoph, ze jestesmy na jednym ringu :D :D :D Mnie bedzę łatwo znależć .... będę przy ringu ... a znak rozpoznawczy to wielka klatka z rudym i czarnym sh :lol: Quote
anyia Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 sh_maniak napisał(a):Mi się wystawy w JG zawsze z zimnem kojarzą ( rok temu w zimowej kurtce siedziałam), a kiedys tam wystawiałam w takiej ulewie :-? , a na BISach było potem cudne słoneczko :D Widzę Anyia i Christoph, ze jestesmy na jednym ringu :D :D :D Mnie bedzę łatwo znależć .... będę przy ringu ... a znak rozpoznawczy to wielka klatka z rudym i czarnym sh :lol: :) ja caly czas licze na ladna pogode... tak jak teraz we wrocku... +10 stopni i piekne slonko:)) no to do milego w niedziele... jak mnie emocje nie zjedza to sie odezwe z reguly na wystawach trace glowe:)) a & malamuty Quote
calessandra Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 A w necie mówią, że ma być zimno i siąpić deszcz :( My zabieramy namiot, bo głupio wystawiać białego psa w barwach maskujących :) Do miłego zobaczenia i zaklinajmy deszcz by nie padało. Quote
orsini Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 gdzie jest w necie katalog zgloszonych psow bo znalezc nie moge:((( Quote
anyia Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 [quote name='orsini']gdzie jest w necie katalog zgloszonych psow bo znalezc nie moge:((( na stronie oddzialu jeleniogorskiego ale nie mam zapisanego adresu poszukaj przez strone zarzadu glownego www.zkwp.pl a & malamuty Quote
maga18 Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 dzis pogoda byla super !!! taka mi by pasowala ;) a katalog jest na stronie www.zkwp_jeleniagora.webpark.pl na stronie glownej na samym dole z lewej strony :lol: (dzis mi strona ich nie dziala, wiec bezposredniego linka wkleic nie moge) Quote
christoph Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 anyia napisał(a):sh_maniak napisał(a):Mi się wystawy w JG zawsze z zimnem kojarzą ( rok temu w zimowej kurtce siedziałam), a kiedys tam wystawiałam w takiej ulewie :-? , a na BISach było potem cudne słoneczko :D Widzę Anyia i Christoph, ze jestesmy na jednym ringu :D :D :D Mnie bedzę łatwo znależć .... będę przy ringu ... a znak rozpoznawczy to wielka klatka z rudym i czarnym sh :lol: :) ja caly czas licze na ladna pogode... tak jak teraz we wrocku... +10 stopni i piekne slonko:)) no to do milego w niedziele... jak mnie emocje nie zjedza to sie odezwe z reguly na wystawach trace glowe:)) a & malamuty My się już kiedyś widzieliśmy na BIS Juniorów, tylko nie pamiętam dokładnie gdzie, najprawdopodobniej w Wałbrzychu(?) Quote
Matagi Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 cHRISTOPH ! :P Mam nadzieję,że do jeleniej zabierasz aparat foto ze sobą :wink: Nie tylko ja mam taką nadzieję :D :D :D Ja do Dobrego Miasta zabieram,więc fotki będą! :D :D :D Wysyłam Ci wiadomość na pw 8) Quote
Alaska Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Czesc. U nas w Karpaczu ( 15 km od Jeleniej ) dzisiaj pogoda jest taka sobie - wieje silny, ale cieply wiatr i jest mocno zachmurzone niebo... na jutro zapowiadaj deszcz i spadek temperatury... :( a szkoda, bo to powoli chyba bedzie tradycja tej wystawy. Pozdrawiamy Ania & stadko z Alaski : Ajsi , Bari i Boss Quote
Recommended Posts