Agasia Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 a mozna stawke beagle.. ? ;) Mi nawet sie ta www nie otiwera.. :-? Quote
sh_maniak Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Angelka napisał(a):Czy ktos może mi powiedzieć co to za olbrzymek wygrał Bisa ? :D Gwain Nergal od Joli :D :D patrzcie na ten puchar cudooooooo Jeszcze raz dziękuje maga18 i jej rodzica za pomoc przy moich "nieznośnikach", Magdzie za wystawienie Rubinka szczególnie :buzi: to i ja sie pochwalę :wink: Potęga Naturalności DJ Golden Calvin Klein - Rubin- CWC i NPwR :angel: :angel: :angel: :D a młodziutka, bo niespełna 10 miesięczna ........ Tiwaye Asanpi for Potęga Naturalności Eskimoski Domek - Asanpi - Zw.mł, NJwR, BOB I BOG 2 :angel: :angel: :angel: :D Quote
sh_maniak Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):A ktoś może mi powiedzieć jaki piesek wygrał grupę VII? Chodzi mi tylko o rasę ;) sweter irlandczyk :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Super! Irlandczyk nazywa się Rubin :P A na BIS'ie zajął jakąś lokatę? ;) Quote
Martyna Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Super! Irlandczyk nazywa się Rubin :P A na BIS'ie zajął jakąś lokatę? ;) niet :-) zdjecie z BISa jest strone lub dwie wczesniej :-) Quote
maga18 Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Seter na bisie nic :lol: Beagle: psy/mlodziez ASTERISKOS Krasna Chvile QUESTPR BOY of the Volly Kids psy/championy Daragoj CRYSTAL CHANCE ZAK Tergy psy/weterany FORREST GUMP Simply The Best ------------------------------------------------- suki/mlodziez DANA pod Pigwą GLITTER CHARMING Rapa-Nuti suki/otwarta HEIDY z Tiske hajenky LEIDY Bohemia Paradis LUNA Super Węchacz VANILLA FLOWER Tergy suki/uzytkowa ANELY Tergy suki/championy KIRKE DEL PIAVE Para-Nui STARBUCK TORBAY RING AMULET Quote
Matagi Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='sh_maniak'][quote name='Angelka']Czy ktos może mi powiedzieć co to za olbrzymek wygrał Bisa ? :D Gwain Nergal od Joli :D :D patrzcie na ten puchar cudooooooo Jeszcze raz dziękuje maga18 i jej rodzica za pomoc przy moich "nieznośnikach", Magdzie za wystawienie Rubinka szczególnie :buzi: to i ja sie pochwalę :wink: Potęga Naturalności DJ Golden Calvin Klein - Rubin- CWC i NPwR :angel: :angel: :angel: :D a młodziutka, bo niespełna 10 miesięczna ........ Tiwaye Asanpi for Potęga Naturalności Eskimoski Domek - Asanpi - Zw.mł, NJwR, BOB I BOG 2 :angel: :angel: :angel: :D Gratulacje Marta!!!! :D :D :D :P :P :P Ciekawie zapowiada się przyszłość młodziutkiej Asanpi :P :P Quote
maga18 Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 gratuluje Sh_maniak :D:D:D Ciesze sie, ze moglam Ci pomoc :D Jakby co to polecam sie na przyszlosc :lol: Quote
Ania&Carmen Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 A ja mam pytanie. Dzisiaj w konkurencjach finałowych był wybór Najlepszego Psa Myśliwskiego Użytkowego. Czy każdy pies z I lokatą i oceną doskonałą w klasie użytkowej może iść do takiego wyboru, czy tylko te psy, które otrzymały CWC? I może ktoś wie kto wygrał tą konkurencje. Quote
sh_maniak Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='Matagi'] Gratulacje Marta!!!! :D :D :D :P :P :P Ciekawie zapowiada się przyszłość młodziutkiej Asanpi :P :P dzięki Lila :calus: Quote
sh_maniak Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 maga18 napisał(a):gratuluje Sh_maniak :D:D:D Ciesze sie, ze moglam Ci pomoc :D Jakby co to polecam sie na przyszlosc :lol: oj nie wiesz co cię czeka :lol: dajk mi meila bo zaraz fotki bedę robic :D Quote
Marcino1978 Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 gratulacje dla zwyciezcow :wink: drapanko za uchem dla Asanpi :D (dla Rubinka tez :wink: ) Quote
Śnieżna-Rakieta Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Ogromne gratulacje dla wszystkich zwycięzców!!! :D :D :D Quote
calessandra Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 No to my też się pochwalimy: Zwycięstwo Młodzieży i BOB Quote
takatuka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Czy moge prosić o stawke samoyedów? Gratuluje wygranym :D Quote
Aluzja Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Witam,, czy ktos dysponuje moze zdjeciami mojego LISTKA czyli manchesterki ,ktora wziela grupe?Bylabym wdzieczna. Najgorsze jest to ,ze woze zawsze aparta ale prawem Murphyego tym razem nie wziela :"bo i tak nie ma kiedy robic zdjec" wrrr.....raz nie wzielam a i pogoda byla na BISIE i wygrana:-)) Quote
skubi Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Mógł by mi ktoś napisać, jaki to Bearded Collie był na tej wystawie? Quote
maga18 Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 Samoyed psy/mlodziez BIEGUN z Basnieowego Ogrodu posrednia ARCTIC SUN Chatanga suki/mlodziez EMILY z Reptowskiego Lasu EVVA z Reptowskiego Lasu ---------------------------------------------------------------------- Bearded Collie psy/posrednia Scottsdale NEVER SAY NEVER Quote
Ania&Carmen Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Ania&Carmen napisał(a):A ja mam pytanie. Dzisiaj w konkurencjach finałowych był wybór Najlepszego Psa Myśliwskiego Użytkowego. Czy każdy pies z I lokatą i oceną doskonałą w klasie użytkowej może iść do takiego wyboru, czy tylko te psy, które otrzymały CWC? I może ktoś wie kto wygrał tą konkurencje. Naprawde nikt nie wie :( Quote
maga18 Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 widzialam ta konkurencje... ale naprawde nie wiem jakie psy braly w nich udzial.... :roll: podejrzewam ze psy z tytulem BOB :roll:, tak jak na BIS`y :wink: Quote
CHI Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 bearded collie - Scottsdale NEVER SAY NEVER wł. Dejmkovi Czechy Gratulacje dla wszystkich zwycięzców A czy ktoś robił zdjęcia najlepszym weteranom i najlepszym psom z oddziału Jelenia Góra? Byłabym bardzo wdzięczna za zdjęcia Diuka... Nie wiedziałam, że mam Najpiekniejszego Psa w Oddziale... HURA!!!! Quote
maga18 Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 gratuluje!! ja niestety zdjec z tych konkurencji nie mam :lol: ale w sumie duzo ludzi robilo... moze ktos z DGM :D Quote
Shanny.. Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Ja z Rubinkiem zaszalałam (czy co 2 pies z dogomanii wabi się Rubin czy to tylko złudzenie optyczne? :wink: ). Juz o tym wspominala Marta wczesniej, ale jeszcze raz sie pochwale. Wystawialiśmy się pierwszy raz w klasie pośredniej (wczesniej byla tylko mł) i od razu BOG :D Szkoda ze Rubin pierwszy raz byl na podium i nie chcial wskoczyc (jeszcze sie wycwiczymy :wink: ). Jesli ktos ma fotki z grup to bardzo prosze o wklejenie tu (zwlaszcza VII), bo wywolanie filmu mi troche zajmie. Z gory thx. :wink: Pozdr. Quote
Recommended Posts