Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jade (jak mi przyjeli zgloszenie, a powinni). :D Bedziemy w Jeleniej po raz pierwszy i tez po raz pierwszy w posredniej - spodziewam sie wiec pierwszego CWC... a moze tez NPwR albo i Zw. Rasy. Tak, to mi wystarczy :wink:
Pozdrawiam

Posted

Ja potwierdzenia też jeszcze nie dostałam, ale dzwoniłam więc wiem że zgłoszenie doszło. Moja sunia goldena będzie w użytkach i z tego co wiem ma być tylko jedna, co u goldków rzadko się zdarza :D Więc jak by tak dostała CWC to się nie obrazimy :wink: Chociaż jak na złość strasznie mi wyliniała :(

Posted

Do nas tez jeszcze potwierdzenie do doszło, ale wciaz czekamy.
Co do Szałaputków, to chodzi o KAJMAKa Lekarstwo na miłość i Kochliwą szałaputkę? Jesli tak, to milo bedzie ich znowu zobaczyc. :D
Pozdr.

Posted

ciagle nie mam potwierdzenia, ale jestem spokojna, poniewaz wiem, ze moj psiak został przyjety ;)
napisalam do nich meila, czy bedzie przedwystawowy katalog - nie odpisali :lol:

Posted

na stronie jeleniogorskiego oddzialu jest juz wykaz zgloszonych na ta wystawe psow, sprawdzcie czy jestescie , ja potwierdzenia jeszcze nie otrzymalam ale wiem ze moje psy zostaly przyjete bo sa w wykazie
a & malamuty

Posted

No my niby jesteśmy, ale i tak wysłałam do związku nie koniecznie miły e-mail. Nie mam pojęcia jak wejść na wystawę bez potwierdzenia i jak wystawić psa. Jeśli macie takie doświadczenia to proszę o radę.

Posted

calessandra napisał(a):
No my niby jesteśmy, ale i tak wysłałam do związku nie koniecznie miły e-mail. Nie mam pojęcia jak wejść na wystawę bez potwierdzenia i jak wystawić psa. Jeśli macie takie doświadczenia to proszę o radę.

potwierdzenie moze dojsc w kazdej chwili wiec sie nie martw, natomiast gdyby sie zdarzylo ze nie otrzymasz potwierdzenia np z winy poczty to jedz i normalnie tak jak na kazda wystawe wchodzisz z psem
przeciez na bramce nie sprawdzaja potwierdzen czy zgloszen tylko ksiazeczke zdrowia psa i zaswiadczenie weterynaryjne
po numer startowy zglosisz sie wtedy do sekretariatu..( jesli oplacilas wystawe indywidualnie to z dowodem wplaty)
a & malamuty

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Może ktoś mi podać Setery Irlandzkie, bo mi się nie otwiera ich stronka...? Byłabym bardzo wdzięczna... ;)

Psy pośrednia ST'PETERSBURG z Arislandu
Suki szczeniąt VALENTINE LADY z Saturni
młodzieży GEORGIA GLOSSY Irlandy z Bajkowego
GINA GIRL ABRA Irlandy z Bajkowego
KOCHLIWA SZAŁAPUTKA Lekarstwo na Miłość
MAID MARION Złotnicki Raj
pośrednia IMPRESSION Dostojne Szałaputy
otwarta AMI Rodzinny Kaprys
championów RED LADY z Arislandu

Posted

Ja tez nie mam potwierdzenia ( jeszcze :roll: ) a w wykazie jestem :D
Juz sie doczekac wystawy nie mogę :D