Isadora7 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Rozumiem że allegro Gucia można dać na innego psiaka (jest wyróżnione i jeszcze 12 dni) bo Gucio w domku. Quote
basia0607 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Udało się Guciowi-hura !!! Może do jego kojca wsadzę mojego Maksia ? :evil_lol:Nie ma chłopak szczęścia. Dobry pomysł aby wykorzystać allegro Gucia. Dziewczyny kogo typujecie? Może tą malutką czarnuszkę z izolatki, kruszynkę, która może nie dać sobie rady w boksie. Ona chyba już jest w pisarni .:placz: Quote
Charly Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 może Izadora ma już jakiegoś pieska, którego chce wstawic na miejsce Gutka. Basiu Gra jest w boksie już i całkiem dobrze sobie radzi. Pewnie szybko znajdzie domek, bo jest sliczna i młodziutka. Za to staruszka Basia jest w izolatce, do boksu nie pójdzie, bo ją zeżrą. Quote
basia0607 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Charly napisał(a):może Izadora ma już jakiegoś pieska, którego chce wstawic na miejsce Gutka. Basiu Gra jest w boksie już i całkiem dobrze sobie radzi. Pewnie szybko znajdzie domek, bo jest sliczna i młodziutka. Za to staruszka Basia jest w izolatce, do boksu nie pójdzie, bo ją zeżrą. To dajcie Basię , zwłaszcza , że Gucio zapałał do niej milością. Quote
aldira Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Super ,że Gucio ma domek !:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Charly Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 basia0607 napisał(a):To dajcie Basię , zwłaszcza , że Gucio zapałał do niej milością. nie wiem czemu on ją tak pokochal. cieczki nie ma:) sorry za OT Quote
danka1234 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 moze uchylicie rąbka tajemnicy i napiszecie gdzie Gucio zamieszkał? Quote
Charly Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 danka1234 napisał(a):moze uchylicie rąbka tajemnicy i napiszecie gdzie Gucio zamieszkał? nic nie wiem. nie byłam dzis w schronisku i nie ja wydawałam Gucia. jutro zapytam. Quote
Charly Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 jak na razie dowiedziałam się, ze dzwonili wieczorem jeszcze do schroniska aby opowiedziec jak Gucio się czuje. Jutro będę wiedziała więcej:) Quote
Isadora7 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 To ja przeklejam ze zbiorczego wątku Schroniska w Elblągu: malkawil napisał(a):Gucio znalazł dom u starszych Państwa ze Sztumu, miłośników jamników. Przestrzegaliśmy ich, że bywa groźny :), ale się nie zrazili. Jak widzicie na zdjęciu nowej właścicielce od razu pokazał swoje zęby jak go chciała wiziąć na ręce (pewnie myślał, że do kojca chce go odnieść). Wieczorem nowa pani Gucia zadzwoniła do nas z informacją, że Gucio jest pieszczoch i przylepa i wcale nie jest agresywny! Upodobał sobie jej łóżko...:) Swoją drogą ciekawe, czy ją w nocy do niego wpuścił...? ;) Quote
basia0607 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 W pierszą noc myślę, że się posunie w łóżku, gorzej będzie gdy poczuje się panem na włościach !:evil_lol:. Za to kocham jamniki. Za ten szelmowski wzrok, za uparty charakter i za cudnie pachnące stopy. Quote
__Lara Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 basia0607 napisał(a):W pierszą noc myślę, że się posunie w łóżku, gorzej będzie gdy poczuje się panem na włościach !:evil_lol:. Za to kocham jamniki. Za ten szelmowski wzrok, za uparty charakter i za cudnie pachnące stopy. :loveu::diabloti: Wzrok wymiata, minki też :diabloti: Quote
basia0607 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Kotkowooo napisał(a):on jest na łańcuchu:(? Coś Ty !!! Od kiedy Aga i Theta i inne dogamaniaczki pracują w elblaskim schronisku przyszli własciciele psów są gorzej przeswietlani niż rentgen ! Ha, ha sama też prześwietlam. Ostatnio odmówilismy wydania szczeniaka tylko dlatego, że mial być prezentem. Quote
Charly Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 Kotkowooo napisał(a):on jest na łańcuchu:(? to są zdjecia ze schroniska. Jamnik nie był przy budzie. Był w izolatce w nocy, a dzien spędzał w kojcu (takim malym jak dla dzieci czy szczeniakow;)) na trawie. dzis po rozmowie z Gosią jestem spokojna:). Gucio jak widac na pierwszym zdjęciu na dzien dobry powarczałl na swoją przyszłą panią, ale ta nie zraziła się i wzięła go w ramiona:) Zostali poinformowani, że ogonek musi zobaczyc jeszcze raz weterynarz, ze piesek kuleje. Nic nie szkodzi, jamniczek zostal pokochany i zaadopotowany:) Gucio mój słodziutki Jamniczku powodzenia w nowym domku:) Quote
Charly Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 basia0607 napisał(a): Ostatnio odmówilismy wydania szczeniaka tylko dlatego, że mial być prezentem. pies=prezent=rzecz. Rozumowanie ludzi musi się zmienić:roll: zresztą umowę musi podpisać właściciel psa. Quote
yunona Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Hurrrrrrrrrrrrrrrrrra! Super, że Gucio już w domku. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Pańcię też ma fajną, nie boi się go więc chyba trafił swój na swego.:evil_lol: :eviltong: Isadorko narobiłaś się , narzeźbiłaś , ale warto było. :loveu: Fantastiś jak mawia Michał :lol:. Szcżęśliwego dalszego nowego życia Guciolku! Quote
AgaiTheta Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Gucio to szósty jamniczek tej Pani, niedawno odeszła jej sunieczka/jamniczka i Pani postanowiła nie kupować szczeniaka, a pomóc jamnikowi w potrzebie. To zdjęcie na trawie jest jak już wychodzili ze schroniska, wcześniej Pani wzięła Gucia na ręce i wycałowała go strasznie, tam na trawie nie chciał na ręce, bo widział swój dzienny kojec, a on wolał zawsze być poza nim. Gucio w czasie wypisywania dokumentów leżał u Pana na kolanach i wtulał się w szyję Pana. Jego nowa Pani jak tylko wzięła Gucia na ręce, to się rozpłakała, powiedziała, że miała córkę, która w wieku 32 lat zgineła tragicznie, że nie ma nikogo, komu mogłaby oddać serce, zawsze jej toważyszyły jamniczki, suczki i mówi, że zawsze miała córeczki, a teraz będzie miała synka, bo dla kogoś trzeba żyć. Powodzenia Gucio! Quote
Aga3006 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Super!:multi::multi::multi::multi: Charly napisał(a):pies=prezent=rzecz. Rozumowanie ludzi musi się zmienić:roll: A ja sobie chcę Elę sprezentować na 18-stkę Oj niedobra ja:evil_lol::evil_lol: (taki żarcik) Quote
Wisełka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ale fajnie że Gucio w nowym domku :multi: Quote
Recommended Posts