Zofija Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 To ja się wizyta zajmę. Nie wiem, czy Pani chce partycypowac w kosztach. Pani zadzwoniła do mnie bo miałam jamnisia na tymczasie, a było ogłoszenie w gazecie. Pani jest ze śląska ja też wiec pewnie dla tego. Nie chce jej stracic, chcę dla niej znależc jakiegoś innego jamnisia w potrzebie. Quote
Wisełka Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Gucio na pewno zjadzie dom, jest cudowny, podobny do mojego Hektorka za TM..... Poza tym Gucio to szczęśliwe imię ;) Quote
__Lara Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Isadora7 napisał(a):Jak słyszę że jakiś jamnik jest wredny to mnie trafia. To indywidualiści, mają swoje zdanie. Po prostu musi mu coś nie odpowiadać, coś mu robi przykrość, może ból. Już sam fakt ze jest w takim miejscu (choćby najlepszym) a nie we własnym domku, z kocykiem do zakopania się, łożeczkiem, to już powód do niezadowolenia. Mnie też to trafia... trzeba znać świat jamnika, to po prostu jamnik, nie byłby jamnikiem gdyby nie miał swojego charakterku. One są charakterne, ale nie wredne. Tak w ogóle to jest przepiękny, tylko żal bidoczka, taki wychudzony :-(:-(:-( to nie miejsce dla niego :( Quote
caelestis Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Oj charakterna rasa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
yunona Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Ja już nie nadążam:-(. Jakiś wysyp jamnisiów bezdomnych! I wszystkie "agresywne". Jakby tak połapać ich właścicieli i postawić w rzędzie - to założe się , że przynajmniej 80% to bez serca kretyni wyżwający się na swoich bidakach, które mogą się tylko odszczekać i w obronie własnej ugryżć. Nie na darmo mówi się jaki pan taki kram. I to oni powinni siedzieć w klatkach i przechodzić resocjalizację. Dobrze, że nie mam władzy , bo chyba stosowałabym bym wobec nich kodeks Hammurabiego - oko za oko ząb za ząb -. A dlaczego? Bo istota rozumna jaką jest człowiek krzywdzi istotę żywą, zależną od siebie. :angryy: Wiem, że każy z nas czuje taką złość na to co się dzieje, i dobrze, że ta złość zamienia się w pomoc dla pokrzywdzonych ciapeczków. Chwała Wam cioteczki:multi::multi::multi: Quote
basia0607 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Mamy nagrana dalszą część programu z telewizji , więc zobaczycie Gucia w pełnej krasie. On ma ogromne sznase na domek za to mój Maksio jest wiekowy, ma oczy osnute mgłą i marne szanse :placz: Quote
Charly Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Hallo hallo, Gucio nie jest agresywny. To wspaniały piesek:) Quote
yunona Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Oczywiście, że wiem , pisałam ogólnie bo jest taki wysyp jamników, że głowa boli , a każdy gryzie albo wredny. :crazyeye: Poniewaz gdzieś wyczytałam , że jamniki należą do grupy psów agresywnych (jakiś amerykański pseudo naukowiec się wywnętrzniał) zaczyna się w Polsce przyszywać łatkę agresora każdemu jamolkowi choć my wiemy, że tak nie jest. Quote
Charly Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 deer_1987 napisał(a):A gdze dane do kontaktow? a spójrz w pierwszy post Quote
taxelina Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 przepraszam malymi literami pod zdjeciami bylo i nie zauwazylam Quote
Charly Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 aldira napisał(a):czy jamniczek znalazł już domek? nie. jeszcze nie Quote
Isadora7 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Guciolku - dzisiaj się tobą zajmę, wczoraj byłam na wyspie jamniczych klonów :) Quote
Charly Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 malutki wskoczyl mi dzis w biurze na kolana i trwał tak mrucząc pół leżąc poł siedząc... Z braku miejsca jedna tylna nóżka wisiala, druga opierala się na szafce. Ale Gucio byl bardzo zadowolony. Gdzies na dogo widzialam już takie jamnicze zdjęcia- byle blisko- nie ważne jak. kto go zechce? Quote
yunona Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Teraz kolej na Gutkowy kochany domek. Robaczek i Filip znaleźli już swoich kochających pańciów. Czas abyś ty wyskoczył wysooooooooooooko i prosto do swojego domku! :jumpie: Quote
Isadora7 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Wyróżniona aukcja dla Gucia: Jamnk Gucio przerażone oczęta wypatrują Ludzia (725535270) - Aukcje internetowe Allegro :loveu: Quote
aldira Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 i co z Guciem? nadal w schronisku taki piękniś?:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Charly Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Isadora7 napisał(a):Wyróżniona aukcja dla Gucia: Jamnk Gucio przerażone oczęta wypatrują Ludzia (725535270) - Aukcje internetowe Allegro :loveu: mój bosz izadora- allegro mistrzowskie. a ja zgubilam telefon albo mi ukradli - i nikt do mnie nie zadzwoni proszę zmien numer na Basie0607 505072935 Quote
Isadora7 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Charly napisał(a):mój bosz izadora- allegro mistrzowskie. a ja zgubilam telefon albo mi ukradli - i nikt do mnie nie zadzwoni proszę zmien numer na Basie0607 505072935 Telefon zmieniony. Jamniś ma już obserwatorów Quote
yunona Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Z elbląskiego schronu mam przeuroczą, otwartą, przytulaśną, wspaniałą i łagodną jamniczkę Ferkę. Kocha dzieciaki ! Wita się z każdym czy zna czy nie. :loveu: Zawojowała wszystkich w okolicy. Pomogła w ustawieniu Harrego z Sopotu. Chcę przez to powiedzieć, że jamniczek Gucio też mi na takiego wygląda (mała poprawka na faceta). No i do tego jamniczy przystojniacha. Brać z zamkniętymi oczami. GUTEK w góręęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę! Quote
Recommended Posts