Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ja się wizyta zajmę. Nie wiem, czy Pani chce partycypowac w kosztach. Pani zadzwoniła do mnie bo miałam jamnisia na tymczasie, a było ogłoszenie w gazecie. Pani jest ze śląska ja też wiec pewnie dla tego. Nie chce jej stracic, chcę dla niej znależc jakiegoś innego jamnisia w potrzebie.

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Jak słyszę że jakiś jamnik jest wredny to mnie trafia. To indywidualiści, mają swoje zdanie. Po prostu musi mu coś nie odpowiadać, coś mu robi przykrość, może ból. Już sam fakt ze jest w takim miejscu (choćby najlepszym) a nie we własnym domku, z kocykiem do zakopania się, łożeczkiem, to już powód do niezadowolenia.

Mnie też to trafia... trzeba znać świat jamnika, to po prostu jamnik, nie byłby jamnikiem gdyby nie miał swojego charakterku. One są charakterne, ale nie wredne.

Tak w ogóle to jest przepiękny, tylko żal bidoczka, taki wychudzony :-(:-(:-( to nie miejsce dla niego :(

Posted

Ja już nie nadążam:-(. Jakiś wysyp jamnisiów bezdomnych! I wszystkie "agresywne".
Jakby tak połapać ich właścicieli i postawić w rzędzie - to założe się , że przynajmniej 80% to bez serca kretyni wyżwający się na swoich bidakach, które mogą się tylko odszczekać i w obronie własnej ugryżć. Nie na darmo mówi się jaki pan taki kram. I to oni powinni siedzieć w klatkach i przechodzić resocjalizację. Dobrze, że nie mam władzy , bo chyba stosowałabym bym wobec nich kodeks Hammurabiego - oko za oko ząb za ząb -. A dlaczego? Bo istota rozumna jaką jest człowiek krzywdzi istotę żywą, zależną od siebie. :angryy: Wiem, że każy z nas czuje taką złość na to co się dzieje, i dobrze, że ta złość zamienia się w pomoc dla pokrzywdzonych ciapeczków. Chwała Wam cioteczki:multi::multi::multi:

Posted

Mamy nagrana dalszą część programu z telewizji , więc zobaczycie Gucia w pełnej krasie. On ma ogromne sznase na domek za to mój Maksio jest wiekowy, ma oczy osnute mgłą i marne szanse :placz:

Posted

Oczywiście, że wiem , pisałam ogólnie bo jest taki wysyp jamników, że głowa boli , a każdy gryzie albo wredny. :crazyeye: Poniewaz gdzieś wyczytałam , że jamniki należą do grupy psów agresywnych (jakiś amerykański pseudo naukowiec się wywnętrzniał) zaczyna się w Polsce przyszywać łatkę agresora każdemu jamolkowi choć my wiemy, że tak nie jest.

Posted

malutki wskoczyl mi dzis w biurze na kolana i trwał tak mrucząc pół leżąc poł siedząc... Z braku miejsca jedna tylna nóżka wisiala, druga opierala się na szafce. Ale Gucio byl bardzo zadowolony. Gdzies na dogo widzialam już takie jamnicze zdjęcia- byle blisko- nie ważne jak. kto go zechce?

Posted

Teraz kolej na Gutkowy kochany domek. Robaczek i Filip znaleźli już swoich kochających pańciów.
Czas abyś ty wyskoczył wysooooooooooooko i prosto do swojego domku!
:jumpie:

Posted

Charly napisał(a):
mój bosz izadora- allegro mistrzowskie. a ja zgubilam telefon albo mi ukradli - i nikt do mnie nie zadzwoni

proszę zmien numer na Basie0607
505072935

Telefon zmieniony. Jamniś ma już obserwatorów

Posted

Z elbląskiego schronu mam przeuroczą, otwartą, przytulaśną, wspaniałą i łagodną jamniczkę Ferkę. Kocha dzieciaki ! Wita się z każdym czy zna czy nie. :loveu: Zawojowała wszystkich w okolicy. Pomogła w ustawieniu Harrego z Sopotu.
Chcę przez to powiedzieć, że jamniczek Gucio też mi na takiego wygląda (mała poprawka na faceta). No i do tego jamniczy przystojniacha.
Brać z zamkniętymi oczami.

GUTEK w góręęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę!