Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pilnie poszukuje wolontariusza, który sprawdzi mi nowy domek dla jaminisi Fifi (wizyta przedaopcyjna). Jest to woj. świętokrzyskie- 40 km od Kielc w Końskich. Czy ktoś może mi pomóc?????? Piszcie do mnie na pw lub sms na moją komórkę: 508-063-271

Posted

walnę..walnę, no bo co zrobić? biedak i tak już tyle czeka, a to taki cudowny psiak.

tylko obrobię się z tymi co mam już w planach, na pierwszy ogień idzie Niko i Linka, więc po nich zrobię na dniach Swenka.

Posted

Byliśmy dzisiaj w odwiedzinach u Svenka :) Chłopak ma się dobrze, pozwolił się wymiziać , wygłaskać... a jak lubi maślane ciasteczka... mamy zdjęcia nie obiecuję ,że będą dzisiaj... ale się postaram

Posted

J_ulia napisał(a):
Byliśmy dzisiaj w odwiedzinach u Svenka :) Chłopak ma się dobrze, pozwolił się wymiziać , wygłaskać... a jak lubi maślane ciasteczka... mamy zdjęcia nie obiecuję ,że będą dzisiaj... ale się postaram

kto by nie lubił maślanych ciasteczek ;)

Posted

justysiek napisał(a):
oglaszalam na innych psich portalach, tylko nie mam teraz dostepu do neta i nie wrzucalam linkow
nikt nie dzwonil i nie pisal do mnie.

[FONT=Arial]on jest taki kochany , taki śliczny i nikt go nie chce :shake:[/FONT]

Posted

Cioteczki, wybaczcie offa, ale w waszej okolicy jest szczeniara, która pilnie potrzebuje domku tymczasowego, nie na długo, bo szczeniaki szybko idą, ja i parę innych ciotek ostro ogłaszamy, więc Lola pójdzie szybko. Musimy mieć tylko chwilkę czasu, a tam gdzie mała obecnie jest nie może zostać. Czy ktoś wziąłby dzieciaczka na tymczasik?
Oto wątek Lolci:
http://www.dogomania.pl/threads/174275-suczka-szczeniak-szuka-domku-albo-DT

Posted

justysiek napisał(a):
oglaszalam na innych psich portalach, tylko nie mam teraz dostepu do neta i nie wrzucalam linkow
nikt nie dzwonil i nie pisal do mnie.

na jakich innych psich portalach? ogłoszeń nie widziałam...:cool3:
a nie chcę się dublować.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='agaga21']a wiadomo czy jest jakiś odzew z allegro? alicja, masz kontakt z osobą na którą są podane namiary?

[FONT=Arial]cisza .........

ale jest też zmiana nr telefonu
[/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]kontaktowego [/FONT]
[/FONT] [FONT=Arial Black]JULIA 668 392 925[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]cisza .........

ale jest też zmiana nr telefonu
[/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]kontaktowego [/FONT]
[/FONT] [FONT=Arial Black]JULIA 668 392 925[/FONT]

Pytałam się o chłopca... Niestety chłopak nie ma szczęścia... telefony milczą :shake:.
Może teraz coś się ruszy... To taki fajny pies, pogodny i w miarę radosny mimo tego, że jest w schronie... Aż dziw się już tyle czeka....

Posted

[quote name='agaga21']zmieniłam numer w aukcji.dziwne, ze nie ma svenkiem zainteresowania, jest taki piękny![/QUOTE]
też się dziwię , on na żywo jest jeszcze piękniejszy i taki miziasty chłopak mięciutki

Posted

z góry przepraszam za offa
kochani zapraszam
na PSIE BAZARKI z przeróżnymi nowymi akcesoriami.
Zbieramy pieniążki na psiaki z Pabianic w DT. Link do bazarku jest w podpisie bo za dużo tego jest

Posted

kopiuję za Julią ;)
Sven:

- tego Pan nie trzeba przedstawiać... ADHA w czystej postaci i mały urwis do tego...
- tak koniecznie chciał mi dać buziaka wczoraj ... że w zaspie wylądowałam, a on na mnie...
- wielki fan maślanych ciasteczek, jak je widzi to nawet inne pieski mu szczególnie nie przeszkadzają...
- uwielbia głaskanie, przytulanie, miazianie, czochranie w każdej ilości i na każdy sposób...
- kochany z niego chłopak

W poszukiwaniu zaginionych ciastek... to jedyny sposób ,żeby się ruszać przestał....

dobre było...