pinkmoon Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Andzia, a widziałaś wątek rozliczeniowy? [url]http://www.dogomania.pl/threads/140610-Watek-rozliczeniowy-Bandy-Bogatynskiej[/url] oczywiście że dobrze że Svenek nie został tam gdzie był na początku. i dobrze że Aga wtedy zadziałała. Szkoda tylko, że potem zostało to tak pozostawione. Quote
andzia69 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ano szkoda, że to wszystko tak się potoczyło...wątek rozliczeniowy widziałam, ale wiedziałam o tej sprawie kilka dni wcześniej zanim na wątku się zaczęło dziać...choć nie mogłam uwierzyć:( Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 nakłamała Aga ze go 3 x na dzień będzie wyprowadzać ...fizycznie było by to niemożliwe ...Aga uskuteczniła 2 spacery w tygodniu po 30 minut , wiem ze wychodził z nim też pracownik . Co do obsługi i kierownictwa , to szacunek , bo tam naprawde psy nie mają źle . Są odkarmione , w miare czyste , nie mają pasożytów , są otoczone opieką , wygłaskane. Mnie tylko poraziło to , że nawet nie wiemy ....czy wiemy czy ktoś nie dzwonił jak były ogłoszenia , jak było allegro ... Aga nie odbiera telefonów nie od dziś . Liczyłam na inną współprace z Agnieszką , liczyłam że naprawde chce pomagać .... a tu dała przede wszystkim psom ...ale i nam tym którzy w nią wierzyli i polubili ....KOPA jak nic Quote
Alicja Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='justysiek']przepraszam Cie piesku:-([/QUOTE] [B]:glaszcze: Myślę , ze można wykorzystywać do ogłoszeń nadal te foty któr ja robiłam we wrześniu [/B] Quote
Alicja Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Svenku , Ty też będziesz miał domek .... Quote
justysiek Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Mam tak cholerne wyrzuty sumienia , ze szok:-( nie wiedzialam ze tak to sie skonczy:-( bede oglaszala. Alicja wiesz cos moze o jego charakterze jaki jest do ludzi, jaki do psow? Quote
fioneczka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 justysiek napisał(a):Mam tak cholerne wyrzuty sumienia , ze szok:-( nie wiedzialam ze tak to sie skonczy:-( bede oglaszala. Alicja wiesz cos moze o jego charakterze jaki jest do ludzi, jaki do psow? najwięcej informacji o Svenku może podać P. Basia akile napisał(a):[FONT=Arial Black][SIZE=2] Mam jednak moim zdaniem naprawdę dobra radę. Na pierwszej stronie tego wątku jest podany nr telefonu do kierowniczki schroniska, pozwolę sobie go tu powtórzyć P.Basia 501 762 009, nr telefonu do schroniska 32 305 09 43[B], Quote
Majki1510 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Przepraszam za OT. Zajrzyjcie proszę: "Ktoś jak go przygarnie wygra los na loterii, ale czy o tym wie? Że może wygrać kilkadziesiąt kg. psiej miłości? Taka łapa to wyrok... Lata w schronisku, albo... sami wiecie co. Kto będzie żywił psa nie rokującego szans na adopcje?" PIES JEST 1 W KOLEJCE DO UŚPIENIA. CZY MOŻEMY NA TO POZWOLIĆ?? PRZECIEŻ ON MA OKOŁO 2 LAT!!!! http://www.dogomania.pl/threads/1755...y-na-uA-pienie Quote
Alicja Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 justysiek napisał(a):Mam tak cholerne wyrzuty sumienia , ze szok:-( nie wiedzialam ze tak to sie skonczy:-( bede oglaszala. Alicja wiesz cos moze o jego charakterze jaki jest do ludzi, jaki do psow? Svenek , jest naprawde fajnym psiakiem , troche nieokrzesany pod względem ciągnięcia na smyczy ;) ale wszystko do zrobienia . Nie wiem jak do dzieci . Zasięgne info na jego temat tak żeby w 100% być pewnym .Do psów też sie nie szarpał , ale nie miałysmy go na spacerku z innym psem więc na 100% nie wiem Quote
ania z poznania Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dziewczyny, rzućcie okiem: http://www.dogomania.pl/threads/175649-Solo-sympatyczny-astek-marznie-w-schronie-Czy-znajdzie-siAE-wA-aA-ciciel?p=13696622#post13696622 Quote
J_ulia Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Witam Cioteczki W tym tygodniu będę u Stivika i porobię mu zdjęcia ładne :). Przy okazji sfotografuje też inne pieski w typie ast i bull ( trzech chłopców i jedna dziewczynka...) Na bieżąco -już rozmawiałam o tym z Alicją - będę wam dostarczać informacji o Stiviku i reszcie bull-astowego towarzystwa. Ponadto załatwiłam ,że osoby zainteresowane ich adopcją w schronie będą trafiać do mnie (zaraz będziecie o tym wiedziały). Nikt ich bez dokładnego sprawdzeni domu- nie wyda.... Kubraczek Stivikowi się raczej nie przyda , bo na Jego szczęście pieski o tej urodzie, trzymane są teraz w budynku, w ogrzewanych boksach i raz dziennie- na czas sprzątania- wyprowadzane są na zewnątrz. Widziałam Stivika 2 tygodnie temu. Wymiziała i przytuliłam- to strasznie kochany piesek :). To ja kontaktowałam się z Alicją w Jego sprawie. Stivik jest odkarmiony , czysty i jak na miejsce gdzie przebywa- radosny. Jak będę u Niego to od Was -specjalnie go wygłaskam i powiem ,że już się Ciotunie biorą za szukanie mu domku :) Mam też ze swoje strony prośbę do was o pomoc w ogłaszaniu reszty tego bull-kowego towarzystwa:oops: Quote
Alicja Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Witaj Julia :multi: Myślałam , by gliwickim bullowatym osobny temat założyć i wtedy na bieżąco wrzucałoby się linki do ogłoszeń , zdjęcia . Bo tworzenie im każdemu osobnego tematu jest bez sensu kiedy nie da sie bieżąco fotek robić , opisywać ( co doskonale rozumię bo to nie DT tylko przepełnione schronisko :( ) Quote
justysiek Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Dzieki Julia za wiadomosci o Svenie, ja sie biore za oglaszanie chlopaka, mm nadzieje ze znajdzie sie cudowny dom:loveu::loveu::loveu: mozesz podac swoj nr tel na pw, umieszcze go w ogloszeniach bo co z tego ze ja dam swoj, jak nie jestem tam na miejscu i wiem tyle o Svenie co przeczytam.:oops: Quote
Alicja Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 justysiek napisał(a):Dzieki Julia za wiadomosci o Svenie, ja sie biore za oglaszanie chlopaka, mm nadzieje ze znajdzie sie cudowny dom:loveu::loveu::loveu: mozesz podac swoj nr tel na pw, umieszcze go w ogloszeniach bo co z tego ze ja dam swoj, jak nie jestem tam na miejscu i wiem tyle o Svenie co przeczytam.:oops: ogłaszanie czas zacząć ...a to ze Sven nie przepada za innymi zwierzętami (to akurat pisała ab-agnieszka , ja nie moge potwierdzić , bo nie widziałam agresywnego zachowania Svena , ale to będzie sprawdzone mam nadzieje i potwierdzone lub zanegowane przez osoby ze schroniska )to tylko dodatkowy pkt w ogłoszeniach że dom bez innych zwierząt najlepiej , a zachowanie to kwestia szkolenia , wychowania Quote
J_ulia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Do Stivika jadę w sobotę. Miała jutro, ale interwencja przesunęła się (na szczęście dla piesków - które mają więcej czasu na znalezienie domu) na przyszły tydzień. Podam numer, nie ma problemu. W sobotę będę miała dokładniejsze informacje, poznam wszystkie te pieski osobiście, wyprowadzę na spacerki i sesje plenerowe( już umówiłam fotografa :) tzn. osobę z dobrym sprzętem, żeby psiaki nam na zdjęciach dobrze wyszły):loveu:. Quote
Alicja Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 J_ulia napisał(a):Do Stivika jadę w sobotę. Miała jutro, ale interwencja przesunęła się (na szczęście dla piesków - które mają więcej czasu na znalezienie domu) na przyszły tydzień. Podam numer, nie ma problemu. W sobotę będę miała dokładniejsze informacje, poznam wszystkie te pieski osobiście, wyprowadzę na spacerki i sesje plenerowe( już umówiłam fotografa :) tzn. osobę z dobrym sprzętem, żeby psiaki nam na zdjęciach dobrze wyszły):loveu:. :multi: supcio Quote
justysiek Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 super, dziekuje Wam cioteczki za pomoc:loveu: Quote
andzia69 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Justysiek - poogłaszałaś gdzies psa? Quote
J_ulia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Czy pamiętacie Cioteczki tego kawalera.... Quote
bebcik Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 przecudny psiak, i ta powaga.. trochę :( domku znajdź się końcu Quote
justysiek Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='andzia69']Justysiek - poogłaszałaś gdzies psa? http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2890135_bulterier_sven_szuka_kochajacego_domku.htmlhttp://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3690860&cid=161 http://www.googlc.pl/search/?q=ogloszenia+o+psach&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t czeka na akceptacje moda http://www.googlc.pl/search/?q=ogloszenia+o+psach&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t na razie tyle, czekam na linki aktywacyjne do stron z ogłoszeniami. Julia dzięki za zdjęcia.:loveu: Quote
Recommended Posts