Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może do którejś ciotki gliwickiej, która tam się udziela podawać nr tel....tylko, zeby ktoś zechciał jeszcze cokolwiek o nim napisać - może się zmienił na lepsze/gorsze....ech:(

Posted

pinkmoon napisał(a):
szkoda że nie ma tutaj wolontariuszy którzy podobno spędzają z nim duzo czasu.

z tego co wiem to bullowate tylko wyprowadzała ab-agnieszka i któryś z pracowników ....myśle ze teraz jesli wyprawadza go pracownik to tyle jego bo wolontariuszki bullowatych nie tykają , na moją prośbe sprawdzenia czy pies jest tylko Julia sie odezwała , inne ominęły temat , jesli Aga nie wróci to nie wiem co ze Svenkiem , chyba jedynie trzeba by prosić szefową czy można namiary na nią podać

Posted

z tym że ja nawet nie podjade to z mojej dziury daleko i to bardzo poza tym bez auta ani rusz , więc nawet jakby sprawdzić czy dom , czy zachowanie Svenka podczas np spotkania z potencjalnym właścicielem , to nie jestem w stanie pomóc .Póki co myśle .... może sie coś urodzi , może Aga wróci i wyprostuje sytuacje , wiem że nie umiała zalogować sie na dogo nowe , jak była w Polsce , myśle ze nadal czuje sie odpowiedzialna za psiaka

Posted

to jeden z trzech szczeniakow ktore ma do sprzedania pan "hodoffca":angryy:
jak to on okreslil najlepiej sie zapowiadajacy, ale jak mozna sie dobrze zapowiadac jak sie je sam ryz i to jeszcze w niewielkiej ilosci:shake:

Posted

[quote name='ab-agnieszka']Alicja jak najbardziej czuje sie odpowiedzialna za Svena.

ale widzisz jak jest ....Ciebie nie ma ....a o Svenie NIKT NIC NIE WIEDZIAŁ ...dopiero Julia poszukała psa i napisała co z nim ...inne wolontariuszki ominęły zupełnie mój post z prośbą o sprawdzenie co z psem .... Sven jest cudnym psiakiem i musi znaleźć domek

Posted

Alicja - ja pytałam kilka razy...jak grochem o ścianę - nikt nic nie wie, nikt nie raczył odpowiedzieć czy pies choc jest jeszcze...:(

no to trzeba by ruszyć z ogłaszaniem psa...coraz zimniej zaraz będzie...

Posted

[quote name='andzia69']Alicja - ja pytałam kilka razy...jak grochem o ścianę - nikt nic nie wie, nikt nie raczył odpowiedzieć czy pies choc jest jeszcze...:(

no to trzeba by ruszyć z ogłaszaniem psa...coraz zimniej zaraz będzie...

bo podzieliły psy na moje twoje nasze i chyba nie lubią TTB

Posted

alicja, masz kontakt z p. basią? może gdyby ktoś był chętny na svenka, dała by znać i by się zorganizowało wizytę przed adopcyjną? wiem, że raczej niechętnie wydają bullowate z tego schroniska byle komu, dlatego pewnie chętnie by skorzystała z pomocy dogomaniaków.

allegro svena:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=845645607

szukam wątku rambo. też bym mu zrobiłą allegro z namiarami na panią basię ale nie mogę znaleźć:help1::help1::help1:

Posted

[quote name='andzia69']A Aga już wróciła? trzeba by tez tej p. kierownik zapytac o możliwosć kastracji Majro moze...[/QUOTE]

postaram sie nie zapomnieć jutro , pojutrze zadzwonie

Posted

Alicja...to trochę nie tak...ja wiedziałam, gdzie Sven jedzie - ale to było to lepsze wyjście niż zostawienie chorego i pogryzionego psa u nas w schronie:( Aga załatwiła to z kierowniczką - gdyby nie to, pewnie ten psiak by juz nie żył:(