Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haha ie chce wiedziec skad mieli ta glowe...
ale tak na wszelki przedzwonie do faceta:]
najgorzej, ze wszystkie-b.liczne fotki Shoguna zostaly na kompie w moim bylym mieszkaniu z moim bylym Tzetem..:/
nawet tu na wygnaniu na rupieciu matki nie mam z czym porownac...
przeszukuje twrde dyski...narazie znalazlam tylko ta fote Shoguna :/

Posted

Shogun nie mial bialej koncowki ogona!!
stanowczo za duzo bieli...
nie te oczy...(?)
kurcze pies b.podobny ale wiele rozni go od pol rocznego szczeniaka jaki u mnie mieszkal...
czy umaszczenie moze zmienic sie az tak znaczaco??
ps.znalazlam fotki- co jak co-ale jak sie wyprowadzalam zapomnialabym gaci/szpilek/kosmetykow od exTZta ale zdjec podopiecznych nigdy :P
zaraz wstawie takie gdzie go widac na porownanie...

Posted

Kajetan ogladam foty dziewczyn, porownuje z moimi, i w sumie mam pewnosc ze to nie shogun...
mamy tez na jego punkcie zawijchrowanie, poniewaz srednio co pol roku ten pies znajduje sie gdzies w jakims schronie, a jego historia jest pokrecona...
ale im wiecej patrze na Svena tym bardziej jestem pewna ze to nie 'moj bullek'...
co nie zmienia faktu:
-zastanawiajace-ze pojawiaja sie psy w tym samamy wieku,lub zblizone, b.podobne do siebie, zmieszane bulle z astem :/ jedna pseudohodowla??
-po 1wszym deklaruje przelac wam pieniazki(moze niewielkie bo u mnei tez ciezko ale zawsze)na tego malucha:] jedzonko, leki i te pe...

a oto moj Shogun:

Posted

Plama może się rozrastać/ np razem z klatą/ Ale ten ogon mnie uspokoił. Nie ma takiej opcji by nagle końcowka zbielala.
Jak zaczniecie coś "kręcić" z młodym to też postaram się wesprzeć.

kaLOlina Ty gubisz gatki ?:angryy:. A ja miałem o Tobie takie dobre zdanie.:placz:

Na punkcie Shoguna mamy trochę shizy. I tak pojade./ ale czemu się dziwić jak taki Pompej/ basset/ z tak sprawdzanym domem wylądowal w schronie

Posted

mam nadzieję, że to jednak nie żaden z poznańskich maluchów...ale biorąc pod uwagę wiek,bullo-astowe pochodzenie, nie można wykluczyć, że to np. nie ich brat...

on jest taki przytulaśny...mam nadzieję, że znajdziemy mu dobry domek:-(

Posted

Andzia znajdziemy.
Sven jest niesamowity.
Ma bardzo duzo energii nie przepada za innymi zwierzetami. Spacer powinien byc dlugi na bardzo dlugiej lince zeby chlopak mogl sie wyszalec.
Nie mozna go puscic luzem
Jest bardzo skoczny i szybki
Jest juz wykastrowany o jajkach dawno zapomnial.:evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Jest rewelacyjny.
Bardzo silny. Nie przepada za innymi zwierzakami.
Na podniesiony glos rozklada sie jak zaba.
Potrzebuje duzo ruchu.
Nie lubi zostawac sam chwilke placze ale pozniej sie uspokaja. Nie ma zainteresowan typu co by tu zniszczyc.

• 4 weeks later...
Posted

jeśli możesz to byłoby dobrze...wszyscy o nim zapomnieli, a przecież domku trzeba szukać...tylko cholewka...nie wiem co z tym telefonem - to jest telefon Agi...a ona jest za granicą...:cool3:

Posted

pinkmoon napisał(a):
a czy jakaś dogociotka odwiedza go i ma z nim realny kontakt? albo chociaż możliwość zdobycia najnowszych informacji?

Napisałam już do ciotek z Gliwic...zobaczymy co odpowiedzą...