Tola^^ Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Przepraszam za OFFa lecz potrzebna wizyta przed-adopcyjna w Kazimierzy Wielkiej (Kazimierza Wielka) dla Marcelka małego psiaka w typie terrierka! Jeżeli ktoś by mógł przeprowadzić wizytę to była bym bardzo wdzięczna! Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/184919-BOLERO-i-MARCEL-od-nowa-ucz%C4%85-si%C4%99-ufa%C4%87-ludziom!-jest-DS-dla-Bolero-%29 Quote
andzia69 Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 [quote name='Tola^^'] Przepraszam za OFFa lecz potrzebna wizyta przed-adopcyjna w Kazimierzy Wielkiej (Kazimierza Wielka) dla Marcelka małego psiaka w typie terrierka! Jeżeli ktoś by mógł przeprowadzić wizytę to była bym bardzo wdzięczna! Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/184919-BOLERO-i-MARCEL-od-nowa-ucz%C4%85-si%C4%99-ufa%C4%87-ludziom!-jest-DS-dla-Bolero-%29 Do Kazimierzy blizej mają dziewczyny z Krakowa...a od nas (z Kielc) raczej nikt nie da rady tam podjechać:( Quote
J_ulia Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 W sprawie Svenak nadal nic... telefony dzwonią , ale jakie to są telefony... np. przed chwilką o 23.45 zadzwoniła pijana kobieta ,że ona chce tego psa jutro odebrać .... bez komentarza... Quote
pinkmoon Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ech, biedak tak długo czeka :( To niemożliwe że nikogo fajnego nie zauroczył, jest niepowtarzalny i jedyny w swoim rodzaju, ta asto-bullkowa uroda! Quote
J_ulia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Nikt nie pyta nikt nie dzwoni o Svenka... do tego zaczyna się martwy okres w adopcjach... ;( Quote
fioneczka Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 mało tego że w wakacje adopcji mniej to jeszcze "nowych" psiaków przybywa :( Quote
andzia69 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 niestety...zamiast ubywać to ich przybywa...a domów niestety nie:( Quote
J_ulia Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 BARDZO WAS PROSZĘ O NOWA PORCJE OGŁOSZEŃ DLA SVENA. Sama nie dam rady :( Do schroniska w ciągu 10 dni trafiło 5 nowych bullowatych ... wakacje się zaczynają i może zacząć brakować miejsca. Quote
agaga21 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 allegro ma. trzeba by poprosić ciotki jenny19 i kanę o inne ogłoszenia. to nie do pomyślenia by tak piękny pies nadal nie miał domu! Quote
andzia69 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Dagmara z niebieskiego ostatnią "porcję" ogłoszen robiła Svenkowi pod koniec maja...poproszę ja o wznowienie ogłoszen:-( Quote
J_ulia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Sven pojechał do własnego domku ! Cwaniak odebrał miejscówkę koleżance... domek bardzo dobry i sprawdzony , ludzie fajni. Domek miał być dla suni rottka , ale kiedy Państwo przyjechali i poznali Svenka , który mieszkał koło suni... przepadli. Nie wyobrażali sobie ,że może być to inny piesek niż Svenuś. Zrobię tam dla formalności wizytę poadopcyjną w przyszłym tygodniu i porobię zdjęcia ;) Chyba biednej suni się coś należy.... jakieś ogłoszonka... bo w końcu Svenek ją ... wygryzł ;) Quote
Alicja Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Svenuś :kciuki:żeby to był już ostatni Twój domek Dziewczyny ...to co ....ogłoszonka i pomoc w szukaniu domku wykolegowanej rotuni ;) Quote
pinkmoon Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Nie no, nie wierzę, nareszcie? :multi: Czekamy na relację i fotki z wizyty po :) Quote
agaga21 Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 a ja mu wczoraj wznowiłam allegro!:evil_lol::evil_lol: bardzo się cieszę, oby juz na zawsze był szczęśliwy! Quote
andzia69 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 wczoraj dostałam sms od Julii:) no i normalnie do dzisiaj nie wierzę, ze po takim długim okresie wreszcie ten młody psiak znalazł domek!:);) bardzo się cieszę!:):) ja z ogłoszen to noga jestem...w razie co to allegro mogę rottce zrobić - tylko musiałabym mieć opis i zdjęcia;) Quote
J_ulia Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 andzia69 napisał(a):wczoraj dostałam sms od Julii:) no i normalnie do dzisiaj nie wierzę, ze po takim długim okresie wreszcie ten młody psiak znalazł domek!:);) bardzo się cieszę!:):) ja z ogłoszen to noga jestem...w razie co to allegro mogę rottce zrobić - tylko musiałabym mieć opis i zdjęcia;) Uwierz , uwierz... Postaram się jakiś tekścik napisać i podeśle tu zdjęcia ślicznej dziewczynki ;) Ona jest kochana... Quote
Alicja Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Czy była u Svenka ta zapanowana wizyta poadopcyjna ????? Quote
agaga21 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [SIZE=5]UWAGA! PEŁNA MOBILIZACJA!!! PRZEGRYWAMY! Dwa lata temu wygraliśmy karmę dla zwierząt za ponad 10 tys.pln. Znowu mamy szansę. Startujemy po dwuletniej karencji. Tym razem w koalicji z Fundacją Pomocy Podhalanom "Bono" W ciągu tych dwóch lat pula , za którą można dostać karmę mocno sie zwiększyła, ostatnio było to ponad 16 tys. pln. Wszyscy potrzebujemy pomocy... ale kwota jest taka,że można się podzielić. W razie wygranej a innej opcji mimo falstartu nie przewiduję, 2/3 idzie na schronisko a 1/3 na fundację "Bono" JaK głosowac ? Zmieniły się zasady , forum jest zamknięte, można tylko dodawać głosy. JAK ODDAĆ GŁOS? BARDZO PROSTO! 1. Wejdź na: http://www.krakvet.pl/ forum/index.php 2. Zarejestruj się i podaj prawdziwy adres e-mail. 3. Wejdź na swoja pocztę podaną przy rejestracji i aktywuj rejestrację na forum. 4. Zaloguj się na forum. 5. Napisz jakiś post na: http://www.krakvet.pl/ forum/viewtopic.php?f=18&t=14611 6. Wejdź na http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16166 i oddaj głos na pozycję nr 7 NA SCHRONISKO SZCZECINEK W KOALICJI Z FUNDACJĄ NA POMOC PODHALANOM "BONO" klikasz pod ankietą „wyślij” 7. Przy oddawaniu głosu zostaniesz poproszony o podanie numeru telefonu, podaj go i poczekaj na kod weryfikacyjny. 8. Wpisz kod w ramkę. DZIĘKUJEMY!!! :smile: Jedna osoba ma prawo do oddania 1 głosu. Z jednego komputera (1 adresu IP) może zostać oddany tylko 1 głos. Aby mieć możliwość oddania głosu należy podać w systemie głosowania numer telefonu komórkowego w systemie 9 cyfrowym. Na wprowadzony numer zostanie przesłany kod sms w celu autoryzacji poprawności głosowania. Każda osoba identyfikowana jako numer telefonu może oddać głos tylko jeden raz. DLA CIEBIE TYLKO CHWILA DLA ZWIERZĄT SZANSA NA LEPSZE ŻYCIE!!!! Jeśli kiedyś już głosowałeś i jesteś zarejestrowany w KRAKVECIE i pamiętasz nick oraz hasło zaczynasz od punktu nr 4! UWAGA! W przypadku trudności z zagłosowaniem ( np informacji "Oddano już głos z Twojego komputera") NIE PODDAWAJ SIĘ ! Spróbuj głosowania przez przeglądarkę Internet Explorer lub Opera. GŁOSOWANIE TRWA DO 31 STYCZNIA RAZEM MOŻEMY POMÓC, TO TYLKO 5-10 MINUT A ILE RADOSCI BĘDĄ MIAŁY NASZE ZWIERZAKI... BEZCENNE!!!! Quote
fioneczka Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 niestety ... chłopak w schronisku :/ Quote
justysiek Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 o szit... ja go z kielc wyciagnelam, przekalam Agnieszce... :( teraz nie mam jak pomoc wiadomo czemu w schronie? Quote
andzia69 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 super ***** super!:angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts