Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

J_ulia napisał(a):
Jutro Svenek jedzie do domku :) do Żar. Dzięki życzliwości ARDNAS , czyli Sandry i Grzesia :)

super;)
jak sie ciesze ze mu sie udalo;)
dzieki dzewczyny.

Posted

Svenek jednak nie pojedzie jutro ...

Zadzwoniłam do Pani w celu ustalenia szczegółów przyjazdu Svena i nagle usłyszałam szczekanie psa... Przycisnęłam Panią i okazało się ,że w lutym jej syn przyprowadził szczeniaka do domu , ale wyrósł z niego nieatrakcyjny "kundel" i syn Pani chce mieć innego psa... Bardziej szpanerskiego...
Na siłę chce go oddać (nawet do schronu) i wziąć Svena... Na czas wizyty nawet "pozbył" się tego psa z domu ... Biedny Svenek , nie ma on szczęścia, ale dobrze że wyszło to teraz... Strasznie mi przykro.

Posted

andzia69 napisał(a):
ja nie mam słów:angryy::angryy::angryy:...dobrze, ze Julia zadzwoniła...

na czarne kwiatki trzeba szybko dac, bo synuś bedzie szukac dalej!!!

Wrzuciłam na czarne Kwiatki.

Posted

oj matko....:-(
oj Svenus dlaczego ty masz takiego pecha do ludziow?:angryy:
a z tym gnojkiem to ja juz bym sobie porozmawiala i wytlumaczyla mu pewne kwestie, @#$%$%^:angryy::angryy::angryy:
Julia dzieki za czujnosc:oops:

Posted

agaga21 napisał(a):
andzia, svenek ma od miesięcy u mnie allegro. teraz nawet nie wycofywałam jak miał jechac do domu...:shake:

ja zrobiłam wyróżnione i pogrubione...lepiej niech ma ...może go ktos "normalny" zauważy:(

Posted

andzia69 napisał(a):
ja zrobiłam wyróżnione i pogrubione...lepiej niech ma ...może go ktos "normalny" zauważy:(

ja też w to wierzę ze sie chłopakowi wreszcie los odmieni

Posted

[quote name='andzia69']ja zrobiłam wyróżnione i pogrubione...lepiej niech ma ...może go ktos "normalny" zauważy:(

andzia69
bardzo proszę zmień numer w allegro na 668-39-29-25 ,bo ten podany jest nie aktualny... i Sven nic z PRO ANIMALS nie ma wspólnego...

Posted

[quote name='J_ulia'] Edytuj Post

andzia69
bardzo proszę zmień numer w allegro na 668-39-29-25 ,bo ten podany jest nie aktualny... i Sven nic z PRO ANIMALS nie ma wspólnego...

o sie mi nie usunęło to Proanimals...już lecę zmienić - a tel podany to miałam do p. Basi...no to też zmienię na twój:)

Posted

Miałam dwa telefony w prawie Svenka...

Jeden od kobiety , która z uporem maniak mówiła ,że Sven to suczka i że ogłoszenie o nim w gazecie przeczytała w METRO !

Drugi telefon było od pana z Będzina ... w tracie rozwodu ... 2 letnie dziecko (co dwa tygodnie u niego) co prawda Svena u niego nie widzę ,ale pan sensowy i zgada się na wizytę . Warto ją zrobić i ewentualnie zaproponować innego pieska . Pan jest z Będzina.

Trzeci telefon z Gliwic ... bardzo , bardzo interesujący...

Czarty telefon też wyglądał interesująco.....

Już czuje jaką plagę telefonów będę mieć... Mam tylko nadziej , że nie w stylu tego pierwszego...

Posted

Niestety wizyta dla Svenka nie doszła do skutku ... Państwo w bardzo nieładny sposób zerwali kontakt... tuż przed wizytą... Svenek coś nie ma szczęścia....:(

Posted

J_ulia napisał(a):
Niestety wizyta dla Svenka nie doszła do skutku ... Państwo w bardzo nieładny sposób zerwali kontakt... tuż przed wizytą... Svenek coś nie ma szczęścia....:(

odpisałam Ci na wątku gliwickim
nie ma sie co ,,macać ,, nie bawmy sie w sentymenty