Angel Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 PEGGI I MEGGI. [SIZE="4"]od 6 lat w schronisku czekają na wspólny dom!! Nie skazujmy ich na spędzenie całego swojego życia w schronisku i pomózmy znaleźć im wspólny dom!! ich wątek: http://www.dogomania.pl/threads/139168-Meggi-i-Peggi-psie-przyjaciółki-szukają-domu [SIZE="3"] rozsyłajcie ten wątek!! Quote
agaga21 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Alicja napisał(a):Svenku ...gdzie ten dom ................ załamać sie można. Quote
Alicja Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 agaga21 napisał(a):załamać sie można. ano można ...bo jak już sie kto odzywa to jakiś palant i chce Svenka do budy Quote
justysiek Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Alicja napisał(a):ano można ...bo jak już sie kto odzywa to jakiś palant i chce Svenka do budy on innych psow nie akceptuje? Quote
agaga21 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 justysiek napisał(a):on innych psow nie akceptuje? z tego co pamietam to nie. nie wiem jak z sukami. Quote
_Pixia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie. Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza. Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry. Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia. Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url] Quote
Alicja Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='justysiek']on innych psow nie akceptuje?[/QUOTE] jak wróci Julia to dokładnie napisze Quote
Alicja Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Mały czas na ciebie ...gdzie ten domek ?????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
justysiek Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 oj Svenku:shake: gdzie do cholery jest ten domek dla Ciebie, masa ogloszen i zero odzewu:placz: mam wyrzuty sumienia ze to przeze mnie trafiles ze schronu do schronu:-( Quote
Alicja Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='justysiek']oj Svenku:shake: gdzie do cholery jest ten domek dla Ciebie, masa ogloszen i zero odzewu:placz: mam wyrzuty sumienia ze to przeze mnie trafiles ze schronu do schronu:-( justysiek , skontaktuj sie z Julią z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/175786-Bullowate-z-Gliwic Quote
andzia69 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 wiesci o sprawdzenie domku w Żarach wysłałam...ale nie wiem czy tam ktokolwiek z dogomaniakó mieszka...bo ja nie znam:( no ale szukam... Quote
Alicja Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 andzia69 napisał(a):wiesci o sprawdzenie domku w Żarach wysłałam...ale nie wiem czy tam ktokolwiek z dogomaniakó mieszka...bo ja nie znam:( no ale szukam... odpisałam na twój post na niebieskim , bo tu mnie 2 x wywaliło Quote
justysiek Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Alicja']justysiek , skontaktuj sie z Julią z tego wątku http://www.dogomania.pl/threads/175786-Bullowate-z-Gliwic dzieki;) napisze do niej. Quote
pinkmoon Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 O jaa, trzymam kciuki mocno za domek! Czy to poważna i realna możliwość? ;) Quote
Alicja Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 pinkmoon napisał(a):O jaa, trzymam kciuki mocno za domek! Czy to poważna i realna możliwość? ;) trzymaj ;) ..ja też :kciuki: Quote
andzia69 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 domek sprawdzony - wklejam tutaj to, co napisala mi osoba sprawdzająca: "Domek jest dobry Zapomniałam tylko zapytać co z wyjazdami na wakacje - przypomniało mi się jak juz wyszłam gamoń ze mnie... Sun jest napalony na pieska, ale nie sprawia wrażenia jakiegośoszołoma. Myślę,że będzie się nim dobrze zajmował. Mama zawsze chciała mieć psa i bardzo dobrze zareagowąła na Bastera (bo z nim pojechałam). Chcą karmić suchym, więc trzeba im tylko polecić cosdobrego w rzsądnej cenie. Poleciłam mięso i tkaie tam ,rzeczy ,bo i żeby nie dawali nic ludzkiego - chętnie słuchali, chłonęli każde słowo. Jedyne co mnie jakoś odstrasza to to, że nigdy nie mieli psa Ale z tego co czytam o Svenie, to on nie wykazuje agresjii do ludzi, więc powinni sobie poradzić. Zostawiłam im mój numer i powiedziałam,że w każdej chwili moga dzwonić, w razie ,jakichkolwiek wątpliwości ,czy problemów, że mogę nawet przyjechać, gdyby chcieli i pomóc. Ogólnie ,to domek jest fajny i widać, że będą dbali o pieska." teraz zostaje tylko kwestia transportu... Quote
Alicja Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No Svenuś ...nareszcie się doczekałeś na chętny domeczek ..po pobycie w ,,gliwickim hotelu ;),, Quote
justysiek Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Svenku obys wlasnie znalazl swojego ludzia,:loveu::multi: u nas w schronie sa kolejne bulowate:-( Quote
koosiek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek trzech przerażonych szczylków, które nie dadzą sobie rady w schronie :( http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-przepadn%C4%85-w-ostrowskim-schronie... Quote
andzia69 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 nie ma transportu dla Svenka do domu...szukałam i pytałam gdzie się da...:( Quote
agaga21 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 a państwo koleją nie dojadą? kurcze, brak transportu nie może być przeszkodą, musi się coś znaleźć... Quote
andzia69 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 agaga21 napisał(a):a państwo koleją nie dojadą? kurcze, brak transportu nie może być przeszkodą, musi się coś znaleźć... spawdzałam połączenie - w jedną stronę Żary-Gliwice to pociagiem ok. 7 godzin z 2-3 przesiadkami...potem pytanie czy się znajdzie akurat pociąg, żeby np. nie musieli kiblować z psem na peronie pół dnia/nocy...nie wiem:( pani ma się dołożyć do transportu... Quote
Alicja Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Z Żar/ów do Bogatyni jest 145 km , to nie tyle co z Żar/ów do Gliwic...może transport łączony ...ale to zależy od Ardnas Quote
Recommended Posts