justysiek Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='Kana']Jaki śliczny bullinek :D :diabloti: On już jest wyciągnięty z tego koszmaru tak ? U kogo przebywa?[/quote] tak, wyciagniety:loveu: jest pod opieka Ab Agnieszki:loveu: chlopak cudowny jest:loveu: Quote
Kana Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Hahaha cioootka Aga to niezla jest :cool3: Takie cudenka do domu zabiera :multi: Quote
justysiek Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 serce ma wielkie to prawda:loveu: Quote
Kana Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Wybaczcie niunie! Dziewczyny wybaczcie! Proszę o pomoc dla gluchego Amstaffa ze schroniska!! Pomoc potrzebna na cito !! Biały amstaff oddany po kilku latach bo jest... GŁUCHY !!! POZNAŃ! PILNIE SZUKAMY DT! Zajrzyjcie chociaż! Quote
ab-agnieszka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Dziekuje Ci Alicja za ta sesje zdjeciowa Svena. :loveu: Quote
andzia69 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 kurcze...pamiętam kiedyś u Donvitowa były baaardzo podobne szczeniorki bullkowate:crazyeye: ale to raczej niemożliwe, żeby to był którys z nich... Quote
agnieszka32 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='andzia69']kurcze...pamiętam kiedyś u Donvitowa były baaardzo podobne szczeniorki bullkowate:crazyeye: ale to raczej niemożliwe, żeby to był którys z nich... No właśnie ... ja też pamiętam - były dwa: "Brzydal" i jakiś drugi ... "Brzydul" chyba ... jeśli czegoś nie pokręciłam. Jeden miał pojechać na DT do Greven ... Nie pamiętam, jakie były ich dalsze losy ... To ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/f85/poznan-szczeniaki-w-typie-bullka-oba-maja-domki-124363/?highlight=brzydal Quote
andzia69 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 tak pewnie w przybliżeniu wyglądał Svenek jak był mały:p to właśnie te maluchy :lol: Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [FONT=Arial]:roll:a może któryś z nich to Svenek [/FONT] Quote
Donvitow Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Jednego KaOLina wyadoptowala do Opola. Drugi mieszka niedaleko. Zaraz zaczniemy sprawdzać. Quote
agnieszka32 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Przejrzałam wszystkie zdjęcia z wątku maluchów http://www.dogomania.pl/forum/f85/poznan-szczeniaki-w-typie-bullka-oba-maja-domki-124363/?highlight=brzydal i nie można wykluczyć, że Sven to nie jest któryś z nich. Takie psy to rzadkość, umaszczenie no i ta "mieszanka" rasowa ... Quote
agnieszka32 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Donvitow']Jednego KaOLina wyadoptowala do Opola. Drugi mieszka niedaleko. Zaraz zaczniemy sprawdzać.[/quote] To świetnie, że sprawdzicie. Mam nadzieję, że to jednak żaden z nich :shake: Quote
Donvitow Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='agnieszka32']To świetnie, że sprawdzicie. Mam nadzieję, że to jednak żaden z nich :shake:[/quote] Nie takie " cuda" się zdarzały:angryy: Quote
agaga21 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 tamte chyba nie były pręgowane tylko czarne w łaty. chyba że zdjęcia trochę przekłamują. Quote
agnieszka32 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Pręgi mogły wyjść później, trochę czasu już jednak minęło... Poczekamy ... zobaczymy ... Quote
Alicja Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [FONT=Arial]wygaje mi sie ze też miały prążki ....a ten na 1szym planie :roll:[/FONT] Quote
kaLOlina Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 dziewuszki serce mi zabilo mocniej jak tylko zobaczylam fote sprawdzam kolesia z Opala,ale pare miesiecy temu dostalam foty Jaspera i na 99,9%to nie on(jasper byl szary)... ale... oj... wydaje mi sie ze moze to byc moj Shogun... ta morda pregowanie jak byl maly mial na lapach, mogla mu sie masc zmienic, zapigmentowac nos itepe... Quote
Donvitow Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Facet od Szoguna nie odbiera . Będe dalej dzwonil. Nie mam juz ostatnich fotek Szoguna w komorce/ wywaliłem po wizycie/ Quote
agaga21 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 białe znaczenia też się inaczej na klacie układają. u tego bulka są sporo szersze, nachodzą aż na przednie łapy...aż tak by się białe rozrosło? a maluch pod szyją miał troche czarnego a ten całą szyję ma białą.mam nadzieję że to jednak nie on. Quote
kaLOlina Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 wlasnie patrze, za duzo bialych znaczen... biale znaczenia sie moga zapigmnetowac, ale nie wiem czy moga sie tez rozrosnac...u konia nie moga, ale jak jest u psa?? oto ostatnie foty Jaspera z wiosny... Quote
kaLOlina Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 inne tez mam ale sa z wlascicielami, wiec chyba nie bardzo bez ich wiedzy moge je wstawic... ale jedno jest pewne Jasper jeszcze wiosna nie byl pregowany(jako szczeniak tez nie-byl jakby szary z takim balym nalotem na koncowkach wlosa) napisalam juz maila, czekam az pojawi sie ma matka albo moj malz-poniewaz moj tel w ktorym mam zapisany nr do wlasciciela Jaspera ostatnio zostal obsikany przez Tobiasza(zamsta za antybiotyk)i odmowil wspolpracy...tylko ktos przyjdzie to zapakuje karte sim i dzwonie... Quote
Recommended Posts