Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kana']Jaki śliczny bullinek :D :diabloti:

On już jest wyciągnięty z tego koszmaru tak ?
U kogo przebywa?[/quote]
tak, wyciagniety:loveu:
jest pod opieka Ab Agnieszki:loveu:
chlopak cudowny jest:loveu:

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andzia69']kurcze...pamiętam kiedyś u Donvitowa były baaardzo podobne szczeniorki bullkowate:crazyeye: ale to raczej niemożliwe, żeby to był którys z nich...

No właśnie ... ja też pamiętam - były dwa: "Brzydal" i jakiś drugi ... "Brzydul" chyba ... jeśli czegoś nie pokręciłam. Jeden miał pojechać na DT do Greven ... Nie pamiętam, jakie były ich dalsze losy ...

To ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/f85/poznan-szczeniaki-w-typie-bullka-oba-maja-domki-124363/?highlight=brzydal

Posted

[quote name='Donvitow']Jednego KaOLina wyadoptowala do Opola. Drugi mieszka niedaleko.
Zaraz zaczniemy sprawdzać.[/quote]

To świetnie, że sprawdzicie. Mam nadzieję, że to jednak żaden z nich :shake:

Posted

dziewuszki
serce mi zabilo mocniej jak tylko zobaczylam fote
sprawdzam kolesia z Opala,ale pare miesiecy temu dostalam foty Jaspera i na 99,9%to nie on(jasper byl szary)...
ale...
oj...
wydaje mi sie ze moze to byc moj Shogun...
ta morda
pregowanie jak byl maly mial na lapach, mogla mu sie masc zmienic, zapigmentowac nos itepe...

Posted

białe znaczenia też się inaczej na klacie układają. u tego bulka są sporo szersze, nachodzą aż na przednie łapy...aż tak by się białe rozrosło? a maluch pod szyją miał troche czarnego a ten całą szyję ma białą.mam nadzieję że to jednak nie on.

Posted

wlasnie patrze, za duzo bialych znaczen...
biale znaczenia sie moga zapigmnetowac, ale nie wiem czy moga sie tez rozrosnac...u konia nie moga, ale jak jest u psa??

oto ostatnie foty Jaspera z wiosny...

Posted

inne tez mam ale sa z wlascicielami, wiec chyba nie bardzo bez ich wiedzy moge je wstawic...
ale jedno jest pewne Jasper jeszcze wiosna nie byl pregowany(jako szczeniak tez nie-byl jakby szary z takim balym nalotem na koncowkach wlosa)

napisalam juz maila, czekam az pojawi sie ma matka albo moj malz-poniewaz moj tel w ktorym mam zapisany nr do wlasciciela Jaspera ostatnio zostal obsikany przez Tobiasza(zamsta za antybiotyk)i odmowil wspolpracy...tylko ktos przyjdzie to zapakuje karte sim i dzwonie...