Alicja Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 PIKA napisał(a):agabass napisał(a):gadają foty :o foty gadają? :oa o cym :o Quote
PIKA Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):PIKA napisał(a):agabass napisał(a):gadają foty :o foty gadają? :oa o cym :o :niewiem: agabass wie, bo słyszała :o Quote
asher Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 PIKA napisał(a):asher napisał(a): Tylko nie mówcie Ka-ce, że tak długo na dogo siedziałam, bo mnie ochrzani, że się p******łami zajmuję zamiast się uczyć :oops: :oops: :oops: :o :o A to zes se prywatnego policjanta na łeb sprowadzila :o Pryatnego policjanta to ja mam od piniedziałku do piątku, z wyjątkiem okresów, kiedy mama jest na urlopie :roll: Ojciec tez policjant. I wujek i ciocia i siostra cioteczna i mieszkam na osiedlu, gdzie prawie same gliny, a moim sąsiadem jest komendant stołeczny policji :roll: :lol: Quote
Maga100 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 asher napisał(a):Pryatnego policjanta to ja mam od piniedziałku do piątku, z wyjątkiem okresów, kiedy mama jest na urlopie :roll: Ojciec tez policjant. I wujek i ciocia i siostra cioteczna i mieszkam na osiedlu, gdzie prawie same gliny, a moim sąsiadem jest komendant stołeczny policji :roll: :lol: ach, to ja już wiem, dlaczego ty jesteś taka praworządna :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):Pryatnego policjanta to ja mam od piniedziałku do piątku, z wyjątkiem okresów, kiedy mama jest na urlopie :roll: Ojciec tez policjant. I wujek i ciocia i siostra cioteczna i mieszkam na osiedlu, gdzie prawie same gliny, a moim sąsiadem jest komendant stołeczny policji :roll: :lol: ach, to ja już wiem, dlaczego ty jesteś taka praworządna :wink: :lol: :lol: :lol:Maga , kurcze to trza się bedzie teraz pilnować :wink: Quote
PIKA Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 asher napisał(a):PIKA napisał(a):asher napisał(a): Tylko nie mówcie Ka-ce, że tak długo na dogo siedziałam, bo mnie ochrzani, że się p******łami zajmuję zamiast się uczyć :oops: :oops: :oops: :o :o A to zes se prywatnego policjanta na łeb sprowadzila :o Pryatnego policjanta to ja mam od piniedziałku do piątku, z wyjątkiem okresów, kiedy mama jest na urlopie :roll: Ojciec tez policjant. I wujek i ciocia i siostra cioteczna i mieszkam na osiedlu, gdzie prawie same gliny, a moim sąsiadem jest komendant stołeczny policji :roll: :lol: :o :o :o I Ty chcialaś, żebym ja do Ciebie pojechała :o :o :o No teraz to się Olcia załamie :roll: Cała komenda stołeczna sprowadzona na jej topik :roll: Nawet komendant osobiście przybył :o Quote
asher Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 PIKA napisał(a):Nawet komendant osobiście przybył :oKiedy??? :o Ac, zapomniałam dodać, że w moim bloku miesci się punkt konsultacyjny straży miejskiej i policji 8) Quote
Maga100 Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 asher napisał(a):Ac, zapomniałam dodać, że w moim bloku miesci się punkt konsultacyjny straży miejskiej i policji 8) ja się z tobą nie zadaję :o Quote
PIKA Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Maga100 napisał(a):asher napisał(a):Ac, zapomniałam dodać, że w moim bloku miesci się punkt konsultacyjny straży miejskiej i policji 8) ja się z tobą nie zadaję :o i ja tez a o wizycie u asher to mowy nie ma :o Quote
Alicja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a):asher napisał(a):Ac, zapomniałam dodać, że w moim bloku miesci się punkt konsultacyjny straży miejskiej i policji 8) ja się z tobą nie zadaję :o i ja tez a o wizycie u asher to mowy nie ma :oa czy Ka-Ka o wszystkim wie :o Quote
asher Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 Czemuż nie chcecie się ze mna zadawać i mnie odwiedzać??? :cry: :cry: :cry: Quote
PIKA Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 asher napisał(a):Czemuż nie chcecie się ze mna zadawać i mnie odwiedzać??? :cry: :cry: :cry: :o A bo to widziałaś takich co dobrowolnie na Policje chodzą ? :o Quote
Maga100 Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 asher napisał(a):Czemuż nie chcecie się ze mna zadawać i mnie odwiedzać??? :cry: :cry: :cry: bo jesteś praworządna i przez to bardzo niebezpieczna :wink: Bo władza wykonawcza to twoi sąsiedzi :o nie będzie można u ciebie zaparkowac w niedozwolonym miejscu, spożywać publicznie, krzyczeć po 22.00, puszczać luzem psy... ee tam :wink: :lol: Quote
Olcia Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 dobra babeczki wrocilam, chociaz bylismy sobie przez przypadek nad woda caly weekend, brac pifko przed monitorek i podziwiac zaraz sie biore za wstawianie zdjec :lol: Quote
Agga Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 [quote name='Olcia']dobra babeczki wrocilam, chociaz bylismy sobie przez przypadek nad woda caly weekend, brac pifko przed monitorek i podziwiac zaraz sie biore za wstawianie zdjec :lol: no do roboty kochana... Quote
Alicja Posted September 4, 2005 Posted September 4, 2005 /Olcia napisał(a):dobra babeczki wrocilam, chociaz bylismy sobie przez przypadek nad woda caly weekend, brac pifko przed monitorek i podziwiac zaraz sie biore za wstawianie zdjec :lol:no jeszcze trochę i na AA wyląduję / ja już tu dość długo krążę i więcej pić nie mogę bo jutro do roboty :evilbat: Quote
Olcia Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 juz juz wstawiam:) na poczatek scenny milosne:), tak bylo w piatek Quote
Olcia Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 no i przez przypadek 2 dni spedzilismy nad rzeka:) Quote
Olcia Posted September 4, 2005 Author Posted September 4, 2005 oczywiscie greta robila porzadki wyszukujac wszystkie plastikowe butelki Quote
Recommended Posts