Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
asher napisał(a):
Tylko nie mówcie Ka-ce, że tak długo na dogo siedziałam, bo mnie ochrzani, że się p******łami zajmuję zamiast się uczyć :oops: :oops: :oops:

:o :o A to zes se prywatnego policjanta na łeb sprowadzila :o

Pryatnego policjanta to ja mam od piniedziałku do piątku, z wyjątkiem okresów, kiedy mama jest na urlopie :roll: Ojciec tez policjant. I wujek i ciocia i siostra cioteczna i mieszkam na osiedlu, gdzie prawie same gliny, a moim sąsiadem jest komendant stołeczny policji :roll: :lol:

Posted

asher napisał(a):
Pryatnego policjanta to ja mam od piniedziałku do piątku, z wyjątkiem okresów, kiedy mama jest na urlopie :roll: Ojciec tez policjant. I wujek i ciocia i siostra cioteczna i mieszkam na osiedlu, gdzie prawie same gliny, a moim sąsiadem jest komendant stołeczny policji :roll: :lol:

ach, to ja już wiem, dlaczego ty jesteś taka praworządna :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
asher napisał(a):

ach, to ja już wiem, dlaczego ty jesteś taka praworządna :wink: :lol: :lol: :lol:
Maga , kurcze to trza się bedzie teraz pilnować :wink:

Posted

asher napisał(a):
PIKA napisał(a):
asher napisał(a):
Tylko nie mówcie Ka-ce, że tak długo na dogo siedziałam, bo mnie ochrzani, że się p******łami zajmuję zamiast się uczyć :oops: :oops: :oops:

:o :o A to zes se prywatnego policjanta na łeb sprowadzila :o

:o :o :o I Ty chcialaś, żebym ja do Ciebie pojechała :o :o :o

No teraz to się Olcia załamie :roll: Cała komenda stołeczna sprowadzona na jej topik :roll:
Nawet komendant osobiście przybył :o

Posted

PIKA napisał(a):
Nawet komendant osobiście przybył :o
Kiedy??? :o
Ac, zapomniałam dodać, że w moim bloku miesci się punkt konsultacyjny straży miejskiej i policji 8)

Posted

Maga100 napisał(a):
asher napisał(a):
Ac, zapomniałam dodać, że w moim bloku miesci się punkt konsultacyjny straży miejskiej i policji 8)

ja się z tobą nie zadaję :o

i ja tez a o wizycie u asher to mowy nie ma :o

Posted

PIKA napisał(a):
Maga100 napisał(a):
asher napisał(a):

ja się z tobą nie zadaję :o

i ja tez a o wizycie u asher to mowy nie ma :o
a czy Ka-Ka o wszystkim wie :o

Posted

asher napisał(a):
Czemuż nie chcecie się ze mna zadawać i mnie odwiedzać??? :cry: :cry: :cry:

:o A bo to widziałaś takich co dobrowolnie na Policje chodzą ? :o

Posted

asher napisał(a):
Czemuż nie chcecie się ze mna zadawać i mnie odwiedzać??? :cry: :cry: :cry:

bo jesteś praworządna i przez to bardzo niebezpieczna :wink: Bo władza wykonawcza to twoi sąsiedzi :o nie będzie można u ciebie zaparkowac w niedozwolonym miejscu, spożywać publicznie, krzyczeć po 22.00, puszczać luzem psy... ee tam :wink: :lol:

Posted

dobra babeczki wrocilam, chociaz bylismy sobie przez przypadek nad woda caly weekend, brac pifko przed monitorek i podziwiac zaraz sie biore za wstawianie zdjec :lol:

Posted

[quote name='Olcia']dobra babeczki wrocilam, chociaz bylismy sobie przez przypadek nad woda caly weekend, brac pifko przed monitorek i podziwiac zaraz sie biore za wstawianie zdjec :lol:

no do roboty kochana...

Posted

/

Olcia napisał(a):
dobra babeczki wrocilam, chociaz bylismy sobie przez przypadek nad woda caly weekend, brac pifko przed monitorek i podziwiac zaraz sie biore za wstawianie zdjec :lol:
no jeszcze trochę i na AA wyląduję / ja już tu dość długo krążę i więcej pić nie mogę bo jutro do roboty :evilbat: