PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):no wlasnie a buraki sie czepiaja :Dto wodą ich i za jądra :evilbat: dobra mysl juz przygotuje sobie wiaderko z woda i glosniczki zaraz pojda na full :lol:a to jednak pani sąsiadka taka upierdliwa 8) powiedziala ze jak sie nie ucisze po sm zadzwoni :lol: , a ja sie bardzo przestraszylam i nadal glosniczki testuje :lol: coś marne te głosniki, :roll: ja nic nie slysze :evil: Na czym testujesz? :lol: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):[quote name='Olcia']no wlasnie a buraki sie czepiaja :Dto wodą ich i za jądra :evilbat: dobra mysl juz przygotuje sobie wiaderko z woda i glosniczki zaraz pojda na full :lol:a to jednak pani sąsiadka taka upierdliwa 8) powiedziala ze jak sie nie ucisze po sm zadzwoni :lol: , a ja sie bardzo przestraszylam i nadal glosniczki testuje :lol: coś marne te głosniki, :roll: ja nic nie slysze :evil: Na czym testujesz? :lol: jak to na czym na sasiadach :lol: Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']no wlasnie a buraki sie czepiaja :Dto wodą ich i za jądra :evilbat: dobra mysl juz przygotuje sobie wiaderko z woda i glosniczki zaraz pojda na full :lol:a to jednak pani sąsiadka taka upierdliwa 8) powiedziala ze jak sie nie ucisze po sm zadzwoni :lol: , a ja sie bardzo przestraszylam i nadal glosniczki testuje :lol: coś marne te głosniki, :roll: ja nic nie slysze :evil: Na czym testujesz? :lol: jak to na czym na sasiadach :lol: :lol: nie na czym, a czym, znaczy czego słuchasz :lol: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 PIKA napisał(a): :lol: nie na czym, a czym, znaczy czego słuchasz :lol: a to w zaleznosci ktore tony ustawialam i na ktorym kanale od jakiegos techno po prawie ze opere zeby wysokie tony ustawic, zbuntowali sie przy umcaumca :lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Olcia napisał(a):PIKA napisał(a): :lol: nie na czym, a czym, znaczy czego słuchasz :lol: a to w zaleznosci ktore tony ustawialam i na ktorym kanale od jakiegos techno po prawie ze opere zeby wysokie tony ustawic, zbuntowali sie przy umcaumca :lol:kup im stopery :-? Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):quote]kup im stopery :-? no co Ty jeszcze bede im prezenty dawac :o , pojde z awantura jak bedzie ogladac na caly zycher tego swojego tasemca brazylijskiego , bo pol bloku slyszy jak karlos zdradza huane margarite :lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):quote]kup im stopery :-? no co Ty jeszcze bede im prezenty dawac :o , pojde z awantura jak bedzie ogladac na caly zycher tego swojego tasemca brazylijskiego , bo pol bloku slyszy jak karlos zdradza huane margarite :lol:a to ona pewno dziś oglądała Andzin Sana :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 a tego nie wiem pewnie moge cudenka wygraly z brazylijczykiem :D Ala nie wpadlam na to pewnie przylazla , bo jej serial zagluszylam i nie slyszala jak ktoras tam wyznaje ze jest z nim w ciazy :D Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Olcia napisał(a):a tego nie wiem pewnie moge cudenka wygraly z brazylijczykiem :D Ala nie wpadlam na to pewnie przylazla , bo jej serial zagluszylam i nie slyszala jak ktoras tam wyznaje ze jest z nim w ciazy :Dno widzisz trzeba było program sprawdzić 8) Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):a tego nie wiem pewnie moge cudenka wygraly z brazylijczykiem :D Ala nie wpadlam na to pewnie przylazla , bo jej serial zagluszylam i nie slyszala jak ktoras tam wyznaje ze jest z nim w ciazy :Dno widzisz trzeba było program sprawdzić 8) glupio mi :oops: Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):a tego nie wiem pewnie moge cudenka wygraly z brazylijczykiem :D Ala nie wpadlam na to pewnie przylazla , bo jej serial zagluszylam i nie slyszala jak ktoras tam wyznaje ze jest z nim w ciazy :Dno widzisz trzeba było program sprawdzić 8) glupio mi :oops:masz wybaczone ja nawet nie mam gazety z programem :lol: Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):a tego nie wiem pewnie moge cudenka wygraly z brazylijczykiem :D Ala nie wpadlam na to pewnie przylazla , bo jej serial zagluszylam i nie slyszala jak ktoras tam wyznaje ze jest z nim w ciazy :Dno widzisz trzeba było program sprawdzić 8) glupio mi :oops:masz wybaczone ja nawet nie mam gazety z programem :lol: w necie masz :lol: Quote
Olcia Posted August 26, 2005 Author Posted August 26, 2005 drogie panie upojny czas z grafem zbiliza sie do konca :( , ale za to mam dobra wiadomosc w czwartek odbieram w koncu samochod i z predkoscia swiatla pojade do moich potworow i masa zdjec bedzie :lol: Quote
paula_!99o Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 no czekamy czekamy na fotki, ale ma byc ich przynajmniej ze sto :D Quote
Olcia Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 foty beda a na razie pancia trzezwieje u znajomych :D Quote
Olcia Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 dotarlam do domu, ale ide spac, bo skonczylam sie bawic o 7 rano i nie spalam, a teraz zaczynam odczuwac skutki, ale moge Was pocieszyc, od czwartku bede miala nadusia na miesiac w domu :lol: Quote
asher Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 od czwartku bede miala nadusia na miesiac w domuTylko nei mów, że rodzice go wywalają, bo znowu coś komuś złamał :o :wink: A propos - jak kończyna taty? Quote
Olcia Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 [quote name='asher']od czwartku bede miala nadusia na miesiac w domuTylko nei mów, że rodzice go wywalają, bo znowu coś komuś złamał :o :wink: A propos - jak kończyna taty? konczyny taty jakos na razie powoli wracaja do normy :lol: a nadusia zabieram troche do domu bo sie agresorek robi i trza go do porzadku sprowadzic :evil: i kochany tatus marudzi ze nie moze ich na chwile samych zostawic, bo od razu zaczyna sie bojka, nadir dorasta i zaczyna probowac rzadzic greta a jak to baba nie chce sie dac :lol: Quote
asher Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 O rany :-? Olcia, ale w takim razie czy nie lepiej wziąc oba? Bo jak poukładasz Nadira stosunki z Gretą, skoro Greci nie będzie? Quote
Olcia Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 ecia zostanie na dzialce, juz to raz przerabialam, jak greta zaczynala ustawiac sw.pamieci baksa, identycznie bylo jak w tym przypadku a i dobrze im zrobi jak troche od soebie odpoczna i uszy sie pogoja :D Quote
PIKA Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Olcia napisał(a): a nadusia zabieram troche do domu bo sie agresorek robi i trza go do porzadku sprowadzic :evil: Tatauś go rozpieszcza, żeby mógł mu złamac drugą noge :lol: Quote
Olcia Posted August 27, 2005 Author Posted August 27, 2005 Pika nie kracz, bo jeszcze jedna nie jest sprawna, a jak druga by mu nadis przetracil, to kochany tatus by do warszawy wrocil :evilbat: a jakby tak delikatnie powiedziec to chyba odzwyczailismy sie mieszkac ze soba :lol: Quote
asher Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 A u mnie na osiedlu, w bloku obok mieszka rusek... Piękny pies, ale potwornie agresywny :( Nawet jak Sabina miała cieczkę, to chciał ją zjeść :( Nie wiem, czy taki ma charakter, czy go źle wychowano, ale raczej to drugie, bo pamiętam go jako wesołego, fajnego szczeniaka i podrostka... Ech :-? Quote
Recommended Posts