Olcia Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 mechaniory to dobre :lol: , bo dali mi samochod na jeden dzien zebym na dzialke mogla jechac i w miare bezpiecznie wrocic i od jutra rana znowu beda sie znecac nad moim kochanym zoltkiem :lol: Quote
Olcia Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Kobitki kochane jak sie na jakis czas zegnam sie z dogo, bo na troszke wyjezdzam dokladnie nie wiem na ile ale jak wroce napewno sie zamelduje i nie rozrabiac mi tu za bardzo :hand: Quote
asher Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Buuu, wrzuciłabyś coś na otarcie łez :cry: 8) Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Olcia a jakies fotki na pożegnanie :cry: :cry: :cry: Quote
PIKA Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Olcia a czym Ty jedziesz, jak autka nie masz? :o Wracaj szybko :( i nie znikaj tak jak Adda :( Quote
Alicja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Cósik ta Warszawka to jak Trójkąt Bermudzki , sa i znikają :o .Archiwum X 0X Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 wrocilam na chwilke do domciu, niestety zdjec nie mam bo nie widzialam sie z psami ani nie bede przez jakis czas sie z nimi widziala :cry: niestety samochod nie zrobiony , a ja musze pociagiem jezdzic :evil: , na razie nie powiem gdzie i dlaczego choc niektorzy wiedza :lol: , ale jak sie uda to napewno powiem :lol: :lol: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 malawaszka napisał(a):siakaś tajemnicza Olcia :roll: bom nie chce zapeszac :lol: Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):siakaś tajemnicza Olcia :roll: bom nie chce zapeszac :lol: no to, żeby ci się idało :kciuki:, cokolwiek robisz i gdziekolwiek jeździsz :lol: Ale, kiedyś powiesz nam o co chodzi ? :lol: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 oj powiem powiem , bo bede dumna jak paw chodzic :D Quote
asher Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 No to trzymam kciuki za tego pawia :kciuki: :lol: Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 qrcze ja ju kce wiedziec wiec trzymam kciuki zeby sie udalo i zebys juz nam powiedziala :roll: :lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 :angel: a ja chiba wiem ale nie powiem :angel: :wink: Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='asher']No to trzymam kciuki za tego pawia :kciuki: :lol: chcesz, żeby Olcia zygała ? :o :( Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::angel: a ja chiba wiem ale nie powiem :angel: :wink: wiesz wiesz ale cichaj :) na razie idzie do przodu :D Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a)::angel: a ja chiba wiem ale nie powiem :angel: :wink: wiesz wiesz ale cichaj :) na razie idzie do przodu :Dcicham i nic nie powiam ani mru mru 8) Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 bbuuuuuuuuuuuuuuuu wlasnie probowalam nowe glosniki i sasiedzi przylezli chyba nie ma jeszcze 22 :o Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Olcia napisał(a):bbuuuuuuuuuuuuuuuu wlasnie probowalam nowe glosniki i sasiedzi przylezli chyba nie ma jeszcze 22 :onie , no jeszcze 4 godzinki :o Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Olcia napisał(a):no wlasnie a buraki sie czepiaja :Dto wodą ich i za jądra :evilbat: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):no wlasnie a buraki sie czepiaja :Dto wodą ich i za jądra :evilbat: dobra mysl juz przygotuje sobie wiaderko z woda i glosniczki zaraz pojda na full :lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):no wlasnie a buraki sie czepiaja :Dto wodą ich i za jądra :evilbat: dobra mysl juz przygotuje sobie wiaderko z woda i glosniczki zaraz pojda na full :lol:a to jednak pani sąsiadka taka upierdliwa 8) Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):no wlasnie a buraki sie czepiaja :Dto wodą ich i za jądra :evilbat: dobra mysl juz przygotuje sobie wiaderko z woda i glosniczki zaraz pojda na full :lol:a to jednak pani sąsiadka taka upierdliwa 8) powiedziala ze jak sie nie ucisze po sm zadzwoni :lol: , a ja sie bardzo przestraszylam i nadal glosniczki testuje :lol: Quote
Recommended Posts