Olcia Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): a zgadnijcie kogo mam w domciu na 2 tyg :lol: :lol: Ludek Ci psiaka "sprzedał" ? :lol: ano kupilam go za dosc przyzwoita cene :lol: Quote
PIKA Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): a zgadnijcie kogo mam w domciu na 2 tyg :lol: :lol: Ludek Ci psiaka "sprzedał" ? :lol: ano kupilam go za dosc przyzwoita cene :lol: tzn za ile par pogryzionych butów? :lol: Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Olcia']o wlasnie takiego goscia mam :D Ale śmieszny...sie rozłożył.. Quote
Olcia Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): a zgadnijcie kogo mam w domciu na 2 tyg :lol: :lol: Ludek Ci psiaka "sprzedał" ? :lol: ano kupilam go za dosc przyzwoita cene :lol: tzn za ile par pogryzionych butów? :lol: graf jest grzecznym psem i butow nie jada , w odroznieniu od nadusia :lol: dzisiaj byl bardzo grzeczny i jak wrocilam do domu to mnie cala wyslinil z radosci :lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 A Naduś i Grecia na służbie u babci :wink: Quote
Agga Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 [quote name='Olcia']o wlasnie takiego goscia mam :D ale wielki potfór...ale ile mieska do przytulenia :lol: Quote
Olcia Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 Agga toz to skora i kosci, graf moze stwarza pozory grubego, ale jest bardzo chidzutki :lol: Ala psy pracuja u babki na sluzbie :lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Olcia napisał(a):Agga toz to skora i kosci, graf moze stwarza pozory grubego, ale jest bardzo chidzutki :lol: Ala psy pracuja u babki na sluzbie :lol:no tak , Grafek na wakacjach u ciotki a reszta do roboty :wink: Quote
Olcia Posted August 12, 2005 Author Posted August 12, 2005 no ciekawa jestem kiedy mnie ktos tak na wakacje zabierze :x Quote
Olcia Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 jade dzisiaj do moich przyglupkow to troche fotek przywioze, bo graf to bardzo monotematyczny jest caly czas spi :lol: a na spacerze to chwila i do domu zawraca Quote
asher Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 To czekamy :multi: A śpiocha Grafa tez dawaj :multi: Quote
Olcia Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 no neistety zdjec za duzo nie bedzie, bo pancia sie tak spieszyla ze zapomniala zabrac baterii :evil: tak babcia uczesala nadirka na przyjazd panci:) Quote
Olcia Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 hahaha sama sie pogubilam objasnienie:) greta ma biala gumke a nadir zielona :lol: Quote
Olcia Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 szukaj mnie znowu gowniarzu zaczynasz?? Quote
Olcia Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 przeciez zeby sie napic trzeba lapy do miski wsadzic:) Quote
PIKA Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Olcia napisał(a):hahaha sama sie pogubilam objasnienie:) greta ma biala gumke a nadir zielona :lol: :lol: własnych psów nie rozpoznaje :lol: Sliczne walkocyki :lol: Quote
Olcia Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 PIKA napisał(a): :lol: własnych psów nie rozpoznaje :lol: Sliczne walkocyki :lol: troche wstyd sie przyznac ale lekkie watpliwosci mialam :lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Olcia napisał(a):PIKA napisał(a): :lol: własnych psów nie rozpoznaje :lol: Sliczne walkocyki :lol: troche wstyd sie przyznac ale lekkie watpliwosci mialam :lol:no tak fryzura jednak zmienia image :wink: Olcia wozik już na chodzie :wink: Quote
Olcia Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='PIKA'] :lol: własnych psów nie rozpoznaje :lol: Sliczne walkocyki :lol: troche wstyd sie przyznac ale lekkie watpliwosci mialam :lol:no tak fryzura jednak zmienia image :wink: Olcia wozik już na chodzie :wink: niestety tylko na chwilowym od jutra spowrotem wedruje na warsztat :evil: Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='PIKA'] :lol: własnych psów nie rozpoznaje :lol: Sliczne walkocyki :lol: troche wstyd sie przyznac ale lekkie watpliwosci mialam :lol:no tak fryzura jednak zmienia image :wink: Olcia wozik już na chodzie :wink: niestety tylko na chwilowym od jutra spowrotem wedruje na warsztat :evil:czyli mechaniory partacze :evil: Quote
Recommended Posts