Olcia Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 chyba tak , bo nie mam wentylatorkow w domciu, ale za to komp mi padl i dopiero dzisiaj go reanimowalam, a mam cos kolo 300 maili do nadrobienia wrrrrrrrrr Quote
asher Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='malawaszka'][quote name='asher'][quote name='Olcia']mam dzisiaj ciezki dzien i duzo jeszcze pracy przed soba, i wez tu sie skup jak taki potwor siedzi mi nad glowa i zieje prosto do ucha, gdyby chociaz zimnym powietrzem dmuchal :evil: hahaha, Olcia, widocznie zły guziczek w tej maszynerii nacisnęłas i dlatego ci grzeje, zamiast chłodzić :lol: Ewentualnie jest to jakiś przestarzały model jednofunkcyjny :-? 8) to ja ten przestarzały model baardzo chętnie zezłomuję w swoim pokoju :cool1: zapraszam a ja w tym czasie pozbede sie nawalu piachu w mieszkanku :lol: Ja myslę, ze i piach Malawaszka chętnie zagospodaruje 8) Quote
malawaszka Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 ależ oczywiście - na budowie schodzą tony piachu :lol: Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Olcia napisał(a):chyba tak , bo nie mam wentylatorkow w domciu, ale za to komp mi padl i dopiero dzisiaj go reanimowalam, a mam cos kolo 300 maili do nadrobienia wrrrrrrrrr a czy wsrod tych maili sa jakies zboczone :oops: bo jak tak to ja poprosze ;) chce Sayme wykonczyc mailami :D Quote
Alicja Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):chyba tak , bo nie mam wentylatorkow w domciu, ale za to komp mi padl i dopiero dzisiaj go reanimowalam, a mam cos kolo 300 maili do nadrobienia wrrrrrrrrr a czy wsrod tych maili sa jakies zboczone :oops: bo jak tak to ja poprosze ;) chce Sayme wykonczyc mailami :Ddbsst :oops: :nono: Quote
PIKA Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a): a czy wsrod tych maili sa jakies zboczone :oops: A tak dokladniej możesz powiedzieć co w tych mailach ma być 8) Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 PIKA napisał(a):dbsst napisał(a): a czy wsrod tych maili sa jakies zboczone :oops: A tak dokladniej możesz powiedzieć co w tych mailach ma być 8) no musza byc jakies fajnowate a jak zboczone to juz plusy lapia ;) oj ala ja to robie dla nas ;) :lol: Quote
PIKA Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 dbsst napisał(a): [ no musza byc jakies fajnowate a jak zboczone to juz plusy lapia ;) Ale ja pytam dokładnie co się kryję pod pojęciem "zboczone" 8) Nie wszystko co zboczone dla mnie będzie zboczone dla Ciebie, albo odwrotnie 8) Quote
dbsst Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 PIKA napisał(a):dbsst napisał(a): [ no musza byc jakies fajnowate a jak zboczone to juz plusy lapia ;) Ale ja pytam dokładnie co się kryję pod pojęciem "zboczone" 8) Nie wszystko co zboczone dla mnie będzie zboczone dla Ciebie, albo odwrotnie 8) powiem tak nie moge chyba o tych zboczenstwach ot tak na forum 8) Quote
Olcia Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 a Wy zboczki jedne zaraz wstawie pare foteczkow z sesji szkoleniowej na " kanapke" :lol: Quote
dbsst Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Olcia napisał(a):a Wy zboczki jedne zaraz wstawie pare foteczkow z sesji szkoleniowej na " kanapke" :lol: powiedz mi lepiej jakie te maile byly 8) Quote
Olcia Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 no wiesz Debe sama sluzbowe :D , a tak swoja droga chyba jakies czary zycilas na wszystkie aparaty, bo moj tez cos doopci daje :evil: Quote
Olcia Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 a tak sypiaja moje dwie najkochansze dziewczynki jak na faceta przystalo nadus pilnuje swoich panienek Quote
Olcia Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 chyba zuzka zaczela sie wiercic i obudzila grecie:) Quote
Olcia Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 przeciez na dzialce jest tylko jeden kijek i trzeba koniecznie o niego sie troszke pokotlowac Quote
Olcia Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 tralala a takie sobie tykwy wyhodowalam:) Quote
Olcia Posted August 7, 2005 Author Posted August 7, 2005 wybacznie ale nie moglam sie powstrzymac, komentzarz mojego przyjaciela byl tylko jeden" jak ona teraz je tak lody" to ja na nia zaczekam az bedzie starsza i sie z nia ozenie" :lol: :lol: :lol: Quote
LAZY Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='Olcia']wybacznie ale nie moglam sie powstrzymac, komentzarz mojego przyjaciela byl tylko jeden" jak ona teraz je tak lody" to ja na nia zaczekam az bedzie starsza i sie z nia ozenie" :lol: :lol: :lol: Buahahahahahahahahah :lol: Quote
malawaszka Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 [quote name='Olcia']dwie kochane istotki:) :klacz: a oczy macie identyczne :angel: hihih a z lodów to się nieźle uśmiałam :lol: :evilbat: piecholki moje cudne!!! jak idzie naprawa samochodziku??? :-? Quote
Recommended Posts