malawaszka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 aaaa Olcia - jak samochodzik????? ja MUSZĘ tego obrażonego kawalera ugłaskać i zabrać po zlocie do domu :evilbat: :D Quote
Olcia Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 Waszka nie wiem czy bede na zlocie bo ja na razie to kiepsko widze samochod stoi w warsztacie i dlugo tam jeszcze pomieszka :cry: Quote
malawaszka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 :x ale to jeszcze sporo czasu zostało i naprawią i przyjedziecie!!!! :drinking: Quote
Olcia Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 malawaszka napisał(a)::x ale to jeszcze sporo czasu zostało i naprawią i przyjedziecie!!!! :drinking: Waszunia to w takim razie szukaj sponsora ktory mi podreperuje kieszen, po odbiorze samochodu z serwisu :lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 jakiegoś ślunzaka na Jurze znajdziemy :lol: Quote
Olcia Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 ta jak ja bym miala czekac na tego Waszego slazaka, to dawno stara panna byl, zostala, z braku laku zadowolilam sie warszawiakiem :D Quote
malawaszka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 :klacz: no to co mówisz, ze nie masz sponsora - bierz go na zlot :evilbat: Quote
Olcia Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 malawaszka napisał(a)::klacz: no to co mówisz, ze nie masz sponsora - bierz go na zlot :evilbat: czekaj na razie pracujemy nad tym ze psy spia w lozkach na razie praca idzie na + :lol: Quote
Olcia Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 grecia poszla w slady nadira i tez grzecznie poszla spac :lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a)::klacz: no to co mówisz, ze nie masz sponsora - bierz go na zlot :evilbat: czekaj na razie pracujemy nad tym ze psy spia w lozkach na razie praca idzie na + :lol: hahaha tak trzymać :lol: Quote
LAZY Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a)::klacz: no to co mówisz, ze nie masz sponsora - bierz go na zlot :evilbat: czekaj na razie pracujemy nad tym ze psy spia w lozkach na razie praca idzie na + :lol: Zdolna dziewczynka... :evilbat: Quote
asher Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 [quote name='Olcia']mam dzisiaj ciezki dzien i duzo jeszcze pracy przed soba, i wez tu sie skup jak taki potwor siedzi mi nad glowa i zieje prosto do ucha, gdyby chociaz zimnym powietrzem dmuchal :evil: hahaha, Olcia, widocznie zły guziczek w tej maszynerii nacisnęłas i dlatego ci grzeje, zamiast chłodzić :lol: Ewentualnie jest to jakiś przestarzały model jednofunkcyjny :-? 8) Quote
malawaszka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 [quote name='asher'][quote name='Olcia']mam dzisiaj ciezki dzien i duzo jeszcze pracy przed soba, i wez tu sie skup jak taki potwor siedzi mi nad glowa i zieje prosto do ucha, gdyby chociaz zimnym powietrzem dmuchal :evil: hahaha, Olcia, widocznie zły guziczek w tej maszynerii nacisnęłas i dlatego ci grzeje, zamiast chłodzić :lol: Ewentualnie jest to jakiś przestarzały model jednofunkcyjny :-? 8) to ja ten przestarzały model baardzo chętnie zezłomuję w swoim pokoju :cool1: Quote
PIKA Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Olcia napisał(a): czekaj na razie pracujemy nad tym ze psy spia w lozkach na razie praca idzie na + :lol: A jak pracujecie? Psami straszysz? :lol: Quote
Gazuś Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 FAjne psinki :) Ja bym chyba przez taką gzrywke nic nie widziała :) Quote
agabass Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 [quote name='Olcia']mam dzisiaj ciezki dzien i duzo jeszcze pracy przed soba, i wez tu sie skup jak taki potwor siedzi mi nad glowa i zieje prosto do ucha, gdyby chociaz zimnym powietrzem dmuchal :evil: och jakie to życie ciężkie chciałaby z psa mieć wentylator :lol: Quote
Olcia Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 Gazuś napisał(a):FAjne psinki :) Ja bym chyba przez taką gzrywke nic nie widziała :) Gazus one bardzo dobrze widza maja dlugie rzesy i dodatkowo przy oczach wycinane, a ta dluga grzywa to tylko pozory :lol: a dzisiaj jak same widzicie juz nie spie , bo tym razem dwa wentylatory przy lozku mi staly i zialy :evil: Quote
Olcia Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 [quote name='agabass'][quote name='Olcia']mam dzisiaj ciezki dzien i duzo jeszcze pracy przed soba, i wez tu sie skup jak taki potwor siedzi mi nad glowa i zieje prosto do ucha, gdyby chociaz zimnym powietrzem dmuchal :evil: och jakie to życie ciężkie chciałaby z psa mieć wentylator :lol: no niech w koncu sie do czegos przyda :lol: Quote
Olcia Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): czekaj na razie pracujemy nad tym ze psy spia w lozkach na razie praca idzie na + :lol: A jak pracujecie? Psami straszysz? :lol: Pika uzywam mniej drastycznych metod :D tak na poczatek oczywiscie :lol: Quote
Olcia Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='asher'][quote name='Olcia']mam dzisiaj ciezki dzien i duzo jeszcze pracy przed soba, i wez tu sie skup jak taki potwor siedzi mi nad glowa i zieje prosto do ucha, gdyby chociaz zimnym powietrzem dmuchal :evil: hahaha, Olcia, widocznie zły guziczek w tej maszynerii nacisnęłas i dlatego ci grzeje, zamiast chłodzić :lol: Ewentualnie jest to jakiś przestarzały model jednofunkcyjny :-? 8) to ja ten przestarzały model baardzo chętnie zezłomuję w swoim pokoju :cool1: zapraszam a ja w tym czasie pozbede sie nawalu piachu w mieszkanku :lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Olcia Malawaszka już zabrała Wentylatorek do zezłomowania :o :wink: Quote
Recommended Posts