Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
:x ale to jeszcze sporo czasu zostało i naprawią i przyjedziecie!!!! :drinking:

Waszunia to w takim razie szukaj sponsora ktory mi podreperuje kieszen, po odbiorze samochodu z serwisu :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:klacz: no to co mówisz, ze nie masz sponsora - bierz go na zlot :evilbat:

czekaj na razie pracujemy nad tym ze psy spia w lozkach na razie praca idzie na + :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
malawaszka napisał(a):

czekaj na razie pracujemy nad tym ze psy spia w lozkach na razie praca idzie na + :lol:

hahaha tak trzymać :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
malawaszka napisał(a):

Zdolna dziewczynka... :evilbat:

Posted

[quote name='Olcia']mam dzisiaj ciezki dzien i duzo jeszcze pracy przed soba, i wez tu sie skup jak taki potwor siedzi mi nad glowa i zieje prosto do ucha, gdyby chociaz zimnym powietrzem dmuchal :evil:

hahaha, Olcia, widocznie zły guziczek w tej maszynerii nacisnęłas i dlatego ci grzeje, zamiast chłodzić :lol: Ewentualnie jest to jakiś przestarzały model jednofunkcyjny :-? 8)

Posted

[quote name='asher'][quote name='Olcia']mam dzisiaj ciezki dzien i duzo jeszcze pracy przed soba, i wez tu sie skup jak taki potwor siedzi mi nad glowa i zieje prosto do ucha, gdyby chociaz zimnym powietrzem dmuchal :evil:

hahaha, Olcia, widocznie zły guziczek w tej maszynerii nacisnęłas i dlatego ci grzeje, zamiast chłodzić :lol: Ewentualnie jest to jakiś przestarzały model jednofunkcyjny :-? 8)

to ja ten przestarzały model baardzo chętnie zezłomuję w swoim pokoju :cool1:

Posted

Olcia napisał(a):

A jak pracujecie?
Psami straszysz? :lol:

Posted

[quote name='Olcia']mam dzisiaj ciezki dzien i duzo jeszcze pracy przed soba, i wez tu sie skup jak taki potwor siedzi mi nad glowa i zieje prosto do ucha, gdyby chociaz zimnym powietrzem dmuchal :evil:

och jakie to życie ciężkie chciałaby z psa mieć wentylator :lol:

Posted

Gazuś napisał(a):
FAjne psinki :)
Ja bym chyba przez taką gzrywke nic nie widziała :)

Gazus one bardzo dobrze widza maja dlugie rzesy i dodatkowo przy oczach wycinane, a ta dluga grzywa to tylko pozory :lol:

a dzisiaj jak same widzicie juz nie spie , bo tym razem dwa wentylatory przy lozku mi staly i zialy :evil:

Posted

[quote name='agabass'][quote name='Olcia']mam dzisiaj ciezki dzien i duzo jeszcze pracy przed soba, i wez tu sie skup jak taki potwor siedzi mi nad glowa i zieje prosto do ucha, gdyby chociaz zimnym powietrzem dmuchal :evil:

och jakie to życie ciężkie chciałaby z psa mieć wentylator :lol:

no niech w koncu sie do czegos przyda :lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Olcia napisał(a):

A jak pracujecie?
Psami straszysz? :lol:

Pika uzywam mniej drastycznych metod :D tak na poczatek oczywiscie :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='asher'][quote name='Olcia']mam dzisiaj ciezki dzien i duzo jeszcze pracy przed soba, i wez tu sie skup jak taki potwor siedzi mi nad glowa i zieje prosto do ucha, gdyby chociaz zimnym powietrzem dmuchal :evil:

to ja ten przestarzały model baardzo chętnie zezłomuję w swoim pokoju :cool1:

zapraszam a ja w tym czasie pozbede sie nawalu piachu w mieszkanku :lol: