Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agabass jak tak bardzo Ci sie podobaja to ja chetnie Ci je wypozycze na jakis czas a w miedzy czasie doprowadze sobie dzialke do porzadku a nie jak teraz doly i pobojowisko :lol: :lol:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olcia napisaƂ(a):
no Ala ja byla pukala pukala i nikt mi nie otworzyl i na glodniaka wrocilam so domu :cry:
kƂamczucha :o popatrz do lustra czy ci nos nie roƛnie :roll: czekaƂam /a skąd masz adresik :lol: :lol: :lol: /

Posted

Alicjarydzewska napisaƂ(a):
Olcia napisaƂ(a):
no Ala ja byla pukala pukala i nikt mi nie otworzyl i na glodniaka wrocilam so domu :cry:
kƂamczucha :o popatrz do lustra czy ci nos nie roƛnie :roll: czekaƂam /a skąd masz adresik :lol: :lol: :lol: /

wzielam sobie zdjecie twojego bloku z innego topiku :lol: i pukalam do wszystkich nikt w bloku mi nie otworzyl :cry:

Posted

Olcia napisaƂ(a):
Alicjarydzewska napisaƂ(a):
Olcia napisaƂ(a):

wzielam sobie zdjecie twojego bloku z innego topiku :lol: i pukalam do wszystkich nikt w bloku mi nie otworzyl :cry:
Olcia tych bloków tam jest caƂy las więc trąbo bloki pomyliƂaƛ :lol: :lol: :lol:

Posted

dobra mial byc strajk i brak zdjec, ale dzisiaj nadus znowu zmienil sie w sznaucera :D

na babcinym dywaniku najlepiej :D

najpierw wymeczyla a dopiero pozniej dala jesc

dobrze ze stoi tam akurat szafka bo inaczej nadus mialby wycwiczony szpagat :lol:

Posted

od zabaw z nadirem ich ulubiona zabawa jest ciaganie sie za uszy po calej dzialce :evil: , grecie z tatuazu juz zostala tylko jedna kreska :evil: , a nadir ma wygryziona ostatnia cyferke

oo nadus ma troszke mniejsza glowe :lol:

Posted

Olcia napisaƂ(a):
od zabaw z nadirem ich ulubiona zabawa jest ciaganie sie za uszy po calej dzialce :evil: , grecie z tatuazu juz zostala tylko jedna kreska :evil: , a nadir ma wygryziona ostatnia cyferke]

:o :o Ƃomatko :o :o
Wiem, ze psy się tak bawią ale ĆŒeby az tak se uszy powygryzać? :o

Posted

ja juz mam dosc tej walki z uszami i przyznam sie bez bicia ze juz nawet przestalam sie tym przejmowac, bo nawet jesli mascia posmaruje to nadir natychmiast kladzie sie kolo niej z zlizuje jej masc z uszu, i na odwrot, byl moment co zabralam grete do domu zeby jej uszy wyleczyc, przez tydzien wszystko sie pieknie zagoilo, wiec zawiozlam ja spowrotem na dzialke a po dwoch dnia to samo znowu

Posted

mam dzisiaj ciezki dzien i duzo jeszcze pracy przed soba, i wez tu sie skup jak taki potwor siedzi mi nad glowa i zieje prosto do ucha, gdyby chociaz zimnym powietrzem dmuchal :evil:

Posted

udalo sie kawalera odgonic od komputera w koncu moge sama popracowac, bez dziwnych odglosow za pelcami, troche sie na mnie obrazil :lol:

i fekt koncowy wyganiania nadira od kompa :lol: