Olcia Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Agabass jak tak bardzo Ci sie podobaja to ja chetnie Ci je wypozycze na jakis czas a w miedzy czasie doprowadze sobie dzialke do porzadku a nie jak teraz doly i pobojowisko :lol: :lol: Quote
Olcia Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 malawaszka napisaĆ(a):heheee cwaniary :evilbat: to Ty cwaniara bo masz blizej i mi wszystko zjesz :evilbat: Quote
Olcia Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 no Ala ja byla pukala pukala i nikt mi nie otworzyl i na glodniaka wrocilam so domu :cry: Quote
asher Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Olcia, trzeba siÄ byĆo w jakimĆ przydroĆŒnym barze zatrzymac :roll: Waszka, ja Ćlicznie prosze o porĂłwnanie ruskich i sznaucerow :modla: asher@poczta.onet.pl Quote
Olcia Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 [quote name='asher']Olcia, trzeba siÄ byĆo w jakimĆ przydroĆŒnym barze zatrzymac :roll: w domciu fasolki sie najadlam :D Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Olcia napisaĆ(a):no Ala ja byla pukala pukala i nikt mi nie otworzyl i na glodniaka wrocilam so domu :cry:kĆamczucha :o popatrz do lustra czy ci nos nie roĆnie :roll: czekaĆam /a skÄ d masz adresik :lol: :lol: :lol: / Quote
Olcia Posted July 26, 2005 Author Posted July 26, 2005 Alicjarydzewska napisaĆ(a):Olcia napisaĆ(a):no Ala ja byla pukala pukala i nikt mi nie otworzyl i na glodniaka wrocilam so domu :cry:kĆamczucha :o popatrz do lustra czy ci nos nie roĆnie :roll: czekaĆam /a skÄ d masz adresik :lol: :lol: :lol: / wzielam sobie zdjecie twojego bloku z innego topiku :lol: i pukalam do wszystkich nikt w bloku mi nie otworzyl :cry: Quote
Alicja Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Olcia napisaĆ(a):Alicjarydzewska napisaĆ(a):Olcia napisaĆ(a):no Ala ja byla pukala pukala i nikt mi nie otworzyl i na glodniaka wrocilam so domu :cry:kĆamczucha :o popatrz do lustra czy ci nos nie roĆnie :roll: czekaĆam /a skÄ d masz adresik :lol: :lol: :lol: / wzielam sobie zdjecie twojego bloku z innego topiku :lol: i pukalam do wszystkich nikt w bloku mi nie otworzyl :cry:Olcia tych blokĂłw tam jest caĆy las wiÄc trÄ bo bloki pomyliĆaĆ :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted July 30, 2005 Author Posted July 30, 2005 dobra mial byc strajk i brak zdjec, ale dzisiaj nadus znowu zmienil sie w sznaucera :D na babcinym dywaniku najlepiej :D najpierw wymeczyla a dopiero pozniej dala jesc dobrze ze stoi tam akurat szafka bo inaczej nadus mialby wycwiczony szpagat :lol: Quote
asher Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Eeee, fajnie go wystrzygĆas :D Nie tak, jak GretÄ - do zera :lol: Quote
Olcia Posted July 30, 2005 Author Posted July 30, 2005 greci nie ruszalam, tylko troche lapi z tylu i chcialam jej uszy zrobic ale nie dala sie dotknac takie ma rany , wiec jej nie ruszalam Quote
Olcia Posted July 30, 2005 Author Posted July 30, 2005 od zabaw z nadirem ich ulubiona zabawa jest ciaganie sie za uszy po calej dzialce :evil: , grecie z tatuazu juz zostala tylko jedna kreska :evil: , a nadir ma wygryziona ostatnia cyferke oo nadus ma troszke mniejsza glowe :lol: Quote
PIKA Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Olcia napisaĆ(a):od zabaw z nadirem ich ulubiona zabawa jest ciaganie sie za uszy po calej dzialce :evil: , grecie z tatuazu juz zostala tylko jedna kreska :evil: , a nadir ma wygryziona ostatnia cyferke] :o :o Ćomatko :o :o Wiem, ze psy siÄ tak bawiÄ ale ĆŒeby az tak se uszy powygryzaÄ? :o Quote
Alicja Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Oj to one sie nawzajem zjadajÄ :o Fajnie wyglÄ da Nadir z nowÄ fryzurÄ 8) Quote
Olcia Posted July 30, 2005 Author Posted July 30, 2005 ja juz mam dosc tej walki z uszami i przyznam sie bez bicia ze juz nawet przestalam sie tym przejmowac, bo nawet jesli mascia posmaruje to nadir natychmiast kladzie sie kolo niej z zlizuje jej masc z uszu, i na odwrot, byl moment co zabralam grete do domu zeby jej uszy wyleczyc, przez tydzien wszystko sie pieknie zagoilo, wiec zawiozlam ja spowrotem na dzialke a po dwoch dnia to samo znowu Quote
asher Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 No nieĆșle :o Masz dwa ruskojady jednym sĆowem 8) Quote
Olcia Posted July 30, 2005 Author Posted July 30, 2005 a dzisiaj mi sie troszke nudzilo i oto co wyszlo z nudow :oops: Quote
PIKA Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 [quote name='asher']No nieĆșle :o Masz dwa ruskojady jednym sĆowem 8) chyba uchojady :lol: Olcia :klacz: Ćșle Ci nie zyczÄ, ale nudĆș siÄ czÄĆciej :lol: to jest superaĆne http://img317.imageshack.us/img317/6774/49kl.jpg Quote
malawaszka Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Olcia - Nadir jako sznaucer jest BOSKI!!!!!! tak proszÄ teĆŒ GreciÄ :hmmmm: zapuĆciÄ 8) Quote
Olcia Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 mam dzisiaj ciezki dzien i duzo jeszcze pracy przed soba, i wez tu sie skup jak taki potwor siedzi mi nad glowa i zieje prosto do ucha, gdyby chociaz zimnym powietrzem dmuchal :evil: Quote
Olcia Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 udalo sie kawalera odgonic od komputera w koncu moge sama popracowac, bez dziwnych odglosow za pelcami, troche sie na mnie obrazil :lol: i fekt koncowy wyganiania nadira od kompa :lol: Quote
Recommended Posts