Olcia Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 ale dupcie tylko podrywac:) graf pomaga babci zmywac gary po obiedzie:) Quote
Olcia Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 o i grazyna sie wylonila graf stwierdzil ze na kota przypolowac trzeba:) zmeczyl sie biedak Quote
Olcia Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 poczatek polowania na grazyne przez grafa i grete(graska reszte dnia w samochodzie przesiedziala) Quote
Olcia Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 chlopaki poszli sobie do kanalu pozwiedzac Quote
Olcia Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 grecia wie ze deszczowka dobrze na cere robi:) ach ten moj kochany pysio Quote
Alicja Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 No super Olcia , psiaki extra komitywa :wink: . Ale Grecia ma fajne upiaszczone pycho :lol: Quote
Olcia Posted July 24, 2005 Author Posted July 24, 2005 nawet sie nie spodziewalam ze bedzie tak slodko, nadir tylko raz klapna na grafa jak graf chcial sie przytulic do ojca i graf zapamietal ze do ojca sie podchodzi jak nie ma nadira to nie bedzie zadnego spiecia :lol: Quote
malawaszka Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Graf jest tak wystrzyony czy ma tak wysoko dop0kę? :fadein: aleście z tych psów nie ruski zrobiły baboki jedne :evil: Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 malawaszka napisał(a):Graf jest tak wystrzyony czy ma tak wysoko dop0kę? :fadein: aleście z tych psów nie ruski zrobiły baboki jedne :evil:Olcia chce przerobić ruski na sznaucery :wink: Quote
Olcia Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 od dzisiaj baby jedne szlaban na zdjecia nie bedzie ani jednego poki nie przestaniecie sie moich najpiekniejszych ruskow czepiac :evilbat: Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Olcia napisał(a):od dzisiaj baby jedne szlaban na zdjecia nie bedzie ani jednego poki nie przestaniecie sie moich najpiekniejszych ruskow czepiac :evilbat:Olcia no wiesz jak możesz :evil: Ja myślałam że ty się chcesz z tymi sznaucerkami przypodobać Malawaszce :wink: .A piechy i tak fajne. A dziś w Przyjaciel Pies jest porównanie Sznaucera olbrzyma z ruskim :wink: Quote
Olcia Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']od dzisiaj baby jedne szlaban na zdjecia nie bedzie ani jednego poki nie przestaniecie sie moich najpiekniejszych ruskow czepiac :evilbat:Olcia no wiesz jak możesz :evil: Ja myślałam że ty się chcesz z tymi sznaucerkami przypodobać Malawaszce :wink: .A piechy i tak fajne. A dziś w Przyjaciel Pies jest porównanie Sznaucera olbrzyma z ruskim :wink: no to na co czekasz??? za skaner i do cioci oli porownanie przeslij:) Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']od dzisiaj baby jedne szlaban na zdjecia nie bedzie ani jednego poki nie przestaniecie sie moich najpiekniejszych ruskow czepiac :evilbat:Olcia no wiesz jak możesz :evil: Ja myślałam że ty się chcesz z tymi sznaucerkami przypodobać Malawaszce :wink: .A piechy i tak fajne. A dziś w Przyjaciel Pies jest porównanie Sznaucera olbrzyma z ruskim :wink: no to na co czekasz??? za skaner i do cioci oli porownanie przeslij:)siakoś tak nie posiadawszy skanera/jakbym miała skaner to galeria Ozzyego pękła by w szwach :lol: / Quote
Olcia Posted July 25, 2005 Author Posted July 25, 2005 no to ciocia Alunia bierze gazetke w raczke i przepisuje slowo w slowo dla cioci oli :D Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Olcia napisał(a):no to ciocia Alunia bierze gazetke w raczke i przepisuje slowo w slowo dla cioci oli :Dale tam jeszcze są fotki :-? wiesz co ciocia Ola wsadz poope w auto i przyjedz sobie poczytać do Rybnika :wink: Quote
asher Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):no to ciocia Alunia bierze gazetke w raczke i przepisuje slowo w slowo dla cioci oli :Dale tam jeszcze są fotki :-? wiesz co ciocia Ola wsadz poope w auto i przyjedz sobie poczytać do Rybnika :wink: Albo se pojedż do kiosku i se kup :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 jaaaa też kcem to zobaczyć :angel: Olcia dawaj foty nie marudź :lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 malawaszka napisał(a):jaaaa też kcem to zobaczyć :angel: Olcia dawaj foty nie marudź :lol:waszeczko to w gazecie Przyjaciel Pies :wink: Quote
Recommended Posts