Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nawet sie nie spodziewalam ze bedzie tak slodko, nadir tylko raz klapna na grafa jak graf chcial sie przytulic do ojca i graf zapamietal ze do ojca sie podchodzi jak nie ma nadira to nie bedzie zadnego spiecia :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Graf jest tak wystrzyony czy ma tak wysoko dop0kę? :fadein: aleście z tych psów nie ruski zrobiły baboki jedne :evil:
Olcia chce przerobić ruski na sznaucery :wink:

Posted

od dzisiaj baby jedne szlaban na zdjecia nie bedzie ani jednego poki nie przestaniecie sie moich najpiekniejszych ruskow czepiac :evilbat:

Posted

Olcia napisał(a):
od dzisiaj baby jedne szlaban na zdjecia nie bedzie ani jednego poki nie przestaniecie sie moich najpiekniejszych ruskow czepiac :evilbat:
Olcia no wiesz jak możesz :evil: Ja myślałam że ty się chcesz z tymi sznaucerkami przypodobać Malawaszce :wink: .A piechy i tak fajne.
A dziś w Przyjaciel Pies jest porównanie Sznaucera olbrzyma z ruskim :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']od dzisiaj baby jedne szlaban na zdjecia nie bedzie ani jednego poki nie przestaniecie sie moich najpiekniejszych ruskow czepiac :evilbat:Olcia no wiesz jak możesz :evil: Ja myślałam że ty się chcesz z tymi sznaucerkami przypodobać Malawaszce :wink: .A piechy i tak fajne.

no to na co czekasz??? za skaner i do cioci oli porownanie przeslij:)

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']od dzisiaj baby jedne szlaban na zdjecia nie bedzie ani jednego poki nie przestaniecie sie moich najpiekniejszych ruskow czepiac :evilbat:Olcia no wiesz jak możesz :evil: Ja myślałam że ty się chcesz z tymi sznaucerkami przypodobać Malawaszce :wink: .A piechy i tak fajne.

no to na co czekasz??? za skaner i do cioci oli porownanie przeslij:)siakoś tak nie posiadawszy skanera/jakbym miała skaner to galeria Ozzyego pękła by w szwach :lol: /

Posted

Olcia napisał(a):
no to ciocia Alunia bierze gazetke w raczke i przepisuje slowo w slowo dla cioci oli :D
ale tam jeszcze są fotki :-? wiesz co ciocia Ola wsadz poope w auto i przyjedz sobie poczytać do Rybnika :wink:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Olcia napisał(a):
no to ciocia Alunia bierze gazetke w raczke i przepisuje slowo w slowo dla cioci oli :D
ale tam jeszcze są fotki :-? wiesz co ciocia Ola wsadz poope w auto i przyjedz sobie poczytać do Rybnika :wink:

Albo se pojedż do kiosku i se kup :evil_lol: