Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 dbsst napisał(a):hehehehehe no to niech bedzie te 80% :D no wiesz moze na trasie kogos ciekawego spotkam :lol: Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):hehehehehe no to niech bedzie te 80% :D no wiesz moze na trasie kogos ciekawego spotkam :lol: spotkasz spotkasz NAS :D Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 ja tak czasami potrafie jechac gdzies a w ostatecznosci znalesc sie zupelnie gdzie indziej :D bedziemy sie gonic na trasie brum brum :lol: wlasnie mi sie przypomnialo byc to ja musze chociaz na chwile bo przecie mam prezent dla Waszki :lol: Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):ja tak czasami potrafie jechac gdzies a w ostatecznosci znalesc sie zupelnie gdzie indziej :D bedziemy sie gonic na trasie brum brum :lol: wlasnie mi sie przypomnialo byc to ja musze chociaz na chwile bo przecie mam prezent dla Waszki :lol: hehehehe my Cie wielkim dlugasnym pksem bedziemy gonic ;) wrazie co zwalniaj i dawaj nam fory ;) Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 a tylko ze szpila bedziesz jechac???, bo ja prawdopodobnie bede kombi jechac to jak Wy tylko dwie, to moze sie zabierzecie??, ale to bede wiedziala blizej wyjazdu, ewentualnie jak kurdupelm bede jechac to bagaze moge zabrac Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 nie w 3 persony jedziemy :D znaczy TZ Szpinakolada i ja ;) ale dzieku za propozycje ;) ale moze bagaz.................... ;) :oops: ale narazie to jedz :D Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 dobra dobra juz nie gadam tylko jade :D , dzisiaj to juz mi tylko pozostalo do lozka jechac :lol: Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):dobra dobra juz nie gadam tylko jade :D , dzisiaj to juz mi tylko pozostalo do lozka jechac :lol: no i ja sie ewakuluje do wyrastego bo cos mi sie wydaje ze poduszka za mna teskni i krzyczy zebym wrocila a ona mi ta nieobecnosc wybaczy ;) Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):dobra dobra juz nie gadam tylko jade :D , dzisiaj to juz mi tylko pozostalo do lozka jechac :lol: no i ja sie ewakuluje do wyrastego bo cos mi sie wydaje ze poduszka za mna teskni i krzyczy zebym wrocila a ona mi ta nieobecnosc wybaczy ;)ha ha czyli wszystkie jadą a ja dopiero jak wyleczę psa :evil: Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):dobra dobra juz nie gadam tylko jade :D , dzisiaj to juz mi tylko pozostalo do lozka jechac :lol: no i ja sie ewakuluje do wyrastego bo cos mi sie wydaje ze poduszka za mna teskni i krzyczy zebym wrocila a ona mi ta nieobecnosc wybaczy ;)ha ha czyli wszystkie jadą a ja dopiero jak wyleczę psa :evil: jak Ty nie jedziesz to ja tez nie jade :evilbat: Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 dbsst napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):dobra dobra juz nie gadam tylko jade :D , dzisiaj to juz mi tylko pozostalo do lozka jechac :lol: no i ja sie ewakuluje do wyrastego bo cos mi sie wydaje ze poduszka za mna teskni i krzyczy zebym wrocila a ona mi ta nieobecnosc wybaczy ;)ha ha czyli wszystkie jadą a ja dopiero jak wyleczę psa :evil: jak Ty nie jedziesz to ja tez nie jade :evilbat:czyli Szpila jedzie z TZtem :o Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 zaraz sie okaze ze szpila sama jedzie :D tylko kup jej od razu bilet do domu zeby sie cwaniara za bardzo nie rozchulala :lol: Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):zaraz sie okarze ze szpila sama jedzie :D tylko kup jej od razu bilet do domu zeby sie cwaniara za bardzo nie rozchulala :lol: heheh do domu ona z Ozzym wroci albo z innym przystojniakiem ;) Ala heheh wlasnie namawiam Ola tego pierwszego ze zdjecia zeby jechal z nami :D wiec jedziesz TZ szpilowa i moze Olo ;) Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):zaraz sie okarze ze szpila sama jedzie :D tylko kup jej od razu bilet do domu zeby sie cwaniara za bardzo nie rozchulala :lol: heheh do domu ona z Ozzym wroci albo z innym przystojniakiem ;) Ala heheh wlasnie namawiam Ola tego pierwszego ze zdjecia zeby jechal z nami :D wiec jedziesz TZ szpilowa i moze Olo ;)i bedą się prężyć :wink: Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):zaraz sie okarze ze szpila sama jedzie :D tylko kup jej od razu bilet do domu zeby sie cwaniara za bardzo nie rozchulala :lol: heheh do domu ona z Ozzym wroci albo z innym przystojniakiem ;) Ala heheh wlasnie namawiam Ola tego pierwszego ze zdjecia zeby jechal z nami :D wiec jedziesz TZ szpilowa i moze Olo ;) ze co ze jak z jakiego pierwszego zdjecia jaki Olo , dbsst wielkimi literami juz do mnie dzisiaj mow :lol: Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):zaraz sie okarze ze szpila sama jedzie :D tylko kup jej od razu bilet do domu zeby sie cwaniara za bardzo nie rozchulala :lol: heheh do domu ona z Ozzym wroci albo z innym przystojniakiem ;) Ala heheh wlasnie namawiam Ola tego pierwszego ze zdjecia zeby jechal z nami :D wiec jedziesz TZ szpilowa i moze Olo ;) ze co ze jak z jakiego pierwszego zdjecia jaki Olo , dbsst wielkimi literami juz do mnie dzisiaj mow :lol: :oops: no tak na szpilkowej galerii jest zdjecia gdzie sie preza i wyginaja moi koledzy ;) heheh a jak Ala on od kilku dni sie jak kot prezy ponoc przypakowal buuuuhahahahhaha Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):zaraz sie okarze ze szpila sama jedzie :D tylko kup jej od razu bilet do domu zeby sie cwaniara za bardzo nie rozchulala :lol: heheh do domu ona z Ozzym wroci albo z innym przystojniakiem ;) Ala heheh wlasnie namawiam Ola tego pierwszego ze zdjecia zeby jechal z nami :D wiec jedziesz TZ szpilowa i moze Olo ;) ze co ze jak z jakiego pierwszego zdjecia jaki Olo , dbsst wielkimi literami juz do mnie dzisiaj mow :lol:zaglądnij na topik Szpilka :wink: Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):zaraz sie okarze ze szpila sama jedzie :D tylko kup jej od razu bilet do domu zeby sie cwaniara za bardzo nie rozchulala :lol: heheh do domu ona z Ozzym wroci albo z innym przystojniakiem ;) Ala heheh wlasnie namawiam Ola tego pierwszego ze zdjecia zeby jechal z nami :D wiec jedziesz TZ szpilowa i moze Olo ;) ze co ze jak z jakiego pierwszego zdjecia jaki Olo , dbsst wielkimi literami juz do mnie dzisiaj mow :lol: :oops: no tak na szpilkowej galerii jest zdjecia gdzie sie preza i wyginaja moi koledzy ;) heheh a jak Ala on od kilku dni sie jak kot prezy ponoc przypakowal buuuuhahahahhahaw co :o :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):zaraz sie okarze ze szpila sama jedzie :D tylko kup jej od razu bilet do domu zeby sie cwaniara za bardzo nie rozchulala :lol: heheh do domu ona z Ozzym wroci albo z innym przystojniakiem ;) Ala heheh wlasnie namawiam Ola tego pierwszego ze zdjecia zeby jechal z nami :D wiec jedziesz TZ szpilowa i moze Olo ;) ze co ze jak z jakiego pierwszego zdjecia jaki Olo , dbsst wielkimi literami juz do mnie dzisiaj mow :lol:zaglądnij na topik Szpilka :wink: jesli Ci zycie mile to tego nie rob ;) Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 dawaj go bedzie mial kto moj kataliztor zapasowny nosic, albo worek z zarciem tak w ramach sportu :lol: Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):juz se znalazlam :lol:i żyjesz :o :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):zaraz sie okarze ze szpila sama jedzie :D tylko kup jej od razu bilet do domu zeby sie cwaniara za bardzo nie rozchulala :lol: heheh do domu ona z Ozzym wroci albo z innym przystojniakiem ;) Ala heheh wlasnie namawiam Ola tego pierwszego ze zdjecia zeby jechal z nami :D wiec jedziesz TZ szpilowa i moze Olo ;) ze co ze jak z jakiego pierwszego zdjecia jaki Olo , dbsst wielkimi literami juz do mnie dzisiaj mow :lol: :oops: no tak na szpilkowej galerii jest zdjecia gdzie sie preza i wyginaja moi koledzy ;) heheh a jak Ala on od kilku dni sie jak kot prezy ponoc przypakowal buuuuhahahahhahaw co :o :lol: :lol: :lol: jak to w co w butelke albo w kaloryfer :P Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):juz se znalazlam :lol:i żyjesz :o :lol: :lol: :lol: :lol: no co nie jego wina ze chce byc wiekszy :D Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):juz se znalazlam :lol:i żyjesz :o :lol: :lol: :lol: :lol: no co nie jego wina ze chce byc wiekszy :Dno każdy by tak chciał :wink: Quote
Recommended Posts