agabass Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Olcia']zeby nie bylo ze ja taka bezduszna i tylko w ruskie zapatrzona :D oto przedstawiam Wam Manka, Waszunia specjalnie dla Ciebie :D , zapatrzona w ruskie ale co ............pierogi hihihihihi Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 haha az monitor oplulam :lol: , moje ruskie pierogami :lol: :lol: Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 agabass napisał(a):a tak naprawdę to piękne te ruskie dziekuje bardzo :oops: Quote
asher Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Olcia']oto przedstawiam Wam Manka Olcia, kupiłas ruskim nową zabawkę, żeby się od twoich butów odpindoliły? :lol: Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 malawaszka napisał(a):popsute zdjęcia :( zniknięte som :(u mnie też , asher zabrała :-? bo ona widziała :roll: Quote
lupak Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='asher'] Olcia, kupiłas ruskim nową zabawkę, żeby się od twoich butów odpindoliły? :lol: Pewno ruskie zjadly i zabawke i zdjecia. Asher to samo pomyslalam jak ogladalam zdjecia wiec chyba cos w tym jest. :wink: Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 :o zdjęcia wróciły :o dzięki asher ze oddałaś :angel: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 ooo ale sznaucerkowy nietoperzyk :angel: :angel: :angel: ślicny!!!!! bawi się z ruskimi???? :roll: Quote
asher Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 malawaszka napisał(a):bawi się z ruskimi???? :roll: hahaha, ja myślę, że jeśli już, to ruskie bawią się nim :lol: Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 no prosze bardzo chwile mnie nie bylo a zdjecia zniknely pozniej wrocily, ktora taka czarownica??? maniek to sztucer brata mojej bratowej :lol: , a z zabawami z ruskimi nie eksperymentowalam jeszcze a w piatek bede miala 3 ruskie i mase zdjec :lol: Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 aaaa skąd 3 ruskie???? na zawsze???? :angel: Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 niestety nie na zawsze Ludkowi krade grafa w piatek :D a ruskie sa teraz na etapie zabaw z amstafka szczeniurem szida, tam gdzies bylo jej zdjecie Quote
asher Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):no prosze bardzo chwile mnie nie bylo a zdjecia zniknely pozniej wrocily, ktora taka czarownica??? No podobno ja :roll: :cooldevi: Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia czy Ty jedziesz na Zlot ????? :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):niestety nie na zawsze Ludkowi krade grafa w piatek :D o jaaaa ale ekstra - Graf jest śliczny :angel: :P a dogadują sie z Nadirem??? Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 dbsst napisał(a):Olcia czy Ty jedziesz na Zlot ????? :angel: :angel: :angel: na 80% tak, ale nie wiem na ile dni, bo to zalezy jak ojciec bedzie sie sprawowal, bo to wlasnie bedzie etap rehabilitacji :D Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):niestety nie na zawsze Ludkowi krade grafa w piatek :D o jaaaa ale ekstra - Graf jest śliczny :angel: :P a dogadują sie z Nadirem??? jak na razie lubia sie i nawet bawia ze soba, przynajmniej tak bylo miesiac temu :lol: Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 asher napisał(a):Olcia napisał(a):no prosze bardzo chwile mnie nie bylo a zdjecia zniknely pozniej wrocily, ktora taka czarownica??? No podobno ja :roll: :cooldevi: oj nie ladnie nie ladnie manka pod pazuche zabierac :D Quote
asher Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia, to niech sie panowie spotkają na neutralnym gruncie, a potem niech Graf wejdzie pierwszy na posesję i dopiero po dłuższej chwili Nadir. Słyszalam, że tak własnie się postępuje, żeby uniknąć starcia w imię obrony terenu :wink: Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 zawsze jak ma byc inny pies na dzialce to swoje wypuszczam przed brame i tego nowego, a za chwile razem juz wchodza Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia czy Ty jedziesz na Zlot ????? :angel: :angel: :angel: na 80% tak, ale nie wiem na ile dni, bo to zalezy jak ojciec bedzie sie sprawowal, bo to wlasnie bedzie etap rehabilitacji :D o rehabilitacji mowisz jakis etap :D a jaki ;) qrcze to jedz :D niech to 80% zmieni sie w 100 ;) Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):Olcia czy Ty jedziesz na Zlot ????? :angel: :angel: :angel: na 80% tak, ale nie wiem na ile dni, bo to zalezy jak ojciec bedzie sie sprawowal, bo to wlasnie bedzie etap rehabilitacji :D o rehabilitacji mowisz jakis etap :D a jaki ;) qrcze to jedz :D niech to 80% zmieni sie w 100 ;) pewnie etap plucia tatusia sobie w brode ze corcie wychowal na psiare , a mogl corci w mlodosci chomiki kupowac, to nie cierpial by na stare lata :D a te 80% zmieni sie dopiero jak bede na miejscu cala z zdrowa :wink: Quote
Recommended Posts