PIKA Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Olcia A co ma być ? Piwko ? Kawusie? soczek? a może coś mocniejszego? Quote
Olcia Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 poprosze hektolitry zimnej wody i te same ilosci soku pomaranczowego :lol: Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Olcia , Olcia a ruskie to wyglądają jak po jakieś balandze :wink: Quote
Olcia Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 haha to dobrze ze mnie nie widzisz, one w domu siedzialy, a jak wrocilam to buzi im chcialam dac to uciekly ode mnie :o , chyba nie przepadaja za alkoholem :lol: Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Olcia napisał(a):haha to dobrze ze mnie nie widzisz, one w domu siedzialy, a jak wrocilam to buzi im chcialam dac to uciekly ode mnie :o , chyba nie przepadaja za alkoholem :lol:a to mamcia nie uczyła ze ząbki sie myje :lol: one były same to ty nie wiesz co robiły :o Quote
Olcia Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']haha to dobrze ze mnie nie widzisz, one w domu siedzialy, a jak wrocilam to buzi im chcialam dac to uciekly ode mnie :o , chyba nie przepadaja za alkoholem :lol:a to mamcia nie uczyła ze ząbki sie myje :lol: one były same to ty nie wiesz co robiły :o wiem bo kolejnych butow juz nie mam :evil: Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']haha to dobrze ze mnie nie widzisz, one w domu siedzialy, a jak wrocilam to buzi im chcialam dac to uciekly ode mnie :o , chyba nie przepadaja za alkoholem :lol:a to mamcia nie uczyła ze ząbki sie myje :lol: one były same to ty nie wiesz co robiły :o wiem bo kolejnych butow juz nie mam :evil:Olcia ,to może ja będę zbierac buciki takie podniszczone i ruskim poślę do żarcia od czasu do czasu :wink: Quote
Camara Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 [quote name='Olcia']aaaaa greta mnie w doope ugryzla a przy okazji zrobiliśmy przegląd stomatologiczny.... wszystko w najlepszym porządku :wink: :lol: :lol: :lol: świetne murzynki :P Quote
Olcia Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 jeszcze troszke zdjec na koniec tygodnia, jak ze pozbylam sie niszczycieli :lol: zamyslona grecia a zaraz obok lezy sobie nadus Quote
Olcia Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 nareszcie w swoim dolku:) ech ten nadir monotematyczny jest tylko patrzy gdzie doopcie polozyc Quote
Olcia Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 greta proboje namowic nadira do zabawy nie udalo sie Quote
Olcia Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 dlaczego nikt nie idzie nie moge go postraszyc:( Quote
Olcia Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 przeglad zabkow byl rano, a teraz babcia dorwala nadusia do sprawdzenia oczek:) Quote
Alicja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Ruska mafie znowu rządzi na działce :wink: Nadir ma fajny ten dołeczek :wink: A zdjęcie wrzeszczącego Nadira super ,migdałki widac :lol: Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 zeby nie bylo ze ja taka bezduszna i tylko w ruskie zapatrzona :D oto przedstawiam Wam Manka, Waszunia specjalnie dla Ciebie :D , Quote
Olcia Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 niedlugo jade do ciotki co ma sliczna bulke zine, wiec zdjecia tez jej trzeba popstrykac, a wlasnie dzisiaj sie dowiedzialam ze siostra kupila kolejnego foksika, wiec trzeba jechac tez mala obejrzec :lol: Quote
Recommended Posts