Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haha to dobrze ze mnie nie widzisz, one w domu siedzialy, a jak wrocilam to buzi im chcialam dac to uciekly ode mnie :o , chyba nie przepadaja za alkoholem :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
haha to dobrze ze mnie nie widzisz, one w domu siedzialy, a jak wrocilam to buzi im chcialam dac to uciekly ode mnie :o , chyba nie przepadaja za alkoholem :lol:
a to mamcia nie uczyła ze ząbki sie myje :lol: one były same to ty nie wiesz co robiły :o

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']haha to dobrze ze mnie nie widzisz, one w domu siedzialy, a jak wrocilam to buzi im chcialam dac to uciekly ode mnie :o , chyba nie przepadaja za alkoholem :lol:a to mamcia nie uczyła ze ząbki sie myje :lol: one były same to ty nie wiesz co robiły :o

wiem bo kolejnych butow juz nie mam :evil:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']haha to dobrze ze mnie nie widzisz, one w domu siedzialy, a jak wrocilam to buzi im chcialam dac to uciekly ode mnie :o , chyba nie przepadaja za alkoholem :lol:a to mamcia nie uczyła ze ząbki sie myje :lol: one były same to ty nie wiesz co robiły :o

wiem bo kolejnych butow juz nie mam :evil:Olcia ,to może ja będę zbierac buciki takie podniszczone i ruskim poślę do żarcia od czasu do czasu :wink:

Posted

[quote name='Olcia']aaaaa greta mnie w doope ugryzla

a przy okazji zrobiliśmy przegląd stomatologiczny.... wszystko w najlepszym porządku :wink: :lol: :lol: :lol:

świetne murzynki :P

Posted

niedlugo jade do ciotki co ma sliczna bulke zine, wiec zdjecia tez jej trzeba popstrykac, a wlasnie dzisiaj sie dowiedzialam ze siostra kupila kolejnego foksika, wiec trzeba jechac tez mala obejrzec :lol: