PIKA Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a): jade w strone Nowego Dworu za Chotomow, ale o ktorej to jeszcze nie wiem to zalezy o ktorej wroce do domu :lol: A to prawie w tym samym kierunku :lol: Bo ja za Seroc jadę :lol: Masz mój telefon? :hmmmm: Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 telefona mam to jak bedziesz nad narwia to pomachaj do mnie a ja Ci odmacham :lol: Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Pika serwer mi sie odblokowal juz mam szopa, zaraz go instaluje :D , wielkie buzi za pomoc :D Ala trzeba nadrobic caly tydzien bez zdjec :D Quote
PIKA Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a):Pika serwer mi sie odblokowal juz mam szopa, zaraz go instaluje :D , wielkie buzi za pomoc :D A to super :D Chociaż i tak nie kumam, jaki wpływa ma zablokowany serwer na posiadanie szopa :o Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):Pika serwer mi sie odblokowal juz mam szopa, zaraz go instaluje :D , wielkie buzi za pomoc :D A to super :D Chociaż i tak nie kumam, jaki wpływa ma zablokowany serwer na posiadanie szopa :o bo nie moglam sie zdalenie polaczyc z drugim moim kompem,gdzie jest szybki transfer zeby sobie szopa sciagnac ale sie udalo :D Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):Pika serwer mi sie odblokowal juz mam szopa, zaraz go instaluje :D , wielkie buzi za pomoc :D A to super :D Chociaż i tak nie kumam, jaki wpływa ma zablokowany serwer na posiadanie szopa :o bo nie moglam sie zdalenie polaczyc z drugim moim kompem,gdzie jest szybki transfer zeby sobie szopa sciagnac ale sie udalo :DOlcia ty informatyk z zamiłowania czy tak zawodowa /bo ja to noga wg was :oops: :lol: / Quote
PIKA Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a): bo nie moglam sie zdalenie polaczyc z drugim moim kompem,gdzie jest szybki transfer zeby sobie szopa sciagnac ale sie udalo :D A skąd ty tego szopa ściągłaś ? Z drugiego kompa, czy z netu Moze tam jest jakas nowsza wersja i po polsku :roll: Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):Olcia napisał(a):Pika serwer mi sie odblokowal juz mam szopa, zaraz go instaluje :D , wielkie buzi za pomoc :D A to super :D Chociaż i tak nie kumam, jaki wpływa ma zablokowany serwer na posiadanie szopa :o bo nie moglam sie zdalenie polaczyc z drugim moim kompem,gdzie jest szybki transfer zeby sobie szopa sciagnac ale sie udalo :DOlcia ty informatyk z zamiłowania czy tak zawodowa /bo ja to noga wg was :oops: :lol: / juz nie zawodowo :cry: teraz to tylko z zamilowania Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Pika jak wrocisz bedziesz miala szopa 7.0 pl. pasuje :D a tak sie ma do tego ze nie moglam zdalnie pulpita uruchomic na tym drugim kompie :evil: , ale juz wszystko git dziala :D Pika Ty to masz szczescie, ten nr. tel 608 jest juz nieaktualny, a przez przypadek go dzisiaj wlaczylam a tam niespodzianka :D nowy to 510-082-418 Quote
PIKA Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a): Pika jak wrocisz bedziesz miala szopa 7.0 pl. pasuje :D :o :multi: :buzi: Na płycie? :oops: Olcia napisał(a): a tak sie ma do tego ze nie moglam zdalnie pulpita uruchomic na tym drugim kompie :evil: , ale juz wszystko git dziala :D Że co ? :-? Nie kumam :oops: :lol: Olcia napisał(a): Pika Ty to masz szczescie, ten nr. tel 608 jest juz nieaktualny, a przez przypadek go dzisiaj wlaczylam a tam niespodzianka :D nowy to 510-082-418 No telefony jak rękawiczki zmieniają :roll: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 No telefony jak rękawiczki zmieniają ..............a może Olcia rękawic nie uznaje i se zmienia co sezon telefon :wink: Olcia czy to IDEA :roll: Quote
PIKA Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 [quote name='Olcia']na plycie dzieciaczku na plycie :lol: Aaaa chyba Cie ozłoce Powiedziala do mnie "dzieciaczku" :lol: Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 tak tym razem zmienialam na idee :D , a ja numer zmienilam pierwszy raz od niepamietnych czasow :D Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Olcia']na plycie dzieciaczku na plycie :lol: Aaaa chyba Cie ozłoce Powiedziala do mnie "dzieciaczku" :lol: bo mam dzisiaj przyplyw dobroci :fadein: Quote
PIKA Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a): bo mam dzisiaj przyplyw dobroci :fadein: :hmmmm: Dzień dobroci dla zwierząt? :o :lol: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia , a gołąbki wyszły palce lizać ,dodałam pieczareczek i miodzio :eating: Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 PIKA napisał(a):Olcia napisał(a): bo mam dzisiaj przyplyw dobroci :fadein: :hmmmm: Dzień dobroci dla zwierząt? :o :lol: no dla psow tez bylo na polach byly na spacerze :D tez Wam tak dogo do doopy chodzi??? :-? Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia , a gołąbki wyszły palce lizać ,dodałam pieczareczek i miodzio :eating: no to dawaj na co czekasz??? :o Quote
PIKA Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a): no dla psow tez bylo na polach byly na spacerze :D moje to zdychają z duchoty :-? Nawet to najmniejsze :( Olcia napisał(a): tez Wam tak dogo do doopy chodzi??? :-? czasami :-? Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia , a gołąbki wyszły palce lizać ,dodałam pieczareczek i miodzio :eating: no to dawaj na co czekasz??? :ojeszcze są ale musisz sama przytuptać :B-fly: Quote
Olcia Posted July 16, 2005 Author Posted July 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia , a gołąbki wyszły palce lizać ,dodałam pieczareczek i miodzio :eating: no to dawaj na co czekasz??? :ojeszcze są ale musisz sama przytuptać :B-fly: dzisiaj to juz nie przydreptam bo ide na male co nie co :drinking: Quote
Alicja Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia , a gołąbki wyszły palce lizać ,dodałam pieczareczek i miodzio :eating: no to dawaj na co czekasz??? :ojeszcze są ale musisz sama przytuptać :B-fly: dzisiaj to juz nie przydreptam bo ide na male co nie co :drinking:załuj bo jutro odfruną :lol: Quote
Olcia Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 Ala dawaj mi tu z tymi golabkami tylko wez ze soba duzo picia, bo cos pic strasznie mi sie chce :o :) Quote
Recommended Posts